sjuk

Har gått och dragit på mig en förkylning. Känner mig lite hängig och allt som hör därtill. Är inte sådär jätte förkyld som jag brukar kunna bli, än så länge i alla fall. Så jag tänkte ta och jobba ett par timmar så att madde slipper stå där hela dagen.

I morgon hoppas jag på att jag mår bättre, ska i väg på partaj hos faster min =) och det vill jag inte missa.
Ska även jobba i morgon en stund innan vi åker upp.

Nu ska jag få i mig lite lunch som danne gjorde åt mig i går, världens bästa. Sen är det nog dags att göra sig i ordning inför jobbet. Börjar klockan två. Lite trist att jobba till åtta en fredag, men det är bara att bita ihop.

Tillbaka i Sverige

I tisdags kom vi hem från en underbar semester, däremot hade vi gärna stannat  minst en vecka till. Men vi har redan varit och hämtat nya resekataloger som vi ska börja kika i. Blir en resa i vinter igen, som jag redan nu ser fram emot.

I dag har jag varit hos läkaren en snabbis, annars så har det blivit en hel del tvättande efter resan. Var även ut och gick med lilla Emma i barnvagnen en sväng.

Nu ska jag göra mig i ordning för att jobba ett par timmar. Tänkte lägga upp lite bilder från resan i ett senare inlägg.

I morgon åker vi

I morgon är det äntligen dags att åka till värmen. Jag tror att planet går runt klockan sju på morgonen, så det blir att gå upp tidigt imorgonbitt. Skönt att åka tidigt, eftersom det bara tar ett par timmar att åka så kommer vi fram på dagen.

Idag har vi spenderat större delen av dagen till att kika på tapeter, golv, kakel m.m. Ska bli riktigt kul att göra om nu i den nya lägnheten. Har redan fått lägenheten som vi bor i nu såld också. :) Perfekt! Men nu tar vi lite semester innan vi sätter i gång med allt det andra.

Ni får ha det så bra här hemma i Sverige!

Snart tar jag semester

Nu har vi fullt med väskor och kassar i olika storlekar överallt i lägenheten. Färdig packat! Skönt, nu kan vi ta kväll. Snart, danne är ute och fixar med bilen lite och jag rensar lite ur kyl och badrumsskåp.

I morgon blir det bara tre timmar jobb, tänkte kila i väg lite tidigare eftersom det ska hinnas med att förberedas innan alla kommer. Men det ska nog hinnas med, med hjälp av tre karlar och min kära vän Erika som kommer tidigare.

Nu ska jag fortsätta rensa, sedan tar jag "semester". Ska bli riktigt skönt att vara ledig ett par dagar nu, det är verkligen välbehövligt för oss båda som jobbat mycket. Speciellt Danne som knappt sover om nätterna och arbetar mycket med kroppen. Han klagar aldrig, har aldrig någonsin hört honom klaga på att det är varmt när dom jobbar ute i stekande sol och utan sömn. 

Godnatt allihopa!  

Vilka minnen

        
En bild från min och tjejernas resa till Bulgarien förra sommaren.
Vi hade det sjukt roligt! Det dyker upp så många roliga & fina minnen när jag ser bilder som denna.

Packar

Håller på och packar för fullt här hemma nu, kom på att jag har min resväska hemma i uppsala så det får bli en stor kasse så länge. Det är så mycket mer jag vill ta med men det handlar bara om en vecka. Har inte packat färdigt, det ska ner en hel del till, skor bland annat. Men det blir nog bra så fort jag får packa ner det i min stora rosa resväska!


Börjar inte jobba förrens klockan tre idag, rätt så skönt då jag har mycket att hinna med nu såhär dagarna före.
Nu ska jag fixa med disken samt dammsuga. Trevlig helg! =)

Jag är nog rätt så bekväm av mig

Danne kom hem med lunch i dag också, mysigt att få lite tid ihop mitt på dagen. Har inte fått så mycket gjort i dag som jag hade tänkt mig, får skylla på att jag inte mår helt 100. Har tvättat lite som jag ska packa ner till mallorca. Eftersom jag är rätt så bekväm av mig så skulle jag inte klara mig utan tvättmaskin och torktumlare i hemmet. Det är så skönt att kunna tvätta precis när man vill och behöver det.

Jag hade hoppats på att vädret skulle bjuda på lite sol till helgen, men som det ser ut nu så håller sig inte regnet borta. Jag som ville sitta ute på lördag. Hoppas att det ändrar sig. Annars kanske altanen duger, skönt med tak och lite värne. Vi får helt enkelt se!

Nu ska jag göra mig i ordning, Danne och jag har lite att göra innan vi ska åka och handla.

Snart lördag, jag längtar

Ännu en ledig dag idag, vilket inte kunde bli så mycket bättre då jag / vi har en hel del att göra. Måste börja packa i dag eftersom jag jobbar i morgon och på lördag. Ska bli kul att plocka fram lite klänningar och annat somrigt nu när vädret inte är som roligast.

På lördag får jag äntligen träffa mina underbara vänner igen. Det var ett tag sen, alldeles för länge sen. Har jobbat på tok för mycket i sommar och inte haft någon ledig dag. Men på lördag blir det till att dricka lite gott och bara umgås!

 


Fem timmar

Har precis ätit lunch med Danne, han kom hem med mat. Vi passade även på att flytta kaninerna hem till hans föräldrar. (Han har byggt en ny stor bur) Där ska dom få stå ett tag eftersom vi åker utomlands på tisdag.

Nej nu väntar fem timmars arbete för mig. Skönt att det inte är allt för många timmar, känner mig inte helt bra idag. Det började redan igår.


Ny lägenhet

Gick upp rätt så tidigt i dag, vill ta vara på dagen eftersom jag ska jobba kväll i dag. Tränade lite i morse och nu ska jag städa lite. Ska ta lite bilder på lägenheten snart eftersom vi troligtvis ska sälja den. Har fått en ny större och bättre lägenhet. Med stor tomt och uteplats. Underbart! Får se hur länge vi blir kvar där eftersom planerna är att i framtiden bosätta oss i Uppsala.

Varken jag eller Danne tycker om att bo i lägenhet, därför blir nog den nya rätt så bra eftersom det känns mer som ett litet hus. Jag vill inte skaffa hus här när jag snart vill hem till Uppsala. Så en lägenhet  här får duga tillsvidare. Ska bli roligt att göra om och inreda!

Är ledig i morgon, då ska vi skriva på papper till nya lägenheten och handla en massa inför lördag. Träffade på Mats i dag och som det ser ut nu så följer han och David med oss till uppsala på lördag.

Om en vecka...

Om en vecka så är vi nog framme på Mallorca vid den här tiden. Det ska bli så skönt med lite semester efter allt jobb.

I dag är jag ledig som sagt, och jag tänkte tillbringa dagen med att tvätta och städa lite nu för att sedan åka in till Örebro för lite shopping, igen.. Jag är hopplös :)

 

Lite Uppdatering

Börjar höra till vanligheten nu att det går ett par dagar innan jag skriver någonting. Det beror till mesta dels av mycket jobb. Men snart ska jag trappa ner det lite, med början i morgon då jag är ledig och även på torsdag. Jobbar sista dagen innan vi åker till Mallorca på lördag. Skönt! På lördag blir det även lite partaj i mitt gamla hem i Uppsala. Det ska bli riktigt roligt!

Den här helgen som var har även den varit riktigt bra. Var ledig i fredags och då tog mamma&pappa ledigt och åkte hit. Det blev shopping och lunch i Örebro, sedan hem och dricka lite gott innan vi gick ut och åt. Trevligt!

Lördagen innebar jobb för min del, mamma och pappa följde med och var kvar en stund fram tills jag hade lunch. Gick och lunchade med dom innan det var dags för dom att åka hem. På kvällen var det "Firma fest" som gällde och det var riktigt trevligt.

I dag börjar jag inte förrens klockan tre, har fått en hel del gjort nu på morgonen. Har precis duschat och ska göra mig i ordning för att göra mina sista ärenden på Apoteket.


Göteborg

Nu är vi tillbaka i vardagen igen efter en härlig helg i Göteborg. Tur med vädret hade vi också, såg inte så lovande ut när vi åkte ner.Regnigt och ruggigt, men fram emot förmiddagen/eftermiddagen tittade solen fram. Härligt!  Efter att ha checkat in på hotellet strosade vi runt på stan en stund och hade det mysigt. Sedan blev det lite kyld dricka på hotellrummet innan vi gick till Liseberg. 

I går, söndag hade vi också tur med vädret. Gick ner och åt lunch vid hamnen i strålande sol.
När vi skulle hoppa in i bilen kom regnet. :)

I dag ska jag jobba, börjar vid tre. Så i morse tog jag mig i kragen och åkte och tränade lite. Nu ska jag göra mig i ordning för att åka och handla och fixa lite andra ärenden innan jobbet.