Och så kom Polly...

Har kollat på filmen "Och så kom Polly" nu i kväll. Blev ananas och vindruvor till det. Mums. Erika ska med och träna i morgon. Det ska bli riktigt kul, det är så mycket roligare att träna två än ensam. Känner på mig att det kommer bli en hel del skrattande där under passet, det brukar bli så när vi två är tillsammans. Men det är bara roligt.

Nu tänkte jag krypa ner i sängen och kolla på tv och kika i ett par tidningar. Tänkte gå upp rätt så tidigt i morgon även fast jag är ledig. Klockan 12 ska vi träna. Är ledig på tisdag också, jobbar bara onsdag & fredag denna vecka på dagiset. På onsdag ska vi på utflykt så det ska bli kul. Skönt att inte bara vara inne med barnen hela dagen.


image320
Och så kom Polly....

Söndagsmys

Nu har Danne åkt hem och det är alltid lika jobbigt och tråkigt att säga hejdå. I går kväll  var vi ut och ät på restaurang. "Villa Romana" Det var ett mysigt ställe, trevlig personal och bra mat. Tog en härlig kvällspromenad med mamma. Mår dock lite illa så det blev lite jobbigt i bland, men nu har jag tagit en varm skön dusch och mår bra igen. Ska skära upp lite ananas snart och mumsa på till någon bra film. I morgon är det träning med Erika som står på schemat.

Avkoppling

Blev en rätt så stressig kväll i går. Kom hem vid 8 tiden. Duschade, slängde i mig lite mat och fixade mig snabbt inför kvällen. Therese & Karin kom över en stund. Trevligt. Halv tio tog jag bussen in till stan och mötte Erika, vi gick sen vidare mot krogen. Träffade på Sara där inne sen så det var kul.

Nu ska jag ta mig ett varmt och skönt bad.  Skönt med lite avkoppling. Det kan behövas såhär i höstrusket. Sen ska jag åka med mamma och handla lite, och efter det så kommer Danne hit :)

image316


Fredagmorgon innan jobbet

Blev en lång morgonpromenad i morse också. Härligt! Har precis ätit frukost och ska åka till jobbet om ett tag.
I kväll ska vi ut och fira Sara som fyller år i dag. Det ska bli så himla kul att träffa henne igen. Det var ett tag sen, sist på min 20års fest som var i Juli. Ska bli riktigt kul att träffa Erika också.
image315
Erika, en klass för sig :) Underbar vän.

Tränat

Det var riktigt roligt och härligt att träna. Det var en kille som hette Henrik som höll i passet, han var kanon bra. Hade ett roligt upplägg och hela träningen blev så mycket roligare & bättre än vanligt. Det är absolut ett pass jag kommer börja gå på.
image314
Renee från topmodel 8. Vacker.

Tänkte lägga mig och kolla på Idol nu som jag spelade in när jag var i väg och tränade. I morgon är det jobb som gäller som sagt. Börjar klockan elva, vilket innebär sovmorgon och eftersom jag inte hinner träna något i morgon får det bli en morgon promenad. Har fått riktigt ont i höften, kan knappt gå. Det gör fruktansvärt ont. Är väl kanske inte så smart att gå och träna då, men jag känner att jag måste göra det ändå.

Välkommen Kylan

Började morgonen med en härlig promenad i höst kylan. Skönt & uppigande. När jag kom hem duschade jag och gjorde mig klar, skjutsade sen brorsan till jobbet och åkte sen vidare till Gränby Centrum och kikade på lite kläder. Hittade ingenting. Jag som var så sugen på att förnya garderboben lite. Åkte hem och tog det lite lugnt i cirka en timme tills mamma kom hem. Då åkte vi in till stan där vi åt lunch och shoppade.

Mamma stannade kvar i stan för att äta middag med en vän. Vi ska träna halv 9 så jag ska träffa henne där om drygt en timme. Ska blir riktigt skönt att träna.

I morgon fyller min underbara vän Sara år. Jag jobbar tyvärr till stängning så jag hinner inte hem till henne innan, men möter upp dom i stan sen blir det utgång. Erika ska också med. Det kan inte bli bättre.

image313
Grattis hjärtat!

Kaffemaskinen gjorde min dag

I dag har jag varit rätt så seg i kroppen, haft ont i knät. Men som tur är har vi en kaffemaskin på jobbet, utan den hade jag nog inte klarat av dagen. Jo det hade jag väl, men den var till stor hjälp. Åkte och tränade efter jobbet. Skönt. Älskar känslan efter träningen.

image312

Födelsedags firande

Har jobbat i dag, men det var på håret att jag åkte dit i morse. Mådde inte allt för bra i morse. Kände mig riktigt hängig. Men jag bet i hop och åkte. Nu mår jag rätt så bra, är fortfarande förkyld men jag känner mig rätt så pigg.
Ska jobba där i morgon också. Sa i från att jobba på dagiset nu den här veckan.

Ska i väg och gratta min kusin Sandra som fyller 14 i dag. Kan inte fatta att hon blivit så stor, det känns som om att hon kommer i kapp ;)
image304
Grattis!

I bland blir det inte som man tänkt sig

Blir ingen träning i kväll. Kroppen säger helt enkelt i från. Det får bli en lång promenad efter Idol i stället. Kan vara skönt det med.

Pannkakor

Har varit otroligt seg i dag. Har en massa saker som jag borde göra men som jag hela tiden skjuter upp. Nu skyller jag på att jag är förkyld, men det är bara en dålig bortförklaring för att jag själv ska må lite bättre. Hur som helst så ska jag åka in och träna i kväll. Jag borde kanske inte göra det eftersom jag är ganska så förkyld, nu ska jag göra det i alla fall. Men det är inte än på ett tag, tänkte först slänga i mig några goda pannkakor som pappa står och gör för tillfället. Mums!
image303

USA

Thailand i vinter och USA i vår. Det kan inte bli bättre. Erika och jag ska förhoppningsvis åka till USA i vår någon gång. Det vore grymt roligt så jag hoppas att det blir av. Shoppa upp alla våra pengar & hälsa på vår kära vän Jennika som bor där för tillfället.

image302

Städ & shopping

De ringde från jobbet för inte så länge sen och frågade om jag kunde jobba i morgon och på fredag. Jag som redan har sagt ja till att jobba på dagiset. Men jag löste det där och ska nu jobba på plantagen i morgon och på fredag. Det var lite längre pass så det är ju bättre. Tråkigt att jag jobbar till stängning på fredag bara, då fyller Sara år och jag ska troligtvis dit på födelsedagsfest. Blir eventuellt utgång också.

Håller på och städar lite nu. Har inte ens packat upp väskan sen jag kom hem från Danne. Det har liksom bara inte hunnits med. Ska åka in till stan runt två tiden. Är rikitgt shoppingsugen.

Tänkte ta tag i och fixa så att alla bilder från bulgarien blir riktiga kort någon dag. Vill kunna klistra in dom i ett album eller något. Är roligare att kolla så än på dator.

Oförglömlig vecka.


Förkyld på jobbet

Har jobbat hela dagen i dag med. Det var precis som i går, kunder som ska handla allt på rea. Folk kan verkligen bli som galna när det handlar om nedsatta priser. Hur som helst så gick dagen för övrigt bra och det var riktigt skönt att komma hem. Har ätit en massa vindruvor, tagit en promenad och pratat i telefon i timmar.

image289

I morse höll jag på att försova mig också, tror nästan aldrig att det har hänt när jag ska upp och jobba. Jag ställer vanligtvis runt en 7 larm, för jag vet med mig att jag stänger av dom. I morse ringde inget larm och Danne som vaknat vid 7 tiden väcker mig och frågar om jag inte ska gå upp. Slängde mig upp och fixade allt, blev klar på 20 min och då stressade jag inte. Skönt att jag hann! Blev tråkigt nog ett rätt så hastigt hejdå till Danne.

Världens bästa Daniel

Kom nyss hem från jobbet. Det har varit en riktigt jobbig dag, med massor av kunder som alla ska handla tusentals uteväxter eftersom det är halva priset och alla är extremt noga med att kommentera att det är halva priset. Som om att jag inte redan visste det.  Hur som helst blev jag genast på bättre humör när jag fick ett sms av Danne. Ska jag komma upp till dig i kväll stod det. Jag stod i kassan när jag läste det och jag kände själv hur löjligt glad jag blev :)

Fick skjuts hem igår av honom. Det var riktgit mysigt att åka i mörkret med regnet utanför. Självklart lyssnade vi på Lugna favoriter. Var hemma efter 22 tiden någon gång. Då blev det att vara lite sociala med mamma & pappa. Nu ska jag hoppa in i duschen innan han kommer :)

Packat & klart

Nu är väskorna färdigpackade, och jag sitter här och inväntar Danne. Han borde dyka upp snart.
Ska väl äta någonting när han kommer, sen åker vi mot Uppsala.

Måste verkligen ta och köpa ny mobiltelefon nu i veckan som kommer. Tråkigt men sant. Trivdes ju rätt så bra med min gamla.

Fredag

Var till affären för inte så länge sen. Köpte en avokado. Riktig storhandling. Gjorde en sallad på det som jag nyss ätit framför tvn till Våra bästa år. Det är en sån där serie som man inte kan se en gång i månaden och inget nytt har hänt. Konstigt nog kollar jag nästan alltid på den serien när jag är hemma och inte har något annat att göra.

Tänkte packa väskorna snart, men jag drar mig i från att göra det eftersom jag inte alls har någon större lust att åka hem. Ångrar nästan att jag sa ja till att jobba den här helgen. Hade inte varit helt fel att spendera även den här helgen här hos Danne.

Ska tydligen jobba lite på dagis nu också. Det ska bli roligt, känner personalen ganska så väl på avdelningen + att jag har träffat ungarna ett flertal gånger. Dom är väldigt förtjusta i mina kaniner har jag märkt.

image288

I dag åker jag hem

Vaknade nästan nyss, jag som hade ställt klockan på 8 för att jag skulle vara lite trött i kväll så att jag inte kommer i säng allt för sent. Börjar klockan 8 i morgon.

I dag ska jag åka hem, vill inte det. Men får skjuts hem av Danne så det känns bra. Hatar att säga hejdå och sen hoppa på tåget. Nu hinner vi umgås lite i kväll också.

Ska äta lite frukost nu, sen tänkte jag ut och åka lite med bilen. Gillar den där bilen som han har. Tråkigt att den ska säljas, han ska skaffa en ny.  Ska åka förbi affären och handla lite tror jag. Vet nog en som kommer att vara lite sugen på något gott i kväll.

image287

Middagstips.

Danne är inte hemma förens om drygt en timme. Han frågade om han skulle köpa med sig kinamat hem. Ja tack säger vi till det. Jag hade egentligen tänkt laga mat och haft den klar tills han kom hem. Men jag antar att det blir fler dagar då jag får visa mina talanger i köket ;)
image286






Josefin är en underbar vän.

 

Städning

I dag har jag varit riktigt tråkig. Har varit hemma hela dagen, inte varit ut någonting förutom på balkongen. Räknas det? Det är inte likt mig att bara vara hemma och inte göra någonting. Men som mamma sa, det är bra för dig. Du behöver ta det lugnt i bland också. Jag har i och för sig varit lite duktig och dammsugit hela lägenheten.

Danne har fortfarande inte kommit hem men det borde inte dröja så länge till. Förhoppningsvis.

Vill ha

image283 image285
image284

Söta klänningar från Delia's

Tillbaka till vardagen

I går åkte jag som tidigare nämt till Västerås och träffade Sara. Det var jätte kul att träffa henne igen. Vi kikade runt lite innan vi gick till en restaurang. Där satt vi ett ganska så bra tag och pratade. Vi kom fram till att vi ska ses lite oftare.

När jag sen kom hem var Danne redan hemma. Mysigt. Vi åkte och handlade lite nödvändiga saker och sen lagade han middag åt oss. Han är verkligen underbar. Är riktigt glad att jag träffat honom.

Nu ska jag strax städa lite, inte för att det behövs men det finns alltid något att göra. Bädda sängen tillexempel.
Kanske tar bilen in till Örebro senare. Är lite sugen på att köpa en jacka som jag såg i Västerås igår. Får se hur det blir med det.

I morgon är det dags att åka hem igen eftersom jag ska jobba i helgen. Har varken lust med att jobba eller att åka i från Danne. Men det ska bli lite skönt att komma hem till Uppsala igen, träffa vännerna, träna, ja till den "riktiga" vardagen. Ser fram emot Karins partaj i Oktober. Saknar alla galna middagar med tjejerna. Det var alldeles för länge sen.

image282
Sienna Miller

Västerås

Ska åka till Västerås nu och träffa Sara. Tänkte ta tåget, känns lite osäkert att ta bilen när jag inte vet om jag hittar.
Slipper leta parkering också.

Tisdag

Vaknade runt 11 tiden i morse, det var verkligen länge sen jag sov så länge. Tycker inte om att sova länge. Men i bland behövs det med. Låg vaken ett bra tag efter det att Danne gick upp vid fem tiden.  

Har nyss duschat och ätit lite frukost. Tänkte åka in en sväng till Örebro eller Marieberg och shoppa lite. Alltid kul med lite nytt. Skönt att han har två bilar. Då kan jag göra lite som jag vill och känner för.

image280

När oron tar över..

Danne hörde av sig nyss och han är påväg hem. Äntligen. Jag har haft det lite lång tråkigt i dag. Har mått illa igen hela dagen så har inte kunnat göra så mycket. Jag börjar undra vad det är som är fel. Har mått illa nu i princip varje dag i ett par veckors tid. Sen är det lite andra saker som spökar. Men jag ska vänta drygt en månad till med att höra av mig har "läkaren"sagt. Så då är det väl bara att vänta och se som gäller. Jag hoppas verkligen att det går över, blir lite smått orolig av att gå runt och må dåligt hela tiden.

Har precis duschat, så nu tänkte jag klä på mig lite och fixa lite innan Danne kommer hem. Ska hinna med ett samtal hem också.

Thailand

image279



Troligtvis så blir det Thailand i vinter. Det är det som känns mest lockande. Det kommer bli riktigt underbart. Jag har alltid velat åka dit så det vore riktigt roligt. Men vi får se, ska kika lite på det där i kväll. : )

Det kan inte bli mycket bättre

Är hos Danne nu. Kom hit i fredags kväll och vi har haft en riktigt mysig & underbar helg.
Fredag: Blev en lugn och mysig hemmakväll (kom hit runt 21 tiden) med film och godis. :)
Lördag: Åkte in till Marieberg, tog oss en sväng in på resebyrån och hämtade kataloger. Har bestämt oss för att vi ska åka någonstans nu i vinter. Åkte in till Örebro på kvällen och åt på en restaurang.
Söndag: Mats, Dannes kusin kom över och fixade en sak med datorn. Det blev förövrigt en lugn dag.

Jag har haft en kanon bra och mysig helg. Det kan inte bli mycket bättre.
På Onsdag ska jag träffa Sara i Västerås. Det ska bli riktigt roligt. Har inte setts sen vi tog studenten i juni.

Nu åker jag

Kom nyss hem från ICA, var och handlade med mamma. Träffade på Karin, alltid är lika kul :) Vi får styra upp våra promenader när jag kommit hem & din tå är bra. Ska alldeles strax åka, men först ska vi skjutsa brorsan till jobbet och sen får jag skjuts till Enköping där jag tar tåget vidare till Arboga och Daniel.

Kommer nog att bli en liten bloggpaus för mig nu under helgen. Men är tillbaka igen på Måndag med en rapport från Arboga ;)


image278

Trevlig helg!

Väntan

Sitter här och väntar på att klockan ska bli 18,45. Då ska jag åka till Daniel. Vi har inte setts på nästan två veckor, så det ska bli riktigt kul att träffa honom. Mysigt framför allt.  Ska alldeles strax byta om för att sedan äta något innan jag åker. Bilen lämnar jag hemma, tar tåget. Har laddat upp med en ny tidning så det ska nog gå bra.

Hoppas att timmarna som är kvar går fort. Har väntat hela dagen på att få träffa honom, eller nej i två veckor har jag väntat.


Vi har även pratat om att åka någonstans i vinter. Så det blir att kolla på resor när jag är hos honom. Hoppas vi hittar något som verkar bra :) Men det ska nog inte vara så svårt.

image276
Gran Canaria 2007

Glassbåt

image273


Såg att vi hade glass i frysen, så det fick bli en glassbåt också. Sånt man kan unna sig lite extra av när man är sjuk tycker jag :) Jag älskade glassbåten när jag var liten och det kan jag säga att jag fortfarande gör. Riktigt god. Är annars inte så förtjust i glass. Men glassbåten är en klass för sig själv ;)

Smoothie

Har packat klart allt nu. Blev ännu mer än vanligt. Jag kan verkligen inte packa. Tar alltid med mig för mycket. Kommer inte att använda hälften, det vet jag men endå blir det alltid såhär när jag ska packa. Typiskt mig. Ska städa lite men först blir det en smoothie. Mums.


image269

image270

image271

Försmak på julen

Känner mig lite bättre nu, dock inte så mycket. Men det verkar gå åt rätt håll och det är skönt. Ska lägga mig och kolla på tv en stund med min kopp som innehåller rött kanelte. Försmak på julen ;)

image266

Godbitar

Kikade in på asos hemsida och hittade många fina godbitar som jag vill klicka hem.  

image265


När jag vaknade i morse mådde jag riktigt illa och kände mig yr. Jag gick ändå upp och gjorde mig klar för jobbet, men när jag skulle ta mig ett glas juice svartnade det för ögonen och jag kände att det var migrän som spökade. Blev därför hemma i dag. 

Jag hoppas att jag snart mår bättre, ska ju åka till Danne senare i dag. Ska snart ta mig ett bad. Kan vara bra att vila upp mig lite.

Min lediga Torsdag

Mötte Therese på stan i dag. Kikade runt lite och hade det väldigt trevligt. Fick till och med svar på några frågor vi hade. Som Tessa tänkte säga till ett par yngre tjejer när vi kom ut från kontoret " Ja vi har varit på parterapi?" Haha. Hon är bra skön.

Blev ingen stor shopping direkt, men jag lyckades få med mig ett par skor hem och Tessa en väska. När vi var på väg hem fick vi iden att åka till vår gamla praktik som vi hade när vi gick i 8:an. Nämligen 4-H gården. Det var verkligen riktgit roligt att göra praktik där. Lugnt & skönt. Rida, leka med djur, gå ut och gå med hunden Harry, och ponnyn. Ponnyridning för barn, äta godis i kiosken, ringa en massa samtal till alla vänner.  Vi var i princip altid själva där på gården Tess & jag. Och jag kan inte annat än säga att vi hade det hur kul som helst. Fick göra precis som vi ville. Det är faktiskt två veckor som jag aldrig kommer att glömma. Det hände en massa roliga saker varje dag. Så det var extra roligt att återuppliva gamla minnen idag.

image264
Tess

Nu ska jag städa lite och sedan packa. Åker till Danne i morgon och stannar nog där ett par dagar. Åker hem innan nästa helg i alla fall. Då är det dags för jobb igen. Ska försöka packa lite mindre och nödvändiga saker. Brukar alltid bli alldeles för mycket och onödigt.

Halv sju ska jag träna med mamma. Men innan det ska vi åka och posta en kamera som ska till Nyköping.



 

 

Fullt upp

Har haft fullt upp dom senaste dagarna och har därför inte riktigt hunnit med att blogga. I går efter jobbet åkte jag till Nautilus och simmade. Saknade Erika, det är mycket roligare att simma med henne än att simma ensam. Som vanligt är det flera stycken som ska simma i den snabba banan men som inte alls simmar snabbt. Dom ligger mest och flyter fram. Irriterande. Simmar man i den snabba banan ska man simma snabbt!

När jag hade simmat klart duschade jag och fixade mig, sen åkte jag snabbt hem för att gratta min kusin som fyllde 12 år igår! Grattis!

I dag är jag ledig. Skönt. Började morgonen med en powerwalk i det härliga vädret. Har nyss duschat och nu kollar jag på gårdagens program av Idol. Ska strax åka in till stan. Förhoppningsvis är Therese kvar där och då ska jag träffa henne.

image263
Therese & Karin

Innan jobbet

Vaknade runt halv 8 i morse, skönt med lite sovmorgon. Hoppade i lite sköna kläder och gav mig ut på en powerwalk. Det är skönt att gå på morgonen, känner mig väldigt pigg efteråt.

Ska alldeles strax åka till jobbet, jobbar till stängning i dag med 19,15. Sen ska jag träna 20,30, så det blir en lång dag i dag.  Nu ska jag packa träningsväskan och sedan åka till jobbet.

Träningsrutiner

Var och tränade i dag med mamma efter jobbet. Kul att träna ihop. 

Har sovmorgon i morgon. Skönt. Ska ta mig en morgonpromenad då innan jobbet. Efter jobbet blir det ett friskis & svettis pass. Ska få ordning på mina träningsrutiner igen. Älskar att träna. Det känns så skönt efteråt. Riktigt härligt.

Pratar i telefonen just nu, men tänkte ta och lägga mig i sängen och bläddra lite i veckorevyn som mamma hade köpt åt mig.
 

image262
Godnatt.

Granatäpple



Köpte mig ett granatäpple i dag som jag tänkte mumsa lite på nu i kväll. Usch, äpplet var nog inte moget för det smakade inte alls gott. Har ätit granatäpple förut så jag vet hur dom ska se ut & smaka. Vi hade besök en gång på naturkunskapen i skolan av en "Carl Von Linné" gubbe, han bjöd på frukt i alla dess smaker. Där fanns bland annat granatäpple som jag smakade utav. Inte var det speciellt gott, inte heller äckligt. Det var mer annorlunda att äta. Nog skrivet om granatäpplet, det var inte gott!

image261

Äntligen är helgen över, vilket innebär att jag är ledig nästa helg och har det att se fram emot. Härligt! Ska jobba nu hela veckan också. Jobbar till stängning nästan varje dag. Trist, men då hinner jag med att göra lite annat på morgonen, som tillexempel en morgonpromenad.

Det blev sent i natt också, jag som skulle lägga mig tidigt. Vid halv 4 tiden i natt/morse ringde Danne, då var jag vaken och vi pratade ett tag. Klockan sex gick jag upp. Måste få ordning på mina sovrutiner tror jag. Detta kan inte vara hälsosamt. ;)

Körkort 2år

I dag fyller mitt körkort 2 år. Äntligen är prövotiden slut ;) Fattar inte att det har gått två år redan, tiden går bra fort.

image260

Friskis & Svettis

Ska ta tag i träningen snart, tänkte börja lite lätt i morgon. Är fortfarande lite förkyld så det får bli ett lugnt tempo för min del. Tränade minst tre gånger i veckan förut. Ska försöka få in det i rutinerna igen. Erika ska följa med och prova på att träna snart, kanske i veckan? Hoppas att hon fattar tycke för det och börjar träna där med mig.


image259

Nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och kolla på någon film i hopp om att bli trött.

Ananas

Tog mig en promenad för inte så länge sen. Härligt & uppfriskande. Blev dock lite för mörkt, nämligen kolsvart.
Blev även blåsigt & ruggit. Usch. Kvällen kommer spenderas i soffan framför tvn, kollar just nu på fotboll, Sverige-Danmark och äter lite torkad frukt. Har "lärt" mig tycka om det tydligen. Förut gick det inte alls, men nu är torkad ananas mums!
image258


Ska försöka komma i säng lite tidigare i dag än igår. Gick och la mig vid halv två (blev ett långt telefonsamtal), somnade sen för ett kort tag innan jag vaknade upp av en mardröm. Det är sjukt hur man kan drömma. Vid fyra kollade jag på tv, klockan fem sov jag och halv sex ringde klockan. Dags att gå upp. Konstigt nog har jag varit pigg hela dagen. Fast jag brukar aldrig sova mycket.

I morgon är det dags för jobb igen, tänkte träna efteråt om det finns något pass, annars så simmar jag.


 

Många tankar

Kom hem från jobbet för drygt en timme sen. Blev ett varmt skönt bad då och nu ska jag strax fixa något att äta.
Tänkte först gå ut och gå, men känner att jag måste äta något innan. Gå kan jag göra lite senare i kväll. Ska bli skönt, har varit mycket i dag. Har mycket att tänka på för tillfället.

image257
Heidi Klum

Konsten att roa sig med ett par kallsonger

image256
Såhär kan det gå till på våra förfester om det finns ett par kallsonger i närheten.

Lite nyttig

Kom hem rätt så sent i dag, runt klockan 8. Åkte och handlade lite efter jobbet. Rolig fredag, jobba hela dagen och sen när man kommer hem är det nästan dags att lägga sig igen för att man ska upp och jobba i morgon igen.
Jag går iof och lägger mig rätt sent, men själva principen. Trist. Men jag får se det positiva i det.  Blir ju roligt i slutet av månaden.

Gjorde i ordning en bulgursallad , med avokado och annat gott när jag kom hem. Mums! Den blev verkligen jätte god. Har nyss duschat & hamnade här med en kopp grönt te. Vad nyttigt allt lät i dag.

Måste kolla på mobiltelefoner nu i helgen också, börjar bli dags att köpa ännu en ny. Så tråkigt att den andra gick sönder. Trivdes bra med den.

image255

Fredag

En timmes powerwalk började jag min morgon med. Älskar att gå i det här vädret, soligt men ändå lite kyligt.
Börjar jobba klockan elva i dag, så ska strax åka till jobbet. Det är fredag i dag och det brukar vara den bästa dagen på hela veckan, men jag jobbar i helgen så jag har ingen ledighet att se fram emot. Ser fram emot nästa helg i stället. Får tillbringa den med Daniel. :)

Trevlig helg !

Tyst & tomt

Har pratat i telefonen nu i flera timmar. Det blir lätt så. Huset är tyst och tomt, är inte van att vara ensam såhär. Tråkigt. Vad ska jag nu hitta på? Är inte alls trött, så sova är uteslutet. Det får nog bli någon film, finns inte mycket annat att göra vid den här tiden på dygnet.

image253
Fin bild på Victoria Beckham & hennes barn. Hon brukar ha en tendens att se så känslokall ut tycker jag.Men inte på den här bilden. En riktigt mysig bild!

image254
Kortast klänning vinner...

C-vitamin

Åkte in till stan fast jag inte alls kände för det. Men jag skulle lämna tillbaka två tröjor och det var sista dagen i dag. Känner mig sjuk nu också. Är jätte förkyld och känner mig varm, har nog feber. Jag som ska jobba helg och allt, hoppas det blir bättre under natten. Får ta och äta lite c-vitamin eller något i hopp om att bli bättre. Dricka en massa vatten ska jag också göra, det har jag hört är bra.

image252

Cheer me up

Har aldrig haft ett förhållande på avstånd. Men det är verkligen jobbigt att inte kunna träffas när man vill. Nu jobbar jag en vecka till, men direkt nästa fredag när jag slutar åker jag till Danne. Saknar honom verkligen.  Förhoppningsvis går veckan fort.



Tänkte lägga mig i ett varmt skönt bad nu och sedan gå ut ett tag. Känner att jag behöver lite frisk luft innan jag åker in till stan.

image251



 


Plötslig utgång

Gick och åt med Erika igår efter jobbet sen var tanken att vi skulle simma. Men det slutade med att vi bestämde oss för att gå ut. Sagt & gjort, vi åkte hem till mig och fixade oss och hade en liten "förfest". Karin kom också över. Kul :) Blev en riktigt lyckad kväll.

image250
(Bulgarien)

I dag tänkte jag sysselsätta mig med att städa lite. Ser ut som om att det behövs efter i går. Erika och jag ska även försöka ta oss i väg och simma. Får se hur det blir med det. Båda är lite smått slitna i dag. Annars får det bli en promenad för mig. Måste även in till stan och lämna tillbaka en tröja som jag inte riktigt tycker om. Så det är dagens planer. Nu ska jag fixa något att äta.









Nu är hösten inte långt bort...

Frost. Nu är hösten inte långt bort. När jag tittade ut i morse var gräsmattan vit. Det har varit frost tidigare också men jag har själv inte sett det. Ska göra mig en kopp varm choklad snart, är förkyld så det kommer sitta fint :)


image248

Långsam dag

I dag var det en rätt så seg dag på jobbet, trots att jag började klockan 12. Jag stod mest i kassan i dag och då går tiden riktigt sakta om det inte kommer några kunder. Roade mig själv med att knyta små rosetter runt snittblomsnäringen. Så kul har jag på jobbet ;)

När klockan väl är sju och det är dags för stängning så lyckas det ALLTID vara massa kunder kvar i butiken som inte alls skyndar sig. Tvärtom så verkar dom bli allt mer slöa när det är dags att stänga och fyller vagnarna/korgarna med så mycket som det går. Alltid samma sak, så vi kommer inte från jobbet förrens runt halv 8. 

Nu ska jag faktiskt lägga mig och kolla i lite tidningar & på tv. Kom i säng lite för sent i går. Men jag har svårt för att komma i säng. Blir alltid sent och jag går upp tidigt. Sover inte mycket alls om jag tänker efter. Så har det alltid varit. Ser fram emot att träffa Erika i morgon efter jobbet.

image247
En kväll på Torö med tjejerna.

Blev inte som planerat

Det blev ingen simning för mig i dag, känner mig lite smått sjuk. Tog en promenad i stället (i spöregnet), då var det skönt att komma hem och ta sig ett varmt bad. Nu ska jag äta lite frukost innan jag åker in mot stan. Har en del att göra där innan jag börjar jobba.


Lite planering

image246


Det är inte ofta jag brukar kolla på tv faktiskt, men Idol har jag följt sen ett ganska så bra tag tillbaka. House började jag kolla på när jag var barnvakt varje tisdag. Men då missade jag alltid slutet (mamman lyckades alltid komma hem precis vid slutet.) Jag tror inte att jag kommer att följa dessa program i "år", jag har så mycket annat att göra nu för tiden. Hinner inte riktigt med att kolla på tv, eller jag tar mig nog inte riktigt tid till det. Förutom innan jag ska sova, då blir det ofta att jag kikar lite på tv, men då inte på något speciellt. Men i morgon har jag faktiskt till och med planerat in tid till att kolla på två program som jag faktiskt tycker är rätt så roligat. Får se hur det blir med det...Tiden räcker inte alltid till ;)

Så nu blir det faktiskt tv-tittande ett tag innan jag ska sova.
Godnatt!

Regnet kommer alltid olägligt..

Så typiskt att det ska börja regna nu när vi ska ut och gå strax. Förhoppningsvis så blir det uppbehåll. Det kan gärna få regna lite sen senare i kväll, då är det bara mysigt att höra regnet utanför.

image245
En riktigt mysig regnig bild.

En måndag...

Och så var den underbara helgen slut...
I dag har jag jobbat, det gick bra. Det var rätt så lugnt, inte så mycket folk som det kan vara i bland. Tiden gick fort så det var skönt. I morgon börjar jag klockan tolv, har lite ärenden att uträtta innan jag börjar jobba. Undra hur det går...

Ska ut och gå med Karin om ett tag, beror helt på när hon kommer hem och är klar för att gå. Ska bli kul att träffa henne. Prata lite och så :) Det var lite för länge sen vi sågs.

image244
Karin

Lyckligare än någonsin.

Jag är lycklig !
Jag har träffat världens bästa kille, har underbara vänner & familj.
Det kan inte bli mycket bättre.

image243


 


En helg att minnas!

I fredags kom Erika hit, pappa åkte och köpte sallad åt oss från en restaurang här i närheten och till det blev det lite god dricka. Vi blev väl rätt så luriga båda två, men kul som alltid hade vi. Det blev dock en rätt tidig kväll för min del.
Inte hittade jag på busshållsplatsen heller när jag skulle hem. Den var flyttad. Ringde då taxi, men precis när jag lagt på luren såg jag bussen. Det blev alltså buss i alla fall.

I går lördag kom Daniel hit :) Älskar att umgås med honom. Han är underbar! Verkligen. Vid sju tiden kom min tokiga faster med familj över. Älskar verkligen den familjen, så himla roliga. Blev lite dricka och så innan vi begav oss till en restaurang och åt lite gott. Det var verkligen jätte kul att umgås med familjen, släkt och Daniel. Efter middagen gick vi till "Öltältet" och där hände verkligen allt. Det var en sjukt rolig och mysig kväll. Roligt att en person som inte ens är värld att nämna försökte förstöra den bara. (Jag gör det endå) Men tyvärr så kan inget komma i mellan, hur mycket du än försöker. Förstår du inte att alla skrattar åt ditt omogna beteende.

image242
Den bästa, Erika!

Jag har verkligen haft en underbar helg!