Lördag

I morgon ska pappa & Daniel åka ut och spela golf. Då passar jag och mamma på att åka ner på stan, roligt! Det var länge sen jag gjorde något med bara mamma.

Nu blir det tvmys, sen kommer det några vänner hit.

Det drar i väg

image663Oj va klockan drar i väg, snart halv fyra. Vi ska göra färdigt här hemma sedan ska vi göra oss i ordning för att åka. Ska även packa lite nödvändigt, denna gång ska jag komma i håg att ta med mig min brors födelsedagspresent. Jag glömde den förra helgen vi åkte upp.

Nu ska jag gå ut och se om jag kan vara till någon hjälp.

Trevlig fredag!




                                                                                                
                                                                                                       

Oväsen

Just nu borras det förfullt ute på balkongen, Daniel håller på och bygger "hyllor" åt kaninerna i buren som de ska kunna skutta upp på. Det blir jätte bra! Vilken tur t jag har som har en sådan händig karl! Jag behöver aldrig oroa mig om någonting, han fixar allt.

Såg en vas för inte så länge sedan på Duka som jag väldigt gärna ville ha, dock tyckte jag att priser var lite väl mycket. 999 kr för en vas är enligt mig lite för mycket. Men fin var den.

image662
Bild: Duka

Vinställ

Jag är på jakt efter ett vinställ, nu dricker jag sällan vin men jag tycker att vinställ i ek är riktigt fina. Jag har för mig att jag sett ett väldigt fint vinställ i en butik hemma i Uppsala som jag ville ha. Frågan är bara vilken butik det var Ska ju hem nu i helgen så i morgon får vi ta oss en sväng förbi stan och kika lite. Det var alldeles för länge sen jag strosade runt på stan där hemma. Det gjorde jag nästan jämt förut, det saknar jag.

image660
Bild: boxinbag.com

image661
Bild: Duka


Fredag!

Jag bara älskar fredagar! Har precis städat klart hela lägenheten, skönt! Nu luktar det sådär fräscht nystädat igen. Underbart!

Ska åka till Uppsala om ett par timmar, Daniel kommer nog hem rätt så tidigt i dag. Skönt att inte åka allt för sent. Stannar nog i Västerås och kikar lite.

Nu tänkte jag få i mig lite lunch.

Mascara, vilken?

image659

Jag upptäckte nyss att jag snart behöver en ny mascara, igen! Har använt Lancôme Hypnôse ett ganska så bra tag nu men jag tycker inte att den är sådär jätte bra. Däremot brukade jag använda mammas Lancôme L' Extreme när jag bodde hemma och den tycker jag ger ett ganska så bra resultat. Så det får nog bli en sådan mascara vid nästa köp. Vad använder ni ?

Studentskor!

Söta skor, tänk om dessa skönheter hade funnits förra året då jag tog studenten. De svarta är mina favoriter.♥
image653image654image655

                       || Svarta: Asos || Rosa: Scorett || Vita: Scorett ||


Lägenhet?

Det var perfekt att jag hade bakat cupcakes i dag, Mats kom förbi och fikade med oss. Satt och pratade ett bra tag. I morgon ska vi eventuellt kolla på en lägenhet som ligger precis vid honom. Kul! Ska gå förbi och kika lite mer om hur det ligger och hur området är redan nu i kväll.  Men först blir det middag!


Cupcakes

Håller på och bakar cupcakes nu till Daniel kommer hem, tänkte överraska med lite god fika!

image652
Bild: miettecakes.com

I dag har jag handlat

I dag har jag varit i Köping & Västerås för lite shopping! Såg så mycket fint, vill köpa alltihop! Jag pratar så klar om inredning! Men jag tänkte ta med mig Daniel så att han kan få vara med och bestämma lite.  Nu vet jag att han och jag har rätt så lika smak men det är roligt att åka båda två och handla.

.Köpte i alla fall mina efterlängtade väggljusstakar i ett material som liknar gips/sten. Har kollat på dom i evigheter men aldrig slagit till och köpt dom. Det gjorde jag i dag, och jag är super nöjd! Visar en bild i ett senare inlägg.

I morgon innan vi åker hem till Uppsala ska vi svänga förbi och kolla på ett par andra ljusstakar som jag blev sugen på, dock fanns dom inte i den färgen som jag är ute efter.

 Nu ska jag bädda sängen, köpte nytt lakan i dag som jag tror ska passa den nya sängen perfekt.!

image651
                                        Bilder: Sia

Tips?

Har precis ätit middag, ska ta en promenad till affären lite senare. Just nu håller Daniel på och bygger på kaninburen, som för övrigt är väldigt väldigt stor. Tur att balkongen är stor! Känns lite sådär halvt onödigt egentligen att bygga en så stor bur när dom inte kommer att vara där mer än ett par veckor. Men bra blir det!

Om två veckor fyller Daniel år, och jag vet inte alls vad jag ska ge honom!? Någon som har något bra tips på vad man ger en 24åring?

image647
Bild: Hemtex

Måla om

image646Det blev ingen färg i går. Tiden räckte inte riktigt till. Kanske kikar på det i dag i stället, ska åka och "stor" handla lite och kan då passa på och kolla. Har dock inte bestämt oss för färg än. Jag gillar ljusa färger, så troligtvis blir det någon ljus färg. Antagligen blir det även en fondvägg.

Vill ha

Har sovit som en prinsessa i natt. Väldigt väldigt skönt med andra ord. Den nya sängen är underbar!

Vilket jäkla väder det var i går, glans is! Inte det bästa vädret att frakta hem en säng i, men det gick bra. Såg två tavlor i går som jag väldigt gärna vill ha, men först blir det att måla om så att vi vet att dom passar in. Men det tror jag nog så på fredag eller lördag tänkte jag passa på att åka förbi och eventuellt köpa dom innan vi åker till Uppsala.

Dagens shoppinglista

snart är det dags att åka i väg och shoppa! Äntligen, som jag har längtat! Jag har inte köpt någonting på evigheter känns det som, nej jag har inget begär av att handla grejer. Tror jag..? Hur som helst så ska det bli riktigt roligt och åka i väg och bara handla grejer till oss. Det som står på shoppinglistan i dag är säng, nya täcken, lakan, påslakan, kuddar, färg, handdukar, ljus. Ja en massa fint till hemmet!
 
image644
Handdukar från So Home/ La Redoute

image645
Ljus -Lothantique med doft av grönt te.

I dag håller jag mig inne

Längtar till Daniel kommer hem så att vi kan åka i väg och köpa sängen och en massa annat fint. Tråkigt att det har blivit vinter igen. Jag hade hoppats på att solen skulle hålla i sig. En sådan här dag vill man bara hålla sig inne, och det tänker jag göra!

image643
Bild: Åhlens

Hemlängtan

I dag är det tydligen våffeldagen, men för oss blir det inga våfflor.

I går hade jag en hemlängtan som satt i väldigt länge. Det är jobbigt att flytta när man egentligen inte vill det helt. I bland är jag jätte positiv till flytten men i bland känns det bara jobbigt. Jag har alltid varit lite av en "hemma människa", tycker att det är skönt att komma hem när man varit borta. Just nu saknar jag bara allt där hemma, mina vänner, friskis & svettis, familjen, ja min livsstil kanske man kan säga...Allt är bara så nytt just nu, men det blir nog bättre med tiden.  Men vi kommer nog till Uppsala om inte allt för länge om jag känner mig själv rätt.
 

image642
Bild: Icakuriren

Sovrum

I dag är det en sådan där städa och dona dag! Det ser hemskt ut här hemma. Jag tog med mig en hel del saker hemifrån igår så det är jag som har ställt till det. Det står lådor och kassar lite överallt. Ska börja med att packa upp allt strax.

Den nuvarande sängen ska monteras ned i dag också eftersom vi troligtvis får hem den nya i dag. Vi funderar även på att måla om i sovrummet, även om vi inte ska bo kvar i just den här lägenheten så jätte länge till så kan det vara roligt att ha det lite extra fint tills dess.
 
image639
Bild: Homebeautiful

Ny säng

I dag på förmiddagen var vi hem till farmor & farfar. Efter att ha varit där i ett par timmar åkte vi och kollade på sängar. Hittade en som vi ska köpa i morgon. Mysigt med en ny säng, vår säng! :)


Påsken

Det har varit en riktigt härlig och rolig påskhelg! Åkte hem till Uppsala i fredags, där vi fortfarande är kvar. I Lördags blev det middag med mina kusiner och deras föräldrar, trevligt! Och i dag har vi varit hem till mormor och morfar för lite påskmat. Har blivit en massa massa godis den här veckan!

I morgon åker vi "hem" till Arboga igen, jag får väl börja kalla det hem nu när jag är mer där än här. Har packat lite smått i lådor lite saker som ska tas med. I morgon ska vi kolla på säng, ska inhandla en ny, en riktigt stor!

image638
Bild: Icakuriren.se

Hem

Det är "snöstorm" utan för fönstret. Tråkigt väder att köra i hem till Uppsala, hoppas att det inte blir värre bara. Vi ska väl försöka komma i väg rätt så tidigt. Det ska bli skönt att komma hem, det var länge sen jag var hem nu. Ska bli roligt att träffa familjen.


Trevlig påsk!


Flytta

Har en magvärk som inte är att leka med för tillfället. Inte alls skönt! Tänkte gå och lägga mig snart och kika på någon film.

Annars så har jag inte gjort så mycket nu i kväll, vi åkte till Köping en sväng och kikade runt där en snabbis sedan handlade vi en massa gott. Bland annat glass, chokladsås, maränger & banan. Mums, men nu efteråt mår jag lite illa, åt nog lite för mycket av det goda...

Har pratat lite om min eventuella flytt hit, jag har ju två kaniner sen ett par år tillbaka i bagaget. Troligtvis kommer dom att få vara på gården hemma hos Daniels föräldrar, jag vill att dom ska ha möjlighet att kunna skutta runt på marken, äta gräs osv. Ska bygga oss en ny stor bur. Så det blir nog bra. Daniel har sagt att dom kan få bo här på balkongen annars, men det känns inte så aktuellt för mig. Kanske för en kort tillfällig tid.

Röda rosor

Daniel kom nyss hem, han har varit iväg och gjort ett par ärenden. När han kom hem hade han med sig stora röda rosor åt mig. Han är underbar!

image637

Påskfint

Ska strax äta lite lunch, sedan tänkte jag/vi ta och städa lite här hemma. Göra det lite fint nu till påsk. Kommer inte att ställa fram några påsksaker. Det är inte riktigt min grej det där med hönor, tuppar och ägg. Däremot kan man "pynta/dekorera" fint på annat sätt. Jag tycker om att dekorera med växter, grenar, mossa osv.
image636

Orolig

I dag är jag rätt så trött, har knappt sovit något i natt. Har legat och tänkt en massa, är orolig över en sak. Det är inget jag tänker dela med mig av här på bloggen innan jag vet något helt säkert.

Om jag mår bättre om ett par timmar så ska jag i väg på "picknick" med Daniels mamma, Maria och ungarna. Men innan det så tänkte jag följa med Daniel och besikta bilen.


Myskväll

I dag har vi varit i Köping och Eskilstuna jag och älsklingen. Har nyss varit och handlat och hyrt en film. Han har gått och sjuknat om, har fått feber igen och känner sig allmänt hängig. Tråkigt, hoppas att han blir frisk till helgen. Troligtvis så åker vi båda till Uppsala i morgonkväll eller på fredag förmiddag.

I kväll blir det myskväll med film och melon. Mums!
image635

Bygglov

Har precis fått i oss lite mat här hemma. Tänkte kika runt lite på internet i väntan på att Bygglov ska börja följt av House. Så i kväll blir vi/jag bänkad framför tvn.

Jag går inte ut

Mats är på väg hit, han ska fixa lite med datorn, kolla det där med virus osv. Får ta den där promenaden jag skrev om lite senare. Skönt att slippa gå ut i det här tråkiga vädret. I morse var det soligt och härligt men nu är det snö blandat regn. Jag tror att jag håller mig inne en stund till i hopp om att det ska sluta regna/snöa.

Hemskt!

Läste nyss på aftonbladet att två små barn blivit mördade och att en kvinna skadades allvarligt här i Arboga i natt.
Hur kan man?

Drömmar

Jag längtar så mycket tills vi hittar den perfekta lägenheten/huset. Jag vet att Daniel vill bo i hus, men jag vet också att om vi köper hus nu så kommer vi att bli kvar här, och jag tror nog att jag vill bo hemma i Uppsala sen. Vi får se, en lägenhet med stora öppna ytor kan nog också bli rätt så bra.

image633
Bild: Trivselhus.se

Grattis

Vilket härligt väder det är i dag, sol! Ska ta mig en promenad lite senare om mitt illamående har försvunnit. I dag fyller storebror år, grattis! Ska åka dit någon gång i helgen och gratta honom. Daniel och jag åker kanske hem till Uppsala på torsdag, vi ska bland annat hämta lite av mina saker.

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost.


Snö

Ska strax åka och hämta Daniel. När jag var ute och gick i morse gick jag förbi och hämtade bilen och åkte den hem eftersom det snöade och jag mådde illa. Så nu har han ingen bil när han kommer dit och jag tycker att det är onödigt att han tar en annan bil hem men mest av allt så vill jag hämta honom. Tycker bara att det är roligt. Ska bli skönt att komma ut lite.


Sovrum

På den nya blivande sängen vill vi ha en sänggavel i form av en hylla. Inga hyllor på sidorna och i mitten som det är på denna bild. Utan en enkel hylla där man kan ha några ljus eller något annat liknande. Hittar tyvärr ingen sådan sänggavel. Kanske kan man göra en egen.? Då kan man ju göra den precis så som man vill ha den.
image631
Bild: Mio

Virus!

Jag tror att min laptop har fått något virus, musen styrs lite som den vill. Väldigt irriterande då man skriver något och sen upptäcker man att man börjat skriva mitt i ett annat ord och mening. Detta måste kollas upp.

Kikar lite på tv nu samtidigt som jag bloggar och äter ett päron och en kiwi. Behövde lite energi.

image630
Nu ska jag ta och tända lite lampor och mysa till det lite här. Det börjar mörkna ute märker jag. Ska åka till affären också och handla lite. Frågan är bara vad vi ska äta i dag. Jag är hungrig men eftersom jag mår illa så är jag inte sugen på någonting alls. Det är likadant med Daniel. Får se vad vi hittar på, något lär vi ju äta.

Dagens Önskelista

Dagens Önskelista
♥ Att jag ska bli frisk så att jag kan börja jobba igen.
♥ Att det ska bli sommar, finns det något bättre än ljusa, varma & sena sommarkvällar.
♥ Nya jeans & nya skor
♥ Flytta ihop på "riktigt" med min underbara Daniel, i en ny lägenhet/hus och göra det till "vårat"
♥ Ny säng, vilket ska inskaffas så snart vi tar oss i väg och kikar på det.
♥ Att Daniel inte ska jobba över i dag (vilket jag vet att han ska göra)
♥ En sådan där lyxig kaffemaskin. (Saknar den vi hade på jobbet)

♥ Listan kan göras lång men jag ska inte trötta ut er läsare med alla mina önskningar. Jag tror nog att den skulle kunna bli väldigt väldigt lång....

image629

                                                              Bild: Hemtex

Det kommer bli en lång dag

I går var vi som sagt hund vakt, och i stället för att åka in till Örebro blev vi kvar där hemma. Blev ett par timmar i garaget och fixa med bilen. Ska bli så roligt när den är färdig. Ut och åka lite!

Idag mår jag illa, hoppas att jag klarar mig i från att bli magsjuk bara. Håller just nu på att tvätta och dona lite här hemma. Ska alldeles strax vattna blommorna. Så i dag är det en sådan där "fixa & dona dag".

Hundvakt

Idag ska vi vara hundvakt, så vi ska strax åka hem till Daniels föräldrar och ta med hundarna ut på en promenad.
Sen åker vi kanske in till Örebro, Marieberg och kikar lite.

Nu ska vi göra oss klara och sedan åka.

Shoppat hela dagen

Har varit väg i Västeråsområdet och handlat hela dagen. Köpte bland annat nya muggar, glas & ljus . Det blev en hel del kassar med en massa fina roliga saker. Kul med lite nytt.

I kväll ska vi äta hemmagjord pizza, mums! Har köpt en massa gott som vi ska ha på. Sedan blir det melodifestivalen och självklart blir det lite gott till det också. Har laddat upp med vindruvor m.m. Undra vem som vinner, för mig spelar det ingen större roll, tycker inte att någon låt är sådär jätte bra faktiskt.

Har även hyrt en film som vi ska kika på senare i kväll. Minns dock inte vad den hette, men jag hoppas att den är bra. Mysigt med en lugn hemmakväll. Skönt att älsklingen mår bättre i dag, roligare framför allt.


Nu ska jag börja fixa med maten, tända lite ljus och mysa till det lite mer här hemma.
image628

Popcorn dags

image627

Snart dags för popcorn och mys i soffan framför Let´s Dance. Hoppas att vi är friskare i morgon. Det är så tråkigt att vara sjuk under helgen.

Jag har tydligen något slags hjärtfel

Har precis fått i oss lite mat här hemma, älsklingen fick till och med i sig lite. Bra!

Mamma ringde tidigare och sa att jag hade fått ett brev från läkaren, det var svaren på hur mina hjärtslag/ljud var under den tiden då jag hade bandspelaren på mig. Tyvärr såg det inte så bra ut och jag skulle kontakta min läkare snarast. Troligtvis måste jag äta någon slags hjärtmedicin stod det. Känns lite tråkigt att det var problem med hjärtat men skönt att jag äntligen har fått lite svar på vad det kan vara.

Nu ska jag gå och ställa in bilen i garaget, kanske tar en sväng förbi affären för att handla lite tvättmedel, mjölk m.m. Vid åtta tiden blir det Let´s Dance och mys med sjuklingen.
image626
Bild: Duka

Grytunderlägg i valnöt

Är på jakt efter något fint grytunderlägg, vet inte riktigt vad jag tycker om detta, det är lite eget och sådant är alltid roligt. Men det ser lite sådär halv trist ut tycker jag. Det är tre separata trämoduler i valnöt som går att forma som du vill. Finns här.
image625

Film-mys

image624
Bild: Mio

Har legat i sängen och kollat på film med älsklingen. Tycker så synd om honom, jag hatar att se när andra personer mår dåligt, det finns inget värre. Hoppas att han frisknar till snart. Ska ta och bädda nytt i sängen snart, vädra osv. Skönt när man har feber att lägga sig i ett svalt sovrum med rena sköna lakan.

Magsjuk

I natt har det varit en jobbig natt, inte för mig men för Danne. Han har gått och blivit magsjuk stackarn. Så det blev inte mycket sova för någon av oss. Är rätt stor risk att jag har blivit smittat, hoppas inte.

Just nu ligger han i soffan, tror att han har somnat. Tänkte passa på och kila i väg till affären för att köpa lite nödvändiga saker. Nyponsoppa bland annat.

Hoppas att ni får en trevlig fredag!

Ge mig

Ligger i soffan med en mage som värker. Så har det varit nu ett par månader från och till, jag undrar vad det beror på. Kanske är det något jag äter som jag inte tål. Har försökt kolla upp det där ett par gånger, men ingen verkar riktigt vilja gå vidare med det. Hur som helst så är det väldigt jobbigt. Att inte veta vad man kan eller inte kan äta utan att få ont i magen, illamående.

Nu ska jag försöka pallra mig upp ur soffan och ta tag i städningen. Skönt med nystädat lagom till helgen. Vi blir nog kvar här den här helgen.

image623
                                                       Bild:sia

Ge mig riktig vår / sommar nu! Jag vill ha blå himmel & sol.Jag vill att det ska
vara tort på marken så att det knastrar sådär härligt av gruset när man går.
Är trött på detta trista regniga ruggiga vädret.

Lunch med älsklingen

Det blev bara en kort runda på stan. Fanns inte så mycket att kika på och vädret är inte det roligaste, om det nu är någon ursäkt.

Älsklingen ringde för en stund sedan och sa att han kommer hem och äter lunch med mig här hemma, han skulle köpa med sig mat. Mys. Längtar efter honom! Jag är jätte hungrig så det kunde inte bli mer än perfekt att han kommer hem med färdig mat. Skönt att slippa ställa sig i köket. F

Mot stan

Det blev ingen träning igår kväll, Daniel mådde inte så bra när han kom hem. Blir troligtvis lite träning i kväll i stället. Nu ska jag göra mig i ordning för att sedan gå ner på stan en liten stund i det ruggiga vädret. Sen blir det hem och städa lägenheten.

Gym

Ska med Daniel och träna en stund lite senare, eller ja jag följer nog bara med som sällskap. Mår inte helt hundra i dag. Kanske tränar jag lite lätt bara, det är skönt det där att dom har ett eget gym. Skönt att träna ensamma och slippa köa för att använda någon maskin eller liknande.


Mysigt med barn

Vid tolv tiden ungefär gick jag ut och gick med Malin och hennes två små barn. Gick förbi där älsklingen höll på att jobba, kul att få se honom en stund!

Det var verkligen skönt att gå. Vi gick runt och pratade, kikade på nybyggda hus och lokaler. När vi gått i ungefär 1½ timme gick vi hem till dom en stund. Lekte & busade med barnen. Den minsta är fem månader, så himla söt. Satt med honom i knät ett bra tag, han älskade tydligen mitt hår, det ville han gärna dra i och suga på. Mysig. Blir själv lite sugen på att skaffa barn när man umgås med dom såhär.

Regnigt

Vilket tråkigt väder det är ute i dag! Har nyss kommit hem från promenaden, vi hade turen att det inte började regna förrens vi nästan var vid bilen.Tur! Får se hur jag gör med stan i dag, regnar det såhär så känns det inte så lockande. Då skjuter jag hellre på det till i morgon i hopp om att det är lite finare väder.
image621
 

Morgonpromenad

Snart är klockan nio och då blir jag upphämtad. Ska åka ut och gå lite i skogen, det brukar ta ungefär en timme, lite lagom sådär. Sen ska jag hem och duscha och fixa i ordning mig för att sedan bege mig ner på stan. Finns så måna mysiga småbutiker här som jag tänkte kika i.
image619   image620
                                                                  Bilder: Sia

Glass med chokladsås

Kom hem från en promenad för drygt en timme sen, då blev glass med chokladsås till Bygglov. Nu ligger Daniel i soffan och jag sitter i en fotölj och kikar på House. I morgon blir det en morgonpromenad med Daniels mamma & hundarna igen, sen tänkte jag kila ner här på stan och kika lite. 


Med på jobbet

Efter att Mats var här i morse så kom Daniel och hämtade upp mig, jag var med honom en stund när han jobbade. Sen köpte vi hem lunch som vi åt här hemma. Nu har han åkt tillbaka till jobbet och jag har precis duschat, igen. Var så himla frusen. Hoppas att han har med sig katten hem sen. Mysigt att ha en katt här hemma.

Hjälp

Sitter och väntar på att Mats ska komma hit, han ska fixa några saker med datorn. Ska torka håret och äta lite frukost nu innan han kommer,

Tvättat

I dag har jag tvättat, tvättat och tvättat. Ska strax ta mig en dusch, klockan har verkligen rusat i väg i dag. Snart är Daniel hemma också.
image618
                                                          Bild: Odla.nu


I morgon ska jag träffa Malin, ska nog ta oss en promenad eller något liknande. Skönt att röra på sig lite såhär efter helgens festligheter. Nu blir det Top Model innan jag hoppar in i duschen.


Helgen

Fredag:
Började morgonen med en promenad i skogen med Daniels mamma & hundarna, sedan åkte vi hem och fikade med karlarna som jobbade hemma. Malin kom också förbi med ungarna. Satt ute i solen och fikade och hade det väldigt trevligt. Blev en tidig dag för karlarna också, s när dom jobbat färdigt var jag med och fixade lite med bilen. Körde även lite grävmaskin.

På kvällen gick vi över till Niklas & Malin där det även var några andra. Drack lite gott och bara hade det trevligt!


Lördag:
Åkte till garaget och hämtade lastbilen som vi dagen innan hade packat med ved & sten. Stenen körde vi hem hit till Uppsala och veden till hans bror som även han bor här i Uppsala. Stannade där en stund för lite fika.

Vid sju tiden promenerade vi över till min faster och hennes familj. Blev dit bjudna på middag tidigare i veckan. Kikade på melodifestivalen också. Så rätt att Carola inte gick vidare! Är inget större fan av henne.


Söndag:
Låg och drog oss en stund i morse, skönt efter gårdagens "festligheter". Jag har nyss tagit ett bad och gjort hårinpackning och Daniel är ute med pappa och fixar med stenen i trädgården. Får se om jag kanske följer med han hem sen. Nu ska jag torka håret, sedan är det dags för lite mat.

Skogen

Även i dag är det riktigt härligt vår väder! Vid nio tiden kommer Daniels mamma och hämtar upp mig, vi ska ut och gå med hundarna i skogen igen.


Godis & Du är vad du äter

Om en halv timme börjar "Du är vad du äter", tänkte nog kika på det om det inte är något annat på tv. Till det får det bli lite ananas och troligtvis blir det även lite smågodis som Daniel köpte. Ska han äta det så vet jag att jag inte kommer hålla mig borta i från det. Men det passar väl bra att äta godis till ett sådant program.?
image616

Nytt

Sitter just nu i soffan med datorn i knät och kikar lite på tv samtidigt. Kanal 3 måste förresten vara bäst på repriser på förmiddagarna på tal om ingenting..

I morgon är det fredag (igen) och vi hade egentligen tänkt att åka hem till Uppsala då, men vi skjuter lite på det och åker på lördag förmiddag i stället. Ska även köra upp ved till Daniels bror och stenar till mamma & pappa så vi tar lastbilen upp. Jag har nog aldrig åkt lastbil som jag kan minnas om man inte räknar med flaket som vi tjejer åkte på i somras efter studenten. 

 Nya krukor & växter ska köpas.
image614

image615

image613
Bilder: Cult Design

Skogspromenad

Har nyss varit ute och gått med Daniels mamma och hundarna. Det blev en lång promenad i skogen. Riktigt skönt!
Ska åka hem dit och äta middag i kväll, men jag åker dit redan innan klockan fyra.

Hade tänkt åka i väg och kika i lite butiker i dag som sagt, men jag skjuter nog lite på det. Har lite annat att göra. Kanske åker jag i väg till Köping och handlar lite.


Mjukiskläder

När Daniel kommer hem ska vi åka och handla lite, sedan blir det ännu en härlig kvällspromenad. Har nyss duschat, länge! Vet inte hur länge jag stod där.? Länge var det i alla fall och nu har jag precis hoppat i mina underbara mjukiskläder.

image612
                                        Bild: Nelly.se

Det vankas vår

Älskar det här härliga vår vädret som vi har just nu. Hoppas verkligen inte att snön kommer tillbaka. Blå himmel, sol, torr mark. Underbart.!

Snart är det dags för lunch och det behövs verkligen. Är riktigt hungrig och energinivån ligger inte på topp just nu.
I morgon tänkte jag flänga & fara runt här i trakterna (Örebro/Västerås) för lite shopping. Tänkte besöka en massa inredningsbutiker bland annat.

Gillar den härligt gröna färgen, rosa är däremot inget för mig.
            image611  image610  
Bilder: Cult Design

Hittade några bilder...

...på någon sida från i somras när vi var i Bulgarien. En resa som
jag aldrig kommer att glömma.Vi hade riktigt roligt och det bästa av allt är att
 jag träffade min underbara pojkvän där. Av alla ställen som finns så träffades
vi i Sunny Beach på Beach partyt. Ett minne för livet.
image607
Champagnen flödade...

image608
Världens härligaste människa...

image609
Inte alla som strippar samtidigt..

Lugnt

I går kväll när vi tog en promenad träffade vi på Niklas & Malin & deras två små söta ungar som också skulle gå ut och gå. Så vi sällskapade med dom, sen gick vi hem till dom och fikade och kollade på Bygglov.

I dag har jag inga planer alls på vad jag ska göra. Troligtvis ta det lite lugnt, mitt illamående har kommit tillbaka under natten.

En dag full av

Städning! I dag har jag verkligen storstädat. Dammat, dammsugit och allt som hör där till, jag har till och med rensat ur och städat skåpen. Så nu luktar det sådär fräscht som det gör när man har städat och balkongdörren står lite halvt öppet så det kommer in frisk luft.

Daniel är påväg hem och jag har förberett maten till i kväll. Skönt att ha allt gjort. Efter middagen i kväll ska vi ut och gå lite längs ån. Mysigt.

Nu ska jag kika lite på Top model i väntan på att han kommer hem.

Träning

I går var jag som sagt i Västerås med Daniels mamma. Fikade och kikade runt på allt möjligt. Det var riktigt roligt!
När vi kom hem följde jag med Danne och tränade på hans & brorsans gym. Eller ja det blev inte så jätte mycket träning, tiden fanns inte riktigt. 30 minuters cykling fick det bli. Skönt att träna när man är ensamma, ingen annan som är där och trängs.

I dag är det sol igen. Ska fixa & dona lite här hemma sen tänkte jag ta mig en promenad.

image606

Resor

Om drygt en timme ska jag åka till Västerås med Daniels mamma. (Är hos Daniel) Har precis duschat så ska börja göra mig i ordning och sen städa upp lite. Packa upp min väska bland annat, just nu ligger mina kläder där i en enda röra.

Daniel & jag har börjat kolla på resor, vi är så sugna på att åka iväg igen. Så i kväll ska vi nog kika lite mer på det.
Vi vet inte riktigt var vi vill åka den här gången, det finns ju så många olika ställen. Men det är roligt att sitta och bläddra bland de olika resmålen. Det finns så mycket fint!

Lördag

I dag har vi varit iväg och kikat lite i olika butiker. Ska strax skjutsa mamma & pappa till ett par vänner, sedan blir det ännu en mys kväll. Ska ta ett bad och bara ha det mysigt. Kolla på melodifestivalen och kanske hyra någon bra film. Skönt att hålla sig inne när det är ett sådant tråkigt väder ute. Regnigt & ruggigt!