Det är vackert

image547

Magnoliaträd

Vackert...
image546
Bild:
Sia

Den perfekta sängen

Är på jakt efter den "perfekta" sängen. Jag vet precis hur jag vill att den ska se ut. Den ska självklart vara bekväm också. Så nu gäller det bara att hitta den.

Kanske åker jag och Daniel och kikar lite i helgen.

image545

Tacomys

Kom in från en timmes promenad för inte allt för länge sen. Riktigt skönt var det att gå lite. Nu ska jag ta mig ett stort glas vatten & ett äpple.

I morgon blir det tacomys med tjejerna. Men innan det så blir det stan för min del eftersom jag aldrig åkte dit i dag.
Ska nog boka en tid också för att fixa mina naglar,

image544

När minnet sviker

Har nyss varit på affären, gick med dit av anledningen att köpa lite vindruvor. Men i bland sviker minnet och jag kom hem utan vindruvor. Skönt med en liten promenad i alla fall.

image542

...

Kom hem för drygt två timmar sen. Det gick väldigt fort att åka hem i dag. Längtar redan tillbaka, men vi ses troligtvis på lördag igen.

Har inte gjort så mycket sen jag kom hem, ätit lunch. En bulgursallad. Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad.
Kanske åker in till stan lite senare för lite shopping. Får se hur det blir med det, nu väntar ett härligt bad på mig.

I dag bär det av hemåt

I dag är det dags att åka hem, och i dag ska jag verkligen åka hem. Har velat fram och tillbaka de andra dagarna men i dag är det hem som gäller. Jobbigt det här med att bo på två ställen. Har en hel del att göra hemma i Uppsala.

I morgon är det fredag, det innebär en kväll med tjejerna. Det ska verkligen bli jätte roligt. Äta & dricka lite gott.

Fullt upp

Jag varken dammsög eller vattnade blommorna tidigare idag. Fick lite bråttom där på morgonen då Dannes mamma ringde mig och frågade om jag hade lust att komma över och fika. Vi åkte först och handlade lite sen blev det lite fika och sedan en promenad med hundarna för att sedan slå oss ner i varsin fotölj och kika på tv och prata.
Hon skulle åka och jobba nu vid halv 4 så nu är jag hemma i lägenheten igen. Det ska väl förhoppningsvis inte dröja allt för många timmar innan Danne kommer hem. Och innan han kommer ska jag ta tag i att vattna blommorna, dammsuga, duscha samt sätta på en maskin tvätt.


En dag till

Har bestämt mig, jag stannar i dag också.  Ska strax fixa lite frukost sedan ska jag dammsuga & vattna blommorna. Tänkte gå till affären sen och handla lite nödvändigt, ska laga middag tills Daniel kommer hem. Får se vad jag hittar på.

image540

Ny stad

I dag är det tänkt att jag ska åka hem, men jag har ingen större lust till det. Får se hur jag gör, skulle behöva hem och fixa ett par saker.

Ska ta och städa och fixa i ordning lite här hemma nu, sen får jag se om jag åker hem eller inte. Troligtvis så gör jag det.  Vet inte riktigt vad jag ska hitta på fram till Daniel kommer hem annars. Det är det jobbigaste med en ny stad. Man vet inte vad man ska göra, vad som finns. I bland känner man sig rätt så bortkommen, då saknar jag Uppsala mer än någonsin. Där känner jag mig hemma. Visst kan det kanske vara nyttigt att byta miljö för en period, men just nu vet jag inte vad jag vill. Det är så mycket som snurrar i huvudet för tillfället.


Vill tillbaka till värmen

Saknar
Längtar tillbaka till Thailand. Tiden där gick alldeles för fort.
 Har god lust att åka bort igen, nu snart. Till värmen!

Ett ständigt illamående

Min chef skulle ringa mig i dag, eller föredetta chef bör jag väl kanske säga nu. Det känns otroligt skönt att jag sa upp mig. Jag fattar inte varför han ska ringa i dag också, pratade med honom i går och i förrigår. Hela tiden säger han att jag alltid kommer att ha ett jobb där att gå tillbaka till om jag vill. Det vill jag inte. Undra vad han har på hjärtat i dag om han ringer.

Mår fortfarande fruktansvärt illa. Börjar bli trött på detta ständiga illamående. Jag vill vara frisk!

Oboy

Klockan börjar närma sig ett och jag har fortfarande inte gjort någonting vettigt under morgonen. Mår illa så får väl skylla på det annars skulle jag ta mig en promenad. Men som jag känner mig nu får jag skjuta på den där promenaden ett par timmar, ett dygn.

Ska duscha och göra mig i ordning om ett tag. Daniel ska till tandläkaren sen och jag vet inte om jag följer med och väntar där eller om jag stannar här hemma. Troligtvis följer jag med, det går nog rätt fort.  Men först blir det att lägga sig i soffan med ett glas Oboy.


Fina bilar

Vill att älsklingen ska bli klar med bilen som han håller på och fixar och donar med. Är sugen på att ut och åka lite. Just nu har han plockat bort fronten och i princip hela motorhuven. Det ska poleras och göras fint. Lite väl onödigt tycker jag eftersom det endå inte syns men fint blir det.

Nissan
image532

image533
Den svarta bilen ser dock lite anorlunda ut i dagsläget. Finare, men det är inte så konstigt med tanke på allt han gör med bilen.

image535

Röda rosor

I går när Daniel kom hem från jobbet hade han med sig ett väldigt långt interflora paket. Det var jätte vackra långa röda rosor där i. Han är verkligen underbar.♥

I dag hade jag tänkt att åka hem (hade egentligen tänkt att åka redan i lördagskväll/söndagsmorgon). Men vad ska jag hem och göra när jag har allt jag vill ha här.  Han kommer ju hem innan klockan fyra i dag, så därför känner jag  för att stanna en dag till.

På fredag blir det förhoppningsvis en kväll med tjejerna. Det var alldeles för länge sen vi gjorde något i hop. Så det ser jag verkligen fram emot.
image531

Världens bästa pojkvän

Nu börjar jag bli lite smått rastlös, är nyduschad och nu väntar jag bara på att min karl ska komma hem. :)
Lär åka och handla lite, men väntar på Daniel. Det är mycket roligare att åka båda två. Han ringde nyss för att tala om att han älskar mig. Sånt gör en glad.Han är underbar.
 
image528
♥Världens bästa pojkvän.♥

Promenad

Har nyss varit ute på en promenad. Skönt att gå lite, blåste lite för mycket bara. Tänkte ta och hoppa in i duschen strax sedan får jag se vad jag ska hitta på innan Daniel kommer hem.

I morgon åker jag nog hem till Uppsala igen, tog inte med mig tillräckligt med kläder för att vara här veckan ut som jag skulle vilja. Annars blir det väl en sväng in till Örebro för att handla lite nödvändigt.

Lunch

Det blir varm choklad & mackor

image527

Tomt

Nu är det rent och fräscht här hemma igen. Inte för att det var speciellt stökigt men nu luktar det verkligen rent.
Så nu är det dags för lunch och det får bli mackor, är inte sugen på något annat.

Hoppas att Danne kommer hem någorlunda tidigt i dag och att det inte blir någon övertid i dag. Tomt här hemma utan honom.

image526

Städdag

Har nyss dammat & dammsugit lägenheten. Ska ta och städa lite till alldeles strax och sen lite  lunch på det. Därefter ska jag ta mig en promenad, ser ut att vara ett rätt så härligt promenadväder. Dock kunde solen gärna titta fram lite.
image525

Har sagt upp mig

Vaknade rätt så tidigt i dag, har legat vaken sen Danne gick upp vid klockan 5. Har däremot legat kvar i sängen och dragit mig ett bra tag. Skönt.  Skulle ha gått på en promenad nu med Dannes mamma och hundarna, men det dök upp ett litet problem så det får bli en annan gång.

Jag hade egentligen tänkt att åka hem i dag, men blir kvar i alla fall en natt till. Har i princip sagt upp mig från mitt jobb nu. Det känns jätte skönt men samtidigt är det tråkigt eftersom jag trivdes bra med jobbet och personalen i sig. Men nu måste jag tänka på min hälsa. Mitt hjärta & mage vill inte samma sak som jag. Däremot sa min chef att det alltid kommer att finnas jobb där för mig när jag är redo att komma tillbaka. Sånt är alltid kul att höra, men jag vet att det inte kommer att bli så. Jag kommer inte att komma tillbaka.


Örebro

Har varit in till Örebro i dag, åt lite lunch och kikade runt lite. Kul att göra något :)
Andreas, Daniels kompis var nyss här på besök, men har nyss åkt så nu tänkte vi åka och handla lite mat och hyra film. Vi skippar bion den här helgen, ingen av oss har lust med det. Vi skippar även middagen hos hans föräldrar, den tar vi i morgon i stället.

Köpte zon salva i dag som vi har masserat varandra med då vi båda har ont i ryggen, den hjälper faktiskt.
Nu väntar affären.

Fredagsmys

Daniel och jag har precis ätit, köpte hem kinamat. Jag tyckte inte att det var sådär jätte gott, men det har nog med min mage att göra. Har masserat honom också, han har ont i ryggen stackarn.

Nu ska vi snart mysa till det med godis och film. Blev ingen bio, mysigare att bara vara hemma tyckte vi. I morgon ska vi hem till hans föräldrar på middag. Ska bli trevligt! Det var jätte länge sen jag träffade dom.

Nej nu ska jag börja duka fram lite godis och dricka.

image524
Mums!

Oteknisk

Det är tydligen inte min dag i dag, får inte ens på tvn här hemma. Så oteknisk kan jag inte vara,  tro det eller ej men jag brukar faktiskt vara rätt så teknisk. Har ju kollat på tvn här hemma flera tusen gånger. Tror att jag har kommit åt något, men jag orkar inte försöka fixa det just nu. Ska lägga mig på sängen och lyssna på lugna favoriter i stället. Det var det enda som jag fick på på tvn. :)

Köpte tuggummi i går när jag var in på apoteket. V6 junior! (Tappar smaken direkt). Efter att ha ätit upp nästan hela paketet upptäkte jag att det låg små tatueringar i varje paket. Lyckades spara tre stycken. Söta små kaniner, tänkte testa dom på Daniel om jag får. I bland är det okej att plocka fram den där barnsliga sidan ;)

image523

Jag blir borta minst 4 veckor = Alltid

Är hemma hos Danne nu. Det gick rätt snabbt att åka hit i dag, inte så mycket trafik. Det var dock väldigt jobbigt väder att åka i, stänk från bilar och sol som lyste rakt i ögonen, men det gick bra.

Han kommer väl hem om ungefär 1 timme eller något liknande. Får se vad vi hittar på senare i dag, pratades om bio men vi får se. Ska bli mysigt att bara få träffa honom.

Ringde till min chef i dag, jag lär bli borta minst 4 veckor, tror inte att jag kan "återvända" sen heller. Det ser mörkt ut. Min hälsa går först nu för en gångs skull. Så nu ligger nog inte flytten för mig långt bort eftersom jga inte längre behöver tänka på jobbet där hemma. Får bli lyxhustru här i stället, nej men jobb finns det alltid. Jag behöver bara en paus för att återhämta mig.

Äntligen Fredag

Ska börja packa och göra mig i ordning alldeles strax. Innan jag åker till Danne ska jag äta lunch med mamma på någon mysig restaurang. Har inte bestämt mig för hur länge jag blir borta än, men troligtvis åker jag hem på måndag.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Trevlig helg!

Ledig en hel helg

Det känns otroligt skönt att det är fredag i morgon och att jag ska vara ledig hela helgen. En hel helg! Jag skulle egentligen jobba men eftersom jag har ont i hjärtat  bör jag ta det lugnt. Jag har inte varit ledig en hel helg sen i somras. Så i morgon åker jag till Daniel och är där hela helgen. Vet inte när jag var där sist en helg, tror att det var någon gång o början av oktober. Det kommer bli en jätte mysig helg!

Nu ska jag gå och kika på tv och bara njuta av tanken att jag är ledig hela helgen :) Det förtjänar jag efter att ha jobbat så många helger. Ska även packa lite nödvändigt som jag ska ta med mig i morgon när jag åker.

Värt att nämnas

I dag har världens underbaraste kvinna namnsdag, nämligen Erika! Det är värt att nämnas tycker jag.

image522
Vi ska ses nästa vecka och jag kan inte annat än säga att jag längtar!
Har så otroligt roligt i hop med denna härliga människa! Saknar dig hjärtat!

Ska jag eller ska jag inte

Jag tror att jag har bestämt mig nu...
Ett beslut som kommer att få mig att må bättre.

Småprat

Har nyss varit och handlat med mamma. Karin jobbade så det blev lite småprat med henne, alltid lika roligt!
Snart är det dags att ge sig ut på en promenad, får se om jag tar med mig stavarna eller inte. Känner mig rätt så löjlig med dom faktiskt. Sist jag gick med sånna var i skolan, när vi ett par tjejer inte var med på idrotten. Då tog vi oss en promenad i stället för att få närvaro. Det var en rolig upplevelse.

Men nu blir det lite "uppladdning" med en kopp te.

Jag är beroende

Jag har ett beroende denna vecka, choklad! Det är inte bra, inte alls bra. Tycker egentligen inte speciellt mycket om choklad. Detta beroende måste avslutas...

image520
...Jag ska bara ta en bit till...

Nu blir det shopping med mamma

Nu har mamma kommit hem från jobbet, vi ska göra oss i ordning för att åka in och kika i lite affärer.
Sen blir det att möta upp Josefin för att gå och äta på något trevligt ställe.

I morgon åker jag till Daniel och eftersom jag blir hemma i morgon också kan jag åka tidigare. Skönt att slippa åka så sent. Tror inte att jag kan jobba på söndag heller. Läkaren jag pratade med tyckte att jag behövde vila. Kanske dags att jag börjar lyssna på vad dom säger.

Ny tid

Fick en ny tid hos hjärtläkaren, men det är ett tag kvar, den 19 & 20 februari.

I kväll ska jag ut och äta med Josefin. Det ska bli riktigt roligt, vi har inte träffats på evigheter. Har mycket att prata om :)
image519

Blåbär

Även fast jag borde ta det lugnt i dag kan jag inte vara still. Det kan jag aldrig. Håller på och fixar och donar med lite saker här hemma. Har vikt & hängt upp en massa kläder nyss. Det tog sin lilla tid. Jag behöver en större garderob helt enkelt. Vid 10,15 ska dom ringa från sjukhuset, jag ska försöka få en tid tidigare än i vår. Troligtvis så går det inte, verkade vara fullt. Akuten har jag ingen större lust att åka till heller, men det kanske blir nödvändigt.

Ska strax göra en god blåbärssmoothie och sätta mig framför tvn en stund. Sen blir det ett varmt och skönt bad.
image518

Saknar

image514

image515
Jag saknar den här tiden, med de här tjejerna!
Vi hade mycket roligt för oss.

Gör jobbet mig sjuk?

Vid den här tiden på morgonen brukar jag åka till jobbet. Men inte i dag, har haft hjärtklappningar under hela natten/morgonen som inte vill ge med sig. Jag avbokade min tid hos hjärtläkaren som jag hade i tisdags, det ångrar jag nu. Nu finns det inga tider förrens i vår. Men jag tror att jobbet har en stor del till det här, därför kan det vara bra att vara hemma ett par dagar. Jag tänker inte bli sjuk för jobbets skull. Aldrig. Det är inte värt det.

Jag trivs bra på mitt jobb, det är absolut inte det. Men arbetsförhållandena är inte bra. Tider, rast, lunch. Det funkar bara inte. Jag mår inte bra av att inte äta på en hel dag. Det gör att mitt magkatarr bara blir värre och värre.

Så i dag blir det en lugn dag. Det kan behövas!


Stavgång

Det blev en rätt så lång promenad ändå. Lång men riktigt härlig, det var verkligen jätte skönt att gå. Mysigt att gå ute i kylan när det är snö! Bäst att passa på, snart kommer väl regnet.

I morgon tänkte vi prova på att gå med stavar, har aldrig gjort det och jag tycker att det ser lite små roligt ut när man möter eller ser någon som är ute och promenerar med stavar. Men det ska bli intressant att se vad jag tycker om stavgång.
image513

Promenad

Jag hatar när mina vänner eller någon annan i min närhet mår dåligt. Jag mår dåligt när dom mår dåligt, och jag kan gå runt och tänka det hela dagen. Har en vän som verkar ha det lite kämpigt & jobbigt just nu. Kan inte mer än säga att jag förstår dig helt och hållet. Tänker på dig! 

I dag har det varit en seg dag på jobbet, nästan inga kunder och för lite att göra. Långtråkigt. Tur att Frida jobbade. 
Vi har mycket gemensamt ;)! Speciellt när det gäller vissa saker.

Ska alldeles strax gå ut och gå en liten stund med mamma. Jag har egentligen ingen ork/lust till det. Men jag vet att bara jag kommer ut så tycker jag att det är jätte skönt. Behöver den friska luften!  

Det blir bättre

Det börjar närma sig. Vad vill jag inte riktigt tala om här i bloggen än. Jag vet bara att jag kommer att må så himla mycket bättre när det är gjort. Det känns så skönt att jag har en massa underbara människor i min närhet som förstår och stöttar. Ni är guld värda!

En heldag i Stockholm

Det blev verkligen en hel dag i stockholm i dag. Handlat en hel det grejer och haft det riktigt roligt. Började morgonen med att stressa till banken/bankerna när vi väl var kvara så hade vi gott om tid kvar. Skönt att slippa stressa för att hinna med tåget i alla fall.

I stockholm köptes det toppar, linnen, underkläder, mascara m.m. Vi avslutade med storhandling på hemtex. Jag köpte två nya bäddset, kuddar och lite annat. Vass/strån tillexempel :)  Kommer pryda rummet fint där i vasen. Jag kan lägga ner hur mycket pengar som helst på inredning av olika slag. Tycker att det är jätte roligt. Fint framför allt.

Har nyss ätit en "lätt middag", det fick bli mackor, banan och en mandarin, samt ett glas juice och ett glas vatten. Åt en rätt så mättande lunch tidigare i dag.
       image510image512image511

Shopping i Stockholm

Har nyss duschat och gjort mig i ordning. Om drygt en timme ska jag hämta upp Karin för att först åka till banken. Har ett ärende där jag måste uträtta. Sedan är det Stockholm som gäller, vi båda är lediga i dag så då passar en shoppingdag perfekt. Det ska bli riktigt roligt, det var evigheter sedan vi gjorde något i hop en hel dag sådär. Så det ser jag fram emot. Mycket!

Ska strax försöka få i mig lite frukost, mår illa så det kommer inte bli lätt. Men jag måste äta, annars vet jag själv hur jag blir. Irriterad på mycket och ingenting.

Vilket tråkigt väder det har blivit under natten. Snö som kommer att smälta bort till slask. Hade hoppats på en solig och härlig dag i dag. Skönt att vi inte kommer att vara ute så mycket.

Vackert

image509

Dagens tycka synd om

image507I dag när jag gick ut utanför butiken för att hjälpa en kund att välja tulpaner såg jag en bil stå parkerad precis utanför. I bilen såg jag en hund sittandes i en sådan där bilbarnstol för små bebisar. Det såg fel ut. Kan det verkligen vara bekvämt för hunden att ligga på rygg sådär samt vara fastspänd.? Fortfarande, det är en hund och inget barn. Vissa börjar ta det här med husdjur på fel sätt tror jag. Visst, det är väl bra att han/hon är rädd om hunden, men det finns gränser. Det var inte en jätte liten hund heller och den såg inte ut att ha det speciellt bekvämt. Jag har aldrig haft hund så jag vet inte, detta kanske är normalt? Det såg inte normalt ut i alla fall.


Ordning & Reda

image506
Söt ljuslykta från Indiska. Vill ha!

Nu blir det ett bad, sen ska jag försöka få lite ordning och reda här hemma.

Det är mycket nu.

Kom hem från jobbet för inte så länge sen, har precis fått i mig lite mat. Det satt fint, då jag inte har ätit något på hela dagen. Tänkte ta och lägga mig i ett varmt bad strax för att tina upp, är riktigt frusen. Tänkte ta en promenad senare med mamma, men vi får se hur det blir med det. Beror lite på när hon hade tänkt att dyka upp efter sitt möte. Som det känns nu har jag varken ork eller lust till det. Känner att jag behöver fixa lite med mina kläder som ligger lite överallt för tillfället. Har också en hel del andra saker jag måste ta i tu med. Det är mycket nu.


Stone Forest New Papillion Bathtub and Infiniti Pedestal
image504

image505
Snygg & rolig design från
Trendir

Sovmorgon

Har nästan nyss klivit upp. Har varit vaken ett ganska så bra tag men det är så skönt att bara ligga kvar och dra sig en stund. Det här behövdes verkligen. Hade ont i hjärtat i morse igen och egentligen har jag en tid hos läkaren i morgon för att dom ska sätta på någon dosa som ska kolla mina hjärtljud. Tyvärr så har jag ringt och ska försöka avboka den tiden. Har inte tid att åka tillbaka dit på onsdag. Får helt enkelt skjuta upp det ännu en gång.

Har som sagt sovmorgon i dag. Men trots det ringer jag runt till min gamla skola för att försöka få tag på en kvinna som varit in till oss och beställt en begravningsdekoration med band. Bara det att det inte står någon "hälsningstext på bandet" Tänkte höra om hon vill ha det eller inte. Är lätt att man missar det.

Nu ska jag göra en smoothie och sedan kolla lite på tv och bara njuta av min sovmorgon!

Wedding planer

Har inte gått och lagt mig i sängen än. Har pratat i telefonen vilket jag fortfarande gör, men nu ska jag ta luren med mig och lägga mig och kolla på "Bröllopsfixaren". Det var länge sen jag kollade på en film bara sådär. Den där tiden finns liksom inte längre. Eller tiden finns väl där, men jag tar mig kanske inte tid till det. Det är så mycket annat som känns viktigare.

image503


Vilken lyx!

Känner mig rätt så sliten i dag. Är riktigt trött, vilket är väldigt ovanligt för mig vid den här tidpunkten på kvällen. I vanliga fall är det vid den här tiden jag är som piggast. Men jag antar att kroppen säger i från till slut. Det har varit väldigt tufft de senaste månaderna. Har inte varit ledig en enda helg sen jag vet inte hur länge. I mitt heltidsjobb ingår det tydligen jobb varje helg. Är ledig en hel helg i februari, vilken lyx!

Ska strax lägga mig i sängen och kika på tv och bara koppla av. Det ska bli så skönt att lägga ner huvudet en stund. Är sugen på att köpa detta bäddset i från
mio. Enkelt & fint.
image502

Intensiv helg

Har jobbat hela helgen så det har blivit dåligt med uppdatering här i bloggen. Det har varit en väldigt intensiv helg.
Mycket folk, alldeles för mycket folk och för lite personal. Har inte haft varken lunch eller rast. Det brukar jag iof aldrig ha vilket min kropp inte mår så bra av har jag märkt. Lunch brukar jag ju ha, men då kastar man i sig maten samtidigt som man lär jobba. Man hinner aldrig återhämta sig.

Så min helg har bestått av jobb och att träffa Daniel som har varit här. Har nyss varit ute på en promenad. Skönt!
Ska strax försöka äta något, min magkatarr/magsår vill inge ge med sig. Men det är nog inte konstigt om man tänker på mina stress&matvanor om dagarna då jag jobbar. Jag har rätt så lågt blodsocker också och behöver därför få i mig mat/vätska för att orka.

I morgon börjar jag klockan 12 i alla fall. Skönt med sovmorgon och en kortare dag såhär efter helgen. Sen på tisdag är jag ledig. Då blir det troligtvis shopping i Stockholm med Karin.

Precis som jag vill ha det.

image501

Jag tycker att det är så himla fint med en sådan där sten vägg/pelare. Jag kommer absolut att ha något liknande när jag väl flyttar. Med något lite ljusare till. Väldigt Marlene!

Grönt är precis som lila, en färg jag fattat tycke för. Det känns vårigt & fräscht. Kanske dags att ta fram mina härligt gröna prydnadskuddar som ligger i garderoben.

Det är detaljerna som gör det

image499
Jag har aldrig varit speciellt förtjust i lila, men på senare tid har jag fattat tycke för färgen allt mer och mer. Speciellt denna härliga syren/hallonlila färg. Jag har alltid sagt det att det är detaljerna som gör det, och det stämmer. Det skulle passa perfekt att inreda det vita rummet med lite detaljer av lila så som ljuslyktor, kuddar m.m.

Nu ska jag ge garderoben en omgång. Det behövs verkligen! Kan inte gå in där längre, så illa är det. I morgon är det jobb igen. Det är annons i morgon, lagom till helgen vilket innebär stress och ingen rast som vanligt. Vilket också innebär att jag inte hinner äta på hela dagen. Det gillar inte jag & min kropp. Jag behöver mat för att orka.

Nu är det bara att börja ladda inför morgondagen då det ska säljas Orkidéer, Begonior, & Tulpaner. Det är väl det som kommer säljas bäst i morgon/helgen. Snittblommorna bryr sig inte kunderna så mycket om när det är annons.

Fina vaser gör det där lilla extra

image492

image491

Ska köpa några vackra vaser i dag. Tycker alltid att det är ett problem när man får blommor. Är trött på de tråkiga vaserna som vi har här hemma. Inte har vi några speciellt roliga på jobbet heller. Däremot har inneonline mycket fint.


Återfunnen

Nyckeln är återfunnen! Skönt.

Nu vill jag att mamma ska komma så att vi kan åka och handla lite. Börjar bli lite smått rastlös. Tänkte ta och rensa garderoben senare i dag. Ska kasta ut en massa onödigt som står där inne för tillfället + att jag har en hel del kläder som jag skulle kunna ta bort eftersom det aldrig används.
image489
Nu blir det te med skummad mjölk & kanel.
Sen blir det lite städ i garderoben.

image487

Gömd nyckel

Innan vi åkte till Thailand la jag ur min nyckel hem till Daniel någonstans på ett säkert förvar. Så säkert att jag nu inte själv kommer på var jag har lagt dom. Har letat överallt där jag kan tänka mig att jag skulle kunna ha lagt dom.
Tänkte ta och leta lite till nu i hopp om att dom dyker upp.
image486

Fint till hemmet

image485

Funderar på att köpa någon av dessa ljusstakar. Tycker att de är riktigt enkla och fina. Har dock inte bestämt mig än för om det blir de ovala eller de i cylinderform. Säljs i 2-pack för 299 kr.

Det har pratats en hel del om flytt för mig, och det blir säkert så nu till våren/sommaren. Lägenhet är ingen av oss speciellt sugen på att bo i, så vi ska börja kolla lite på hus.

Vårigt

I går när jag städade passade jag på att göra det lite vårfint här hemma. Tog hem tulpaner från jobbet i tidags sm jag ställde ut lite här och där i huset. Fint!

I dag ska jag åka och shoppa lite med mamma när hon kommer hem från jobbet vid ett tiden någon gång. Men först blir det lunch på något mysigt ställe.

image482

Jag fann kärleken i Bulgarien

Förseningen på 20 minuter blev plötsligt + 50 minuter när jag väl var på plats. Dom kunde tydligen inte gå av planet. Men när de där 50 minutrarna gått så kom dom ut bruna & glada.

Har precis äit varsin macka lite sent kanske men jag kom på att jag aldrig åt någonting förut. Det glömdes bort av någon konstig anledning och jag har inte heller varit hungrig.  Tänkte strax gå och lägga mig och kolla på tv. Ska bli skönt att krypa ner, blev sent i går och jag har varit vaken sen innan klockan sex då det var dags för Daniel att gå upp. Han går nästan alltid upp vid fem annars, det skulle jag nog aldrig orka i längden. Är ju lite av en nattugga. Men man vänjer sig väl antar jag.

I morgon är jag ledig och då blir det till att njuta av min lediga dag. Har ett par saker jag ska hinna med men det ska inte vara några problem. Tänkte gå upp rätt så tidigt, tycker inte om att sova bort dagarna. Fast min kropp skulle nog må bra av att få sova ut lite då och då.

image481

Erika & jag på arlanda i somras. Vi laddar inför kvällen med varsin cider. Daniel & hans vänner sitter bakom oss (Hade inte en aning om vem han var då fram tills den kvällen vi träffades i Bulgarien och han berättade att han sett mig redan på arlanda) Sen den kvällen har det i princip varit han & jag. Det klickade direkt, det var något speciellt med honom.

Så det kan bli. Inte trodde jag att jag skulle åka till Sunny Beach och träffa min drömkille. Det var ju inte direkt något som var planerat heller eftersom saker och ting då var som dom var. Men jag är riktigt glad att jag åkte på den där semestern och jag är nu lyckligare än någonsin.

Nu väntar sängen. Godnatt!

20 minuters försening

Har nyss kollat upp om det är några förseningar eller inte. 20 minuter just nu, det är inte farligt. Jag hoppas att det inte är lika mycket folk i kväll som det var i fredags när vi skulle hämta brorsan. Parkeringen var full och det var kaos. Det stod bilar parkerade överallt och hur som helst. Det vill jag helst slippa i dag.

image480
Längtar tillbaka till Thailand.

Storstädning

Kom hem runt ett tiden i dag och sedan dess har jag i princip städat. Gör jag inget annat än städar nu för tiden? Det verkar inte så. Men jag tyckte att det kunde vara kul för mamma & pappa att komma hem till ett fint & rent hus.
Har nyss tagit en dusch och ska strax fixa något att äta. Måste bara fundera ut vad.

Ska kolla upp när deras plan anländer på Arlanda också, det kan vara en fördel eftersom jag ska hämta dem. Hoppas att det inte blir några längre förseningar bara.

Är ledig i morgon också, skönt! Det behövs verkligen och jag har en del att göra. På fredag kommer älsklingen hit igen, trots att jag jobbar hela helgen. Men då har jag något att se fram till när jag slutar. Han får helt enkelt umgås med mamma & pappa som han brukar ;).

Är hos Daniel

Är hos Daniel just nu. Åkte hit i går kväll, efter jobbet. När jag kom hit hade han lagat mat, tacos och glass till efterrätt. Mums!

I dag är det dags att åka hem igen. Tråkigt att det bara blev en kort vistelse, men i kväll ska jag hämta föräldrarna, mormor&morfar på Arlanda. Sen så gör ju jobbet att vi inte kan ses så mycket som jag skulle vilja.

Har precis ätit lite frukost, tänkte stanna en stund till innan jag åker hem. Daniel jobbar i alla fall så då finns det inte mycket anledning till att stanna längre.

Stressad

Är riktigt stressad just nu, ändå sätter jag mig här, varför?
Ska åka till jobbet om ett tag och innan jag åker måste jag hinna äta frukost, klä på mig, byta plats på bilarna, tanka, packa m.m åker nämligen till Arboga i kväll. Inte för att det kommer bli en lång vistelse direkt, åker hem i morgon igen. Men vad gör man inte för att umgås med den man tycker om. Lite tid är mycket.

Nu måste jag kila.

Julgransplundring bättre sent än aldrig

Blev lite övertid i dag på jobbet, men nu är jag äntligen hemma (sen ett tag tillbaka). Har pratat i telefonen som vanligt och håller nu på och lagar mat. Har inte ätit något på hela dagen, så det ska bli fint för magen med lite mat.

Sen blir det städ och cityakuten som gäller. Granen står fortfarande och ser vacker ut med sitt pynt. Dags att plocka ner den tycker jag. Har tyckt det ett bra tag nu, men inte tagit mig för. Så det blir julgransplundring för mig i kväll.
Ut med julen och hej våren!

Snart dags för jobb

Nu har tiden tickat i väg och det är snart dags för mig att börja dra mig till jobbet. Börjar om en timme.
Hoppas att det är lite lugnt, har ont i huvudet i dag. Blir väl till att göra en massa tulpanbuketter i dag också, det verkar vara det som alla köper just nu. Men jag förstår dem, det är vackert.

Måste börja göra mig i ordning nu innan jag åker.

image479
(Bild på tulpaner i från ett studiebesök på Rydells förra våren)

Sovmorgon

Har sovmorgon i dag vilket innebär en morgon utan stress, underbart!

I går kväll/natt spelade jag lite tv-spel, vet inte när det hände sist. Men i väntan på att tvätten skulle bli klar så var det ett ganska så bra tidsfördriv. Roligt framför allt.

image478

Nya kläder har införskaffats.

Blev lite shopping i dag när Karin och jag var i väg. Köpte bland annat en kofta, underkläder & ett linne. Alltid roligt med lite nytt. När vi shoppat färdigt köpte vi glass och åkte hem för att kolla på Singing bee. Pinsamt dåligt program, men ändå kollade jag på det. Skrattade åt det för att det var så dåligt. Men ofta är det det dåliga som gör att det blir intressant på något sätt. Inget program jag kommer att längta till i alla fall.

Nästa tisdag ska vi kanske åka till Stockholm för lite mer shopping! Det var evigheter sen vi gjorde något en hel dag sådär. Hon är nästan aldrig ledig i veckan och jag jobbar för det mesta på helgerna konstigt nog? Värdelöst schema. Men det blir förhoppningsvis ändring på det inom en snar framtid.

Nu ska jag göra mig klar för sängen. Tänkte kika lite på tv och bara njuta av vetandet att jag har sovmorgon i morgon.


Vårigt

I dag har det varit riktigt härligt väder ute, men jag har inte fått njuta av det eftersom jag har jobbat. Blir dock på bättre humör när man ser solen titta fram och allt ser sådär vårigt ut. Jag vill ha sommar! 

Har nyss slängt i mig lite mat, det fick bli pasta med någon pastasås. Ska strax åka till Gränby med Karin och strosa. Kul att göra något. Vi ska även köpa oss varsin glass att mumsa på, självklart är valet  Ben&Jerry´s. Mums!
Jag tänkte kolla på singing bee i kväll.Vet inte än om det blir med mig själv eller om Karin gör mig sällskap. Det visar sig. Nu ska jag plocka ur diskmaskinen som jag hörde var färdig för ett tag sedan.

I morgon börjar jag klockan 12. Skönt med lite sovmorgon och inte allt för många jobbtimmar.


image477



 


Inga måsten

I dag har det varit en sån där lugn och skön dag. Har inte haft några "måsten". Daniel har pysslat en hel del med bilen och jag har fixat och donat här hemma. Gjort lite vår fint.

Vi har nyss varit till affären och handlat lite nödvändigt. Älsklingen har gått och lagt sig i ett bad och jag tänkte gå och göra honom sällskap nu.

Fredag

Längtade hela dagen i dag till att klockan skulle slå om till 6! Ville hem och träffa Daniel som redan var hos mig.
Så skönt att träffa honom igen! Vid 8 tiden åkte vi till Arlanda och hämtade Storebror. Svängde förbi MAX på vägen hem för att få i oss lite mat. Det satt fint då min lunch i dag bestod av en lite lagom omogen banan. När vi stoppat hungern var det dags att skjutsa hem storebror till sig. Det är mycket tomt här hemma utan honom. Jag saknar honom, trots att vi nästan alltid gick varandra på nerverna. Syskonkärlek eller vad kallar man det.

Nu ska jag gå och göra Daniel sällskap. Det väntas godis & film!


En dag jag gärna hade hoppat över.

Äntligen är torsdagen snart över. Jag hade gärna hoppat över den här dagen, fråga mig inte varför men det har bara varit allmänt segt i dag. Både på jobbet och jag själv. Jag har helt enkelt inte varit speciellt motiverad till att göra något i dag. Hoppas att morgondagen ser annorlunda ut, kommer i alla fall bli glad varje gång jag tänker på att jag får träffa min underbara pojkvän. Allt går så mycket lättare då av någon anledning :)

I morgonkväll blir det till att hämta storebror på Arlanda. Ska bli kul att träffa honom en stund. Ser aldrig till honom numer när han inte bor hemma.

Nu ska jag hoppa ur morgonrocken och i något mer bekvämt och varmare. Sen är det vattna blommorna som står på kvällens schema samt hänga upp tvätt. Sen ska jag välförtjänt lägga mig och kolla på någon film med ett glas Juice & ett äpple och invänta fredagen.

Ny design till ingen nytta

Tänkte designa om min blogg, men när jag höll på som bäst hängde datorn sig av någon underlig anledning.
Jag som äntligen tog mig tid & ork till det. Får bli någon annan dag då jag har mer tid, nu känns klockan lite för mycket och jag väntar på att Daniel ska ringa. Det blir många och långa telefonsamtal nu för tiden. Fast jag har alltid varit flitig på att prata i telefonen i timmar. Så egentligen är det inte mer än vanligt.

Tänkte gå och lägga mig i sängen (som fortfarande står kvar i vardagsrummet) och kika på tv och äta ett äpple.

Frusen

Vilket tråkigt väder det är! Jag är trött på vinterregnet, jag vill ha vår! Karin och jag hade tänkt ta oss en promenad i dag, men vi hoppade över det eftersom vi inte hade ork eller lust för att ge oss ut i det ruggiga vädret. Det är varken skönt eller roligt att gå en kväll som den här. I stället för en promenad har jag nyss klivit ur ett varmt och härligt bad.

Jag måste snart bestämma mig över hur jag ska göra med flytten. Tiden börjar dra i hop sig, eller ja det är ju ett par månader kvar. Men det är ju mycket annat som bör ordnas men just nu har jag inte lust att tänka på det.

Är sugen på att träna, men har varit/är förkyld så jag tänker inte göra samma misstag som jag alltid gör, träna innan jag är frisk. Vilket bidrar till att jag sjuknar om på nytt. Kör nog i gång efter helgen.

Lugnt på jobbet

Kom hem från jobbet för drygt en timme sen. Har varit rätt så lugnt i dag och det har varit skönt för mig som fortfarande inte är helt frisk. Magsåret är inte långt bort känner jag. Folk har väl slut på pengarna såhär efter jul eller något ;)

Nu ska jag fixa med tvätten och sedan städa lite. Finns alltid något att fixa & dona med här hemma. Jag gör sådant som jag annars aldrig gör när jag inte är hemma själv. Men jag har inget emot det. Jag trodde aldrig att jag skulle säga det men jag tycker faktiskt att det är ganska kul att tvätta.

Trevligt

Har nyss kommit hem från Karin. Det var roligt att träffa henne igen. Underbar människa som jag beundrar starkt.
Vi kom överrens om att vi ska ta tag i våra promenader igen. De spårade under hösten/julen. Blir skönare att gå ut och gå nu mot våren också när det blir varmare & ljusare framför allt.

Tack för en trevlig kväll hjärtat. ♥

Nu blir det paketöverlämning!

Nej nu ska jag ta mitt paket och åka över till Karin för att gratta henne en dag så här i efterskott.

image474
Chefen ringde nyss och hörde efter hur det var med mig.(Han brukar göra det, det tycker jag är omtänksamt) Men den här gången var det nog för att det tydligen krisar på jobbet då fler har gått och blivit sjuka. Men som tur är är så tror jag mig vara frisk nog för att jobba i morgon.

Händig i köket

Har nyss satt på en maskin tvätt och nu lagar jag mat samtidigt som jag också sitter här vid datorn. Det är väldigt tråkigt att laga mat åt sig själv, det känns rätt så meningslöst på något sätt. Men äta bör man ju göra och eftersom jag köpte hem färdig lunch i dag tänkte jag vara lite händig och laga lite mat.

Tycker inte alls om att vara ensam hemma såhär. Är rätt så sällskapssjuk har jag kommit på, speciellt såhär om kvällarna.

Nyklippt

I morse åkte Daniel hem för att jobba. Gick och la mig igen efter att vi sagt hejdå. Jag var riktigt trött i morse, men runt halv 10 tiden klev jag upp och gjorde mig i ordning för att åka till frisören.

Har nu klippt mig, eller ja klippt och klippt, toppat det lite. Är rätt tråkig av mig när det gäller hår. Har haft samma frisyr ett ganska så bra tag nu. Det enda dramatiska jag gjort är väl att jag färgade håret mörkbrunt en gång förut. Är lite sugen på att göra det igen. Sen den där gången då mitt hår blev avklippt (frisören klippte av det utan min tillåtelse)

I kväll tänkte jag åka över till Karin om hon är hemma och har tid. Ska bli roligt att träffa henne, det var ett tag sen nu. I morgon blir det jobb, det känns helt okej.

Jag och Daniel har börjat prata mer om att flytta i hop nu den senaste tiden. Och i vår/sommar är det inte helt omöjligt att det blir så. Det är jag som ska ta steget och flytta till en ny stad i så fall. Det är mest lämpligt för tillfället. Det blir dock inte för all framtid, det tror jag inte i alla fall. Jag trivs rätt så bra här i Uppsala. Men än är inget bestämt. Vi får se helt enkelt.

Söndag

Måste börja dagens inlägg med att grattulera Karin som fyller 21 år i dag. Tyvärr så är jag inte fullt frisk än och kan därför inte gå över och fira henne i dag. Börjar dock känna mig bättre så i morgon tänker jag gå över och gratta henne.
image472

Jag håller på och fixar med maten nu och älsklingen håller på och bygger in bättre ljud i min bil. Han blir kvar här i natt också :) Underbart. I går drog vi ut sängen till vardagsrummet framför en varm och skön eld. Mysigt!

I morgon ska jag klippa mig, sedan tänkte jag kika runt lite på stan i hopp om att hitta lite nytt. Nu ska jag gå och kika hur det går för Daniel för att sedan fortsätta med maten.

Evig väntan

Tiden går så långsamt när man väntar på något. Men nu så är äntligen Daniel på väg hit. Blir nog hämtmat av något slag när han kommer.  Har blivit mycket restaurangmat för mig den senaste tiden. Det får bli ändring på det så småningom, men inte i kväll. :)


Dagens dricka

Sitter och dricker min färskpressade apelsinjuice här framför datorn. Mums.
Tänkte ta en dusch och sen fixa i ordning mig. Fräscha till mig lite, man känner sig rätt så ofin när man är sjuk.

Daniel och jag pratade om att gå på bio nu i helgen, men vi skjuter nog på det några helger framöver. Är så skönt att bara vara hemma och ta det lugnt när vi har ett helt hus för oss själva. Skönast att vara hemma när man är sjuk.
I morgon hade jag nästan trott att det skulle bli födelsedagskalas/fest. Erika & jag hade tänkt fixa med det, laga mat, baka tårta m.m men det blir tydligen inte så. Otur för födelsedagsbarnet! ;) Det kunde ha varit trevligt.
image471

Härliga fredag

image470Trots att jag är sjuk så blir jag genast på bättre humör
när jag tittar ut. Solen skiner och det ser bara sådär
härligt ut ute. Är så sugen på att ta en promenad.Tyvärr
så orkar inte min kropp med en promenad just nu.
Däremot ska jag försöka gå till affären för att handla
lite senare. (Lutar mot bilen) Vita tulpaner står högst
upp på inköpslistan. Älskar vita tulpaner.


Olustigt att gå till frisören.

Jag tycker inte alls om att vara sjuk, speciellt inte när man är ensam hemma. Det finns verkligen ingenting att göra.
Sen att jag vet att Daniel ska komma efter 4 tiden gör att det känns som om att tiden står stilla.

Tänkte sysselsätta mig med att vattna blommorna snart och boka en tid för att klippa mig på måndag. Jag hatar att klippa håret. Drar mig hur länge som helst i från att göra det, men nu behövs det verkligen även fast jag intalar mig själv att jag inte behöver det. Jag tror att det här med att jag inte tycker om att klippa håret har att göra med en gång för ett par år sedan då jag bara skulle toppa mig lite. Högst 2 cm sa jag tydligt och hon uppfattade det, sen tog hon bak mitt hår och jag såg ingenting förän hon höll upp spegeln där bak.  20 cm hade hon klippt, det var ganska nödvändigt fick jag som svar. Det var det inte alls, så mycket vet jag. Sen dess har jag haft lite rädsla för att klippa mig om man kan kalla det så. Tycker att det är olustigt. Låter lite löjligt, men det var ingen rolig upplevelse.

Som tur är så har jag hittat min frisör som jag trivs jätte bra med, och hon vet precis hur jag vill ha det och hon vill själv inte klippa för mycket. Känns tryggt att gå dit.
image469

Sjuk

Vaknade i morse med en värkande och svullen hals + att mitt illamående sitter i fortfarande. Så i dag blev jag hemma från jobbet och blir hemma i morgon också troligtvis. Är ledig på söndag & måndag och i går var jag ledig, så nu blir det ett par dagars vilande. Kunde lika gärna ha följt med till Gran Canaria...

Ska försöka fixa och dona lite här hemma så mycket som jag orkar. Min garderob ser hemsk ut.  Får bli en mysig hemma helg med Daniel nu i stället. :)

En vän för livet

Måste än en gång skriva om hur underbar Erika är. Hon är en otrolig människa med ett av världens varmaste hjärtan. Hon finns alltid där och med henne kan jag prata om allt. Jag har aldrig kunnat öppna mig så mycket för någon som jag gör för henne. Det känns bara så naturligt att vända sig till henne när det är något. Både när det gäller roliga och mindre roliga saker. Har aldrig någonsin haft tråkigt i hop med henne. Det kan räcka med att vi kollar på varandra så börjar vi skratta. En riktig vän för livet och jag är så glad att jag träffade en vän som henne. Har många roliga & galna minnen ihop med henne som jag kommer leva länge på.
image468
Du är guld värd.

Tomt

Får sova ensam i natt, det tycker jag inte om. Har blivit bortskämd med att ha min Daniel bredvid mig eller Erika som i natt ;) Men i morgon kommer Daniel hit igen och troligtvis är han redan här när jag kommer från jobbet. Det kan inte bli bättre.


Te

Blev förkyld på planet hem från Thailand, troligtvis på grund av att jag satt i drag i ca 13 timmar och nu har jag fått ont i halsen + en jobbig retsam hosta. Hoppas på att jag kommer kunna sova ett par timmar i natt i alla fall så att jag kan vara någorlunda pigg på jobbet  i morgon. I går började det förresten en ny tjej på jobbet. Lika gammal som jag så det är roligt. Väldigt trevlig och duktig!  Nu blir det lite varmt te i hopp om att lindra halsen lite.
image466
Foto: Wishingfish

Jag måste lära mig att stressa ner...

Har nyss gjort en god jordgubbssmoothie. Det får bli min middag i kväll. Jag har varken ork eller lust att göra något annat. Har ingen aptit i dag. Har inte haft det på ca en veckas tid nu. Mår illa hela tiden, troligtvis magkatarr som jag brukar ha turen att få ganska så ofta. Är lite mycket nu med allt, så antagligen är det stressen som spökar igen. Trots att jag nydligen har kommit hem från en lugn och skön semester.

image465

Skotta snö & ny mobiltelefon

image464

Har varit ledig i dag och det har varit rätt så skönt. Har dock inte gjort någonting känns det som, men det kan ju vara nyttigt det med kanske. Har skottat, sopat av och skrapat bilarna (3st) sen har jag fixat med kaninerna.

Köpte förresten en ny mobiltelefon förra veckan. Det fick bli en Sony Ericsson. Har aldrig haft en telefon av det märket tidigare om man bortser i från den telefonen som jag hade tillfälligt innan jag köpte denna. Gillar Nokia mycket mer. Men jag var i behov av en ny telefon så det fick bli en Sony. Kommer nog att tycka mer om den sen när jag vant mig vid den. Ska i alla fall göra ett tappert försök och inte tappa den här telefonen i en tårta så att den blir fuktskadad som den andra....

Semesterbilder

image463
Bilder på lite av det vi upplevde i Thailand. 
Jag hade en underbar semester och jag längtar tillbaka!

Hemkommen från Thailand och nytt år

Nu var det evigheter sedan jag bloggade, nytt år har det till och med slagit över till.

Den dåliga uppdateringen beror på att jag och Daniel har varit i Thailand i två veckor. Vi hade det underbart. Det kunde inte ha blivit en bättre semester. Tänker inte skriva så mycket mer om just Thailandresan, det känns inte så aktuellt just nu när vi redan har varit hemma över en vecka. Det räcker nog om jag säger att vi hade det riktigt riktigt bra. Lägger upp lite bilder i stället, så får dom tala för sig. Det är i alla fall en resa som jag aldrig kommer att glömma. Har många fina minnen där i från.

I går åkte mamma, pappa, mormor & morfar till Kanarieöarna. Jag & Daniel fick äran att skjutsa dom tidigt på morgonen innan jag började jobba. Jag hade gärna följt med men i stället så är jag hemma och är hus/kanin vakt.
Efter jobbet i går mötte jag upp Erika på stan och vi begav oss till en restaurang för att få i oss en bit mat. Det var verkligen roligt att träffa henne igen. När vi var mätta och belåtna åkte vi till Kvantum för att handla lite nödvändigt, så som något att äta till frukost m.m. Sen åkte vi hem hit till mig och drack varm choklad med grädde på toppen framför 40 days and 40 nights.

Erika sov över här i natt och jag skjutsade henne till jobbet i morse. Hade tänkt att jag skulle åka in till stan sen för lite shopping. Men jag hoppar det och tar det på måndag i stället. Ska fixa och dona lite här hemma i stället.