Födelsedagsfest!

Har nyss kommit hem från jobbet, så nu är det bara att börja göra sig i ordning inför kvällen. Kvart i sex blir vi hämtade. Vi tänkte att i dag lämnar vi bilen hemma då vi båda säkert kommer ta något att dricka.

Fredagsmys

Nu tänkte vi gå och lägga oss här hemma. Ska upp tidigt i morgon då jag öppnar på jobbet. Älsklingen ska skjutsa & hämta mig. Mysigt med lite sällskap påväg till jobbet. Sedan blir det fest!

När jag kom hem från jobbet i dag hade Daniel bokat bord på restaurang. Mys. Satt ute och åt jätte god mat och hade det mysigt. Sedan blev det en promenad längs ån, när vi kom hem blev det jordgubbar & melon. Mums.

Fredag

I morse vid halv sex tiden när Daniel skulle åka till jobbet låg grannen och sov utan för här i trappuppgången precis utan för sin lägenhet. Jag förstår inte hur han har lyckats somna där? Daniel väkte honom och då låste han upp sin dörr och gick in. Så det var ju inte för att han tappat sina nycklar eller något liknande. Underlig typ. Det är inte så trevligt att ha folk liggandes utanför dörren.

I dag är det inte strålande sol som det har varit ett par dagar (då jag har jobbat). Det är så typiskt. Börjar två i dag och hade hoppats på lite sol innan, men nu tänker jag åka in tidigare för lite shopping.  I kväll blir det en lugn myskväll med älsklingen. Jobbar nämligen i morgon också, ibland undrar jag varför jag ställer upp och jobbar nästan varje lördag. Det beror nog på att jag gillar mitt jobb väldigt mycket. Hur som helst så ska vi på 35års fest i morgon kväll. Det kommer nog att bli riktigt trevligt. Ska köpa present åt henne i dag innan jobbet eller under rasten.

Nu ska jag sätta på en maskin tvätt och sedan hoppa in i duschen.

Trevlig helg! =)

Sol / jobb

Ska åka till jobbet snart, öppnar i dag. Skönt att sluta lite tidigare, ska försöka komma i väg redan vid halv fyra.

I går var jag över till Maria & bebisen. Solade & fikade. Mysdag. Sedan var det dags att åka och jobba. Känns lite trist att jobba inne när det är så fint väder.

Nu blir det frukost.

Tackade nej

Ringde & tackade nej till ett nytt jobb i morse. Om jag tog det jobbet skulle det innebära att jag knappt får någon ledighet i sommar. Men hon tyckte att jag skulle tänka på saken, det kanske går att kombinera med mitt nuvarande jobb. Men som sagt, jag vill ha lite ledighet i sommar. Jobbar rätt så mycket i alla fall, det får räcka.

Ska jobba i dag, trots att det egentligen är en ledig dag. Men jag börjar inte förrens vid klockan tre. Skönt. Har en hel del att göra här hemma innan dess.

Mums

Ska åka till jobbet om cirka en timme. Innan det ska jag göra mig i ordning, äta lunch m.m.  Ska nog åka in lite lite tidigare och ta ett varv i köpcentet. Jordgubbar & frukt ska jag i alla fall köpa. Blir mums till i kväll.

image703

Röda rosor

Igår när jag kom hem från ett möte väntade röda rosor på mig. Min karl är bara för underbar, världens bästa!

Ska jobba stängning i dag, så kommer hem runt halv nio och då blir det sen middag som älsklingen får stå för. Jobbar även en stund i morgon, nämligen till klockan fyra. Sedan åker vi båda hem till Uppsala. Nu ska jag hänga upp lite tvätt.
image637

En onsdag..?

I går var jag som sagt ut och åt med Erika, och när vi satt där med varsin cider blev det som alltid förr. Våra spontana ideer om att gå ut och ha lite roligt slog till igen och eftersom vi båda gillar spontana saker så dröjde det inte länge innan vi hade fått i oss lite mer dricka och snart stod på dansgolvet, en onsdag.

Nu är jag i alla fall "hemma" igen, ska strax gå till affären.

Shoppat hela dagen

Är nydligen hemkommen från min & mammas shoppingtur. Kom hem med ett x antal kassar & en lättare plånbok, men jag är nu några klädesplagg rikare ;) Blev byxor, ett antal toppar, shorts, klänning och lite annat till mig, kikade även på barnkläder och kunde inte motstå att köpa hem lite till Daniels brors bebis. Finns så mycket söta små kläder.

Åt lunch ute i solen (innan regnet kom) på Santorini nere vid ån, mysigt! Ska ut och äta med Erika vid kvart över sex så tänkte börja göra mig i ordning lite. Sedan blir det en kvällspromenad med mamsen.

Några "kilon" tyngre

Efter vistelsen hos farmor & farfar åkte vi några "kilon" tyngre hem och tog en promenad, jag & mamma. Har nyss blivit masserad och ska strax lägga mig och kika på film. I morgon blir det en hel dag med mamsen, hon har tagit ledigt, komp. Ska bli mysigt.


Fint på väggen

image702

Bloggade om dessa tavlor för rätt så länge sedan. Jag tyckte om dem väldigt mycket så vi köpte dem, och de gjorde sig rätt så bra på hemma på väggen. Vi hade turen och fick tag på de sista i grå nyans i den butiken vi var, har sett att dessa tavlor numera även finns i en rosa/röd nyans.

Kalas

I dag fyller farmor 71år! Så i kväll blir det kalas, och som vanligt så antar jag att hon kommer att ha en massa gott att bjuda på. Brukar alltid åka hem därifrån med dåligt samvete ;) Men är det kalas så är det!              
image701              

Fotografering till tidningen

Har nyss tagit ett varmt bad. När jag klev upp såg jag att jobbet hade ringt. Ringde upp och pratade lite, ska jobba i stället för Caroline en dag nästa vecka. Dom undrade även om det var okej om jag kunde bli fotograferad till tidningen på fredag. Och det är väl okej. Jag har ju vanan inne sen jag gick i skolan som Ellen (min gamla lärare) skulle säga. Hade oturen att hamna på en helsida en gång, då min brudbukett skulle fotograferas, saken var bara den att brudbuketten inte kom med på bilden, däremot var det en stor bild på mig.

image694
Bild:  Scandinavianphoto.se

Hemåt

Har packat det nödvändigaste som jag behöver för ett par dagar då jag ska hem till Uppsala. Tänkte åka alldeles strax, ska svänga förbi och tanka lite också.

Efter lunchen med pappa tänkte jag kika runt lite på stan. Skulle behöva ett par nya tröjor & toppar.

Hårt träningspass

Har nyss fått i oss lite mat, vilket behövdes efter ett hårt träningspass! Om vi orkar så blir det en promenad i kväll, skulle behöva ett par saker som ligger i garaget.

Pappa ringde mig idag och frågade om jag hade lust att äta lunch med honom i morgon, och det gör jag gärna då jag ska hem till Uppsala och tänkte kika förbi stan. Kunde inte bli mycket bättre.

Nu ska jag fortsätta att titta på Nytt läge. Jag blir riktigt sugen på att skaffa hus, men det får bli ett senare projekt eftersom jag gärna vill bo i uppsala.


Förnyelse i garderoben

I dag är jag ledig, så jag tänkte ägna dagen till att fixa & dona lite här hemma. Ska rensa ur garderoben lite, det börjar bli ont om plats. Har även ett par samtal som måste ringas. 

När Daniel slutat jobbet så blir det nog till att träna lite. I morgon åker jag hem till Uppsala. På onsdag har jag en klipptid samt ett besök hos gynekologen som väntar. Det sistnämnda skulle jag gärna hoppa över.


image693
Dessa galgar är från La Redoute

Bodyguard

Daniel & jag har varit och shoppat i dag. Kom hem med ett par jeans (Äntligen), ett linne & ett par bikinitrosor. Blir mer shopping på tisdag/onsdag då jag ska hem till Uppsala.

När vi kom hem tränade vi och har nyss ätit, blev kyckling wok. Ska ladda upp med lite vindruvor & annanas nu till Bodyguard.

image692


Lite för länge

Sov lite för länge i morse, men nu är vi i alla fall klara för att åka in till Örebro. Måste hitta en kalender, vill ha en precis likadan som jag har nu men hittar ingen någonstans. Blir nog även lite påfyllning till garderoben.

E.M.D

I dag var det full fart på jobbet, blev även iväg skickad för att kolla på E.M.D som var där och sjöng ett par låtar och signerade. Skönt att gå ifrån lite på arbetstid, har världens bästa chefer förresten.Helt underbara!

Vi är lite hundvakt i dag, eller har varit. Vi var nyss ut på en promenad med dom. Nu ska jag duscha och göra mig i ordning lite, Daniel är och köper kinamat.


image691

Perfekt

Nu ska jag börja dra mig mot jobbet. En perfekt dag för jobb då vädret inte är det bästa. Regnigt & ruggigt. Valde att stänga i dag i stället för att öppna, det ångrar jag lite nu då jag inte hade haft många timmar kvar på jobbet nu. Hade varit skönt med en tidig lördag, men jag gjorde mitt val och får nu stå mitt kast ;)

Heja sverige

Gick bra att jobba i dag, blir dock alltid lika irriterad på velande kunder som kommer in en minut innan stängning och inte kan bestämma sig.

När jag kom hem hade älsklingen lagat mat, mys. Nu ska vi kolla på hockey & äta lite godis. I morgon blir det jobb 12-17.

Jobbigt

Har varit och tränat nu på morgonen. Himla härligt! Skönt att ha det gjort eftersom jag jobbar till åtta i dag. Då vill jag bara hem och mysa och ta det lugnt resten av kvällen med Daniel.

Igår ringde ett jobb igen, och jag har nu satt mig själv i en jobbig situation. Att jag alltid lyckas =)


Rastlös

Ledig i dag, och jag är extremt rastlös. Hade gärna jobbat idag. Har i stället städat hela lägenheten och nu håller jag på och fixar något lätt att äta till Daniel kommer hem. Vi ska träna senare och då är det skönt om man har fått någonting i sig innan.

påväg till jobbet

Nu ska jag börja dra mig mot jobbet.  Har förresten varit på jakt efter ett par vita bikinitrosor som man knyter i sidorna ett bra tag nu, men utan resultat. Någon som vet var det kan finnas? Jag trodde att h&m skulle ha eftersom det i princip alltid har funnits där, men inte i år.

En bra start på dagen

Började morgonen med lite träning, skönt! Skulle egentligen varit ledig idag, men ska jobba stängning i kväll igen.  Det gör mig ingenting, känns bara roligt. Gjorde ju som sagt om i butiken igår och det blev riktigt bra, har lite kvar att pyssla med idag.

Vi har inte bokat någon resa än, tiden har inte riktigt funnits då jag har jobbat kväll ett par dagar i rad. Men i morgon finns det förhoppningsvis lite tid till det.

Tio timmar

Idag är det inte mycket annat än jobb som står på schemat. Jobbar 10-20. Vi ska göra om i butiken, så det kommer att bli mycket flyttandes på allt. Men det kommer att bli riktigt bra tror jag.

Somnade rätt så sent i går, vilket märks idag. Ska dricka lite kaffe nu innan jag åker i hopp om att bli lite piggare.

image690
Ha en trevlig dag!

Lördag

Ska strax åka och jobba, känns lite halv trist att vara inne idag eftersom det är så himla härligt väder. Slutar klockan fyra och då ska jag hem lite snabbt och packa lite sen åker vi hem till Uppsala där grillning står på schemat.

Trevlig helg!

Dags att åka

Ännu en solig & härligt dag! Ska strax duscha och göra mig i ordning för att åka "hem". Blir nästan bara hem och vända. Efter jobbet i morgon åker vi nämligen tillbaka hit båda två. Nu ska jag göra mig klar, ska åka förbi stan och köpa en bikini innan som jag har suktat efter ett par dagar. I dag ska den bli min.

Ska kika lite mer på resor när jag kommer hem, är snart dags och vi har inte riktigt bestämt oss för vart eller när vi ska åka. Någon gång i juni blir det troligtvis, då är jag ledig.

Underbar dag

Vilket härligt väder det är/har varit i dag. Underbart! Det ryktas även att det ska bli fint i morgon också. Låter inte helt fel, i så fall blir jag nog kvar i Uppsala till på eftermiddagen, har ingen större lust att köra bil i så fint väder.

Håller på och gör mig i ordning nu, ska hem till Erika om drygt en timme. 

Myskväll

Det blev ingen uteservering idag, i stället så blev det shopping. Vädret blev väl inte riktigt som vi ville.

I morgon ska jag åka hem till Erika för en myskväll, kanske får vi sällskap av några till ? Kommer hur som helst att bli riktigt trevligt. Ska bli roligt att se lägenheten, är så nyfiken! Sen att jag får umgås med världens härligaste tjej gör inte saken sämre. Så det är något jag ser fram emot.

Hoppas att vädret i morgon är lite bättre än i dag, jag vill kunna ligga ute i bikini och få lite färg på kroppen. Det vore inte helt fel. =)

Hemma

Är hemma i Uppsala nu vilket känns jätte skönt förutom att det kommer att bli tomt utan Daniel. Mamma & jag är ensamma till på fredag, då åker jag även hem eftersom jag ska jobba. Så i kväll om vädret är någorlunda fint tänkte vi åka in till stan och sätta oss på någon mysig uteservering.

Nu ska jag ringa min frisör i hopp om att hon har tid på fredag.

Så liten

Har nyss varit och hälsat på nyfödda lilla Emma, så liten och söt! Satt ute på altanen och åt, dom hade grillat. Mums. Vi hade tänkt att ta oss en kvällspromenad, men vi blev kvar där längre än väntat så det blir House i stället.

I morgon ska jag åka hem till Uppsala, stannar till på fredag. ´Jobbar nämligen på lördag, sedan åker både jag och Daniel hem till Uppsala igen på lördagkväll.

Gör det fint med rosa

Söta trädgårdsredskap & verktyg i rosa.      
image688image689
 
                        Buxus.se                                                Mixhuset.se

Morgon träning

Har nyss varit ute på en promenad/joggingtur. Det är så härligt, speciellt efteråt. Älskar den där känslan efter att man har tränat.

Fick ett samtal nyss från en blomsteraffär i Köping som ville att jag skulle börja jobba, tyvärr var jag tvungen att säga nej. Är inte så sugen på att jobba som florist längre heller.

Nu ska jag fixa lite frukost sedan får jag se vad dagen har att erbjuda...
image684

Det blev en flicka

Har varit en sväng till Örebro i dag sen har vi varit och tränat lite.  I går blev Daniel farbror också, hans storebror fick en dotter igår kväll. Ska dit i morgon och titta på den lilla. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen sedan blir det American Idol.

Söndag

Igår kväll var vi ut och åt & hade det mysigt hela kvällen. Först hade vi tänkt bjuda hem lite vänner men jag var rätt så trött efter jobbet och kände mer för att ta det lite lugnt. Det får bli en annan helg helt enkelt.

I dag har vi varit i Västerås, köpte bord & stolar att ha ute på balkongen, vilket blev jätte bra. Nu ska vi lägga oss och kika lite på resor.

Godnatt!

Snart jobb

Ska strax åka i väg till jobbet. Får sällskap dit, Daniel ska skjutsa mig :) Sen kommer han och hämtar mig när jag slutar, tänkte åka och kika på något bord då att ha ute på balkongen. (Om vi hinner, slutar klockan fem)

Äntligen

Har äntligen fått tag på en tid, tycker att det är dåligt att man ska behöva ringa och påminna dem om att få en tid + att man får sitta med telefonen hela morgonen bara för att få tag på någon.

Ska åka och jobba om drygt en timme, innan det tänkte jag fixa lite att äta. Jobbar till stänging, lite trist såhär på en fredag men eftersom jag trivs så pass bra på jobbet så gör det inte så mycket. :)

Trevlig helg!

Irriterande

Har försökt få tag på gyn.avdelningen i uppsala hela morgonen, utan resultat. Skulle ha fått en tid för drygt en månad sedan. Fick först fel nummer och nu har det varit upptaget hela morgonen eller så har dom varit ute på ärenden. Väldigt irriterande.