Shopping

Idag har jag och mamma farit runt i Uppsala stad. Började med en vända på stan, där vi även åt god lunch. Hittade lite snygggt men inget av det som jag "behöver".  När vi kände oss färdiga med själva stan åkte vi vidare mot IKEA. Där sprang vi nästan bara som hastigast igenom, slängde med mig ett par ljus och en tallrik men när vi kom till kassorna var det  meterslånga köer och det hade jag varken ork eller lust med. Så jag lämnade mina grejer och gick. Sedan åkte vi vidare och kikade på en hel del andra grejer.

Vi har ganska så nydligen kommit in från en hårlig kvällspromenad, jag & mamma. Dock vräkte regnet ner på oss när vi hade lite mer än halva vägen hem. Trist, men som plåster på såren blev det ett varmt och skönt bad samt en mango och lite vindruvor.

I morgon ska jag luncha med Erika och sedan fram emot eftermiddagen fika med Frida. Det ska bli riktigt roligt!


Ny soffa

Är förresten i Uppsala nu, hos mamma & pappa. Daniel ville skjutsa hit mig idag, sagt och gjort och nu är jag här. Dock utan honom. Han åkte hem för ett tag sedan eftersom han jobbar i morgon, men han ville träffa mamma och pappa lite och det var ju skönt för mig att slippa köra själv. Han kommer på onsdag och grattar mig och tar med mig hem igen ;). Det blir perfekt att vara här nu ett par dagar, mamma har semester så i morgon blir det shopping och god lunch. Ska även åka och kika lite mer på en soffa som jag och Daniel svängde förbi och tittade på idag. Tror nog att vi ska slå till och beställa en sådan. Jag vill eventuellt även ha en två-sits soffa eller en fotölj.

Bio

Efter jobbet i går kom älsklingen och vi gick runt och kikade lite. Älsklingen fick för sig att köpa lite nya kläder åt mig som jag ville ha. Tack älskling, världens underbaraste! Sedan blev det mat på det och sedan hem och duscha och göra oss i ordning för att åka till Örebro och gå på bio. Sex And The City blev det. Det var inte alls svårt att få med mig Daniel, han ställer alltid upp! Filmen var som jag förväntat mig, BRA! Jätte bra faktiskt. Annar brukar man nästan alltid bli besviken när man förväntat sig att något ska vara bra, men inte den här gången.

Balkong mys


Några bilder från balkongen. Klematisen vi köpte för ett tag sedan blommar och är jätte fin, det blev dock inte den färg som vi hade förväntat oss då bilden på krukan visade en helt annan färg. Men den här blev helt klart mycket bättre.

Pärlhyacinterna tog jag hem från jobbet (ej riktiga) men dom fäller blommor så man kan nästan tro att dom är riktiga.

Keps

Hittade en gammal "kanin"keps hemma, som jag bara var tvungen att testa på en av kaninerna. Nu tycker säkert många att det är djurplågeri att klä på sin kanin, men ni behöver inte vara oroliga, det hör inte till vanligheten att jag klär på dom och jag tog av kepsen direkt efter att jag tagit kort och han verkade inte störas det minsta av att ha den på sig!  Söt var han i alla fall.

"Mini" semester

I går var jag ledig och spenderade dagen med att träna, städa, träffa Daniels mamma och Maria och lilla Emma. Härlig dag, synd att vädret inte kunde ha varit lite bättre bara.

Idag är solen framme + lite moln och jag ska jobba. Det är så typiskt det där att alltid när man ska jobba så kikar solen fram. Hoppas det blir fint väder nästa vecka då jag är ledig fram till på Fredag sen åker vi till åland på lördag och har det mysigt. Blir kvar där till söndagen. Då får det gärna vara sol!

Tror att jag ska åka in lite tidigare till jobbet i dag, kika runt i lite butiker. Har gjort mig en liten lista på saker jag behöver som jag tänkte börja beta av.


Tränat

I morse tog jag äntligen på mig träningskläderna och gav mig ut. Är ju frisk nu så kan inte längre skylla på att jag är förkyld. Skönt var det i alla fall. När jag hade tränat färdigt åkte jag till Dannes mamma. Satt ute i solen och hade det skönt nån timme sådär innan molnen kikade fram. Maria & bebisen kom även förbi. Så jag har nyss duschat av mig allt bebis dräggel ;) Satt och mös med den lilla en stund.

Har tagit på mig att jobba i dag med, kväll. Blir ett fem timmars pass. Lagom! 15-20. Är rätt så skönt att jobba till åtta, för alltid när jag kommer hem står maten på bordet. =)

Sex and the city

Måste boka biljetter till Sex And The City. Jag undrar om Daniel vill gå på den med mig. Vi tänkte nämligen gå på bio på lördag. Kanske ska jag boka och överraska med denna film ;) Han kanske kan offra sig för min skull...

Fast mamma & jag pratade om att vi skulle gå och se den. Kanske väntar jag ett par dagar extra och ser den med henne i stället. Kan vara mysigt. Var länge sen jag var på bio med bara henne.

Dubbelt

Hade ställt in mig på att vara ledig i dag, men i går ringde Madde från jobbet och frågade om jag hade lust att jobba ett par timmar i dag. Caroline har gått och blivit sjuj igen. Och eftersom jag inte har något annat speciellt för mig i dag så kan jag gärna jobba. Vi jobbar dubbelt i dag och det är inte speciellt ofta som vi gör det på vardagarna. Kul!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa någon lunch innan jag åker.


Midsommar

Jag har haft en riktigt bra midsommar tillsammans med nära & kära. Kunde inte ha blivit mer perfekt. Till och med solen höll sig framme :)

Nu har jag ett par dagars ledighet, jobbar inte förrens på fredag. Det känns väl inte sådär jätte roligt då alla andra jobbar. Men Daniels mamma är ledig så vi ska strax gå ut på en promenad.


Innan jobbet

Om en ungefär en halvtimme ska jag börja bege mig mot jobbet. Tänkte vara duktig och dammsuga lite och så innan kunderna kommer. Känns inte så kul att veta att jag ska tillbringa 10 timmar inne när solen skiner utanför fönstret.

Ikäll blir det nog bara lugnt, har inte blivit mycket sömn de senaste dagarna. Speciellt inte för Daniel som är uppe vid fem varje morgon.  I morgon är det midsommar, och vi åker upp till Uppsala. :)

Nu är resan bokad & klar

Igår bokade vi äntligen resan. Den 19 augusti åker jag och älsklingen till härliga Mallorca. Hoppas att jag får ledigt bara, men det ska nog inte vara några problem.

Jobbar hela dagen i dag, 10-20. Madde & Carro är i Norge och jag får därför hålla ställningarna ensam hela dagen. När jag kommer hem i kväll är det fotboll som gäller!

 
Bilder: Ving.se

Skor skor skor

Klickade nyss hem ett par söta skor. Jag som har skoförbud ;), köper alldeles för många och onödiga. Har flera par i skohyllan som har prislapparna kvar.

Börjar inte jobba förrens klockan 15 i dag. Tänkte åka in tidigare och kika på skor, dock inte till mig den här gången utan till Daniel. Vi åkte aldrig till Örebro igår. Vi åkte i väg på annat i stället.

Nytt

Om Daniel inte behöver jobba allt för länge i dag ska vi åka in till Örebro. Han behöver nya skor och jag vill handla lite nytt till hemmet.

Helgen

Efter jobbet i lördags blev jag upphämtad av Daniel & Mats. Jag gjorde ett försök till att göra "fransk manikyr" i bilen på vägen upp till Uppsala. Inget jag rekomenderar.

Väl framme hos föräldrarna bjöds det på pizza, dricka och fotboll. Efter fotbollen och lite onyktrare var det dags att åka in till Erika. Vi hade turen att då skjuts av mamsen. Festen hos Erika var riktigt lyckad. Trevligt folk!!  Och som vanligt så slutade kvällen med att vi hamnade på krogen. Där vi nog inte blev kvar så jätte länge. Vid halv två tog vi en taxi hem.

I dag är jag ledig, vilket inte alls är speciellt roligt en dag som den här. Regnigt & ruggigt.



Bilder på vardagsrummet ska jag försöka få upp inom kort Malin, jag lovar ;)


Födelsedagsfest

Har nyss fått i oss lite mat här hemma, blev lite sent men jag jobbade till klockan åtta och var inte hemma förrens efter halv nio och då blev det duscha och bara ta det lugnt en stund.

Jobbar i morgon igen, ett par timmar. 12-17. Tänkte ta med mig älsklingen på en shoppingtur innan jag börjar. Han och Mats kommer även och hämtar mig, sen åker vi hem till Uppsala. Där blir det fotboll innan vi får skjuts av mamma till Erikas födelsedagsfest!


Klättrar på väggarna

Nu är min karl snart hemma och jag kan slita klättrat på väggarna. Är lite smått sällskapssjuk nu när jag är sjuk och allt.  Det är aldrig roligt att behöva vara ensam en hel dag när man är sjuk. Jag vill bli ompysslad :)

Tidsfördriv, tiden går bra långsamt när man är sjuk

Vad tiden går långsamt när man är sjuk. Tråkigt. Har nyss städat ur kyl&frys, tvättat och till och med tagit in och lekt lite med kaninerna för att få tiden att gå. Dock blev det väldigt hårigt på kläder och i vardagsrummet. Blir till att dammsuga idag igen. Tänkte även ta en dusch nu för ännu lite mer tidsfördriv.


Grattis underbara

Idag fyller en annan underbar vän till mig år, nämligen Therese.♥ Grattis grattis på din 21-Årsdag! Har gått alldeles för lång tid sen vi sågs, men på lördag får jag äntligen se denna pigga tös igen.  Det ska bli himla kul!

Idag funderar jag på om jag ska ta mig till vårdcentralen, har fortfarande riktigt ont i halsen. Det verkar inte vilja ge med sig. Kanske ger jag det en natt till och går dit i morgon innan jobbet om ingen förbättring har skett.

Är ledig idag, skönt! Hade tänkt att åka in till Örebro för lite shopping, men vet inte riktigt om det orkas med. Får se hur jag mår lite senare. Skulle vilja ha älsklingen med mig som smakråd :) Det är han bra på. Älskar när folk vågar säga vad dom tycker.

Omplantering

Har nyss planterat om växterna här hemma. Har tänkt göra det i flera månader men aldrig tagit mig tid. Idag blev det gjort, skönt! Det behövdes verkligen. Fast det känns rätt så onödigt då jag ändå ska köpa nya krukor och växter snart. Har tröttnat på dom vi har nu.

Nu ska jag klä på mig och sminka mig lite snabbt, blir bara lite mascara för att pigga upp mina trötta glansiga sjuka ögon idag. ;)

Snart jobb

Blir bara 4 timmars jobb idag, vilket känns jätte skönt. Är inte roligt att stå i en butik och vara trevlig när man egentligen bara vill ligga hemma. Men eftersom både Madde & Carro ska på födelsedagskalas så ställer jag upp.

Ska åka om drygt en timme, tänkte kila in i en butik innan jag börjar för att se om en klänning jag vill ha finns kvar. Har inte köpt den tidigare för att jag har varit osäker, men nu när jag vill ha den så finns den säkert inte kvar.

Soligt här hemma, tråkigt när man är sjuk. Vill gärna sitta ute men håller mig inne. Känns inte som en bra ide med sol & feber.

Världens bästa blir 20år idag


♥ G R A T T I S ! ! ! ♥

Idag fyller min underbara vän Erika 20år! Grattis hjärtat!
På lördag blir det födelsedagsfest (och jag är förhoppningsvis frisk tills dess)

Även världens bästa gammelmormor fyller år idag! Ska ringa och grattulera henne direkt! :)

Det blir bara värre

Mår inte alls bättre idag, snarare tvärt om. Febern är tillbaka och jag har riktigt ont i halsen. Skulle som sagt ha jobbat 10-20 i dag men med tanke på att jag är sjuk tänkte jag halvera dagen och försöka jobba 15-20. Just nu har jag ingen ork.

Ska försöka få i mig lite frukost nu, samt en ipren i hopp om att känna mig lite bättre. Är ledig i morgon, så det är bara att bita ihop.


EM

 
I kväll är det fotboll som gäller! Sverige Grekland.

Bild: Aftonbladet.se

Rastlös

Som alltid när jag är sjuk blir jag rastlös. Just nu håller jag på och städar hela lägenheten. Känner nu att det tar emot och tänkte ta en paus. Ska lägga mig och kolla på Cityakuten i stället.

Sjuk

I dag är jag hemma och är sjuk. Började känna mig hängig i går redan på jobbet och värre blev det när jag kom hem. Vaknade i morse med en värkande hals & feber. Solen har även svikit i dag, i stället är det "storm". För min del så gör det ingenting eftersom jag ändå ska hålla mig inne. Blir att ligga i soffan och äta apelsiner & kiwi i stället.

Får se hur jag gör med jobbet i morgon, har tagit mig an att jobba från tidig morgon till sen kväll, 10 timmars. Men det känns inte längre så lockande. Hoppas att jag frisknar till under dagen och natten.



 

Detta har hänt

Har varit väldigt dålig på att uppdatera mig här, får skylla på att jag har haft mycket att göra de senaste dagarna.

Tisdag / Onsdag / Torsdag:
I tisdags var jag hem till uppsala, där jag även jobbade onsdag & torsdag. På torsdagskvällen blev det födelsedagsfirande med tjejerna på Tzatsiki, Angelica fyllde nämligen år. Vid halv elva tiden var det dags för mig att åka hem, då jag har en bit att åka och skulle upp och jobba dagen efter.

Fredag:
Daniel åkte med mig till jobbet och väntade där i någon timme på att mamma & pappa skulle komma. Dom gick i väg och lunchade medans jag jobbade vidare. Sedan tillbringade mamma dagen i köpcentrumet och hos mig. Pappa & Daniel åkte hem tidigare. Sportbilen hade han lämnat kvar åt mig och mamma, vilket var skönt då det var riktigt varmt ute.
Vid sju tiden gick vi alla över till hans föräldrar,  grillade och hade det trevligt.

Lördag:
Jobbade ett par timmar på förmiddagen sedan blev det hem och göra sig i ordning för att sedan åka till västerås där vi var ut och åt med mamma, pappa, Micke & krestina.

Söndag:
Sol & bad

Måndag/ idag:
Jobb 14-20


Varma dagar & ljusa kvällar

Det har tydligen hänt något med datorn här hemma hos föräldrarna. Det fungerar inte att ladda upp eller se andras bilder. Jag som hade tänkt lägga upp ett par stycken.

Mamma & jag har legat ute i solen en stund i dag, hon var ledig. Sedan åkte vi i väg till Gränby Centrum för lite shopping. Som vi brukar göra när vi ses :)

Ska strax ta en promenad, väntar bara på att hon ska prata färdigt i telefonen. Älskar sommaren, varma dagar & ljusa kvällar. Härligt!

Badat

Dagen har bestått av sol & bad igen. Det har varit rikigt härligt väder så man får passa på medans man är ledig.
I morgon bär det av hem till Uppsala för ett par dagar framåt. Nu ska vi strax åka och träna lite.

Sol & Bad

Idag har jag äntligen varit ledig och det har varit strålande sol hela dagen. Härligt! Har solat & badat i poolen hela dagen. Underbart. Är ledig i morgon också , tänkte då åka hem till Daniels mamma och sola&bada.