Detta vill jag ha

Här kommer lite av det som jag/vi ska inhandla här näst. Soffbord från EM ska beställas. Och till nya sofforna vill jag ha två plädar, en som går i svagt matt rosa (har sett en på MIO) och en som går i grått. Jag vill även ha kivi lyktor på soffbordet som går i hallon och grått. Det blir jätte fint sken av dom. Sen vill jag även ha ett par stycken lyktor i vanligt glas och någon enstaka i frost. Blir fint att blanda. :) Kommer självklart visa bilder på detta när allt är köpt och färdigt.  Jag har aldrig varit speciellt förtjust i rosa, men med lagom mängd och en svag ton så är det jätte fint. Passar fint ihop med vitt.
Soffbord från EM
Pläd från Åhléns


Hallon

Grå


Klart glas

Frost

Kivi ljuslyktor, som inte alls kommer till sin rätt på bilderna.

Kvällen till ära

Det var riktigt roligt att jobba idag. Många och trevliga kunder, sånt gillas. Vid två tiden kom även Tine, kul att jobba ihop ett par timmar. Var så länge sen vi sågs.

Danne ligger just nu på soffan med feber och kraftig förkylning. Nu är det hans tur. Jag börjar nog gå mot bättringsvägen, är hes och hostar mest nu. Annars så har vi nyss klämt i oss varsin pizza och tagit ett bad. Klockan åtta blir det idol där det tydligen ska vara schlagertema kvällen till ära. Till det blir det självklart en stor skål smågodis!


Gott

Det blev så att jag jobbade i dag trotts min förkylning. Jag har låtit som en kråka hela dagen men annars så har det gått bra. Blev lite hängig mot slutet, men då för att jag hade fullt upp. Datorn hängde sig och precis då skulle det komma massa kunder och det var bara att börja skriva för hand. Sen skulle en kund köpa vår största lykta som vi har (jag blev riktigt avundsjuk för den är jätte fin =) ) Vid tre tiden kom madde och carro och bytte av mig. Skönt att jobba kort dag.
Blir så i morgon också, fast då en timme längre, till fyra.

Jag har smittat Danne, han är också riktigt förkyld så nu tänkte jag överraska med lite god glass. Bra för halsen! Och gott framför allt. :)


Mums!

Lite bättre

Mår faktiskt lite lite bättre just nu, febern har gått ner lite till och jag känner mig lite piggare. Det beror nog på tabletterna men jag hoppas att den inte blir sådär hög igen. Mår jag som nu ska jag ställa upp och jobba ett par timmar i morgon. Jag borde egentligen inte men det krisar lite där på jobbet ;) Hoppas att jag kan för jag vill verkligen. Det handlar bara om högst 4-5 timmar.

Danne har precis åkt till affären för att handla lite som fattades till maten som vi tänkte göra idag och jag har precis klivit upp ur ett varmt bad.

De bästa

Vaknade i morse med feber och en svullen öm hals. Jag som skulle jobba, jag som hade sett fram emot att jobba. Hade hög feber och hela kroppen värkte. Har fortfarande feber men den har lagt sig lite eftersom jag äter ipren. 

Det finns inget värre än att vara sjuk och inte ha ork till någonting. Jag har legat på soffan hela dagen och kollat på dåliga program på tvn. Ska ringa till jobbet nu och höra hur det går för dom, får lite dåligt samvete när det är sånna här dagar som man behövs. Men jag har världens bästa och mest omtänksamma chefer som man kan tänka sig.


Än en gång

Sitter här inlindad i mitt täcke. Jag har dragit på mig en förkylning igen. Vad är det här, jag hinner inte ens bli frisk från det ena innan det andra kommer. Jobbigt, det tar på krafterna. Ska ta och lägga mig i ett varmt bad strax, sen runt två tiden om jag orkar ska jag åka in till Örebro. Har lite saker som måste uträttas där.

Ska ta en ipren nu ihopp om att känna mig lite bättre.

Nu är det jul

I går blev det jobb hela dagen. Mia & Sussi från BJ kom och hjälpte till med skyltningen i vår butik. Det behövdes verkligen, eftersom vi fortfarande inte är riktigt klara. Vi flyttade om allt och skyltade fram julen. Det blev jätte bra, fint!

Jobbade i dag också, skulle egentligen varit ledig och hade planerat min dag väl. Men ställer gärna upp om jag behövs på jobbet. Hade en hel del ärenden att uträtta, men har löst det mesta ändå.

På lördag jobbar jag fyra timmar, sen åker jag och Danne upp till Uppsala igen. Han släpper av mig hos Erika där det vankas födelsedagsfest :) Och han åker hem och tillbringar lördagskvällen med mina föräldrar. :) Mitt illamående och magont har börjat gå över också. Så förhoppningsvis är det tabletterna som börjat hjälpa. Skönt!


Bakat

Fick i alla fall recept på en medicin som jag nu ska prova i två veckor. Hoppas att den hjälper. Har pysslat lite här hemma annars, var ledig idag och passade därför på att baka chokladmuffins, fyllda med choklad. Dom blev dock rätt så platta. Testade ett nytt recept.  Har inte smakat någon än, bakade mest för att jag vet hur pass mycket Daniel gillar det.

Vi ska strax åka och byta lite olja i bilen. Sen blir det hem och laga mat och jag tänkte dammsuga innan jag tar kväll.
 
                     Fyllda chokladmuffins

Listad

Har varit och listat mig på vårdcentralen här nu, har behövt gått dit i två veckorstid nu men inte fått pågrund av att jag inte är listad. Så nu är det gjort och jag fick en tid redan kvart över elva. Hoppas på att få någon lösning på det här nu. Är trött på att hela tiden vara sjuk.

Ska hem och städa sen. Ska bli skönt att få det sådär rent och fräscht igen. Det behövs :)

Hemma hos mamma & pappa

Är hemma hos föräldrarna nu. Vi har nyss kommit in från en promenad, gick till fulleröhandel. Igår åt vi som sagt middag här hemma, plankstek. Himla gott! Det var även ett par andra bekanta här hemma. Det var en riktigt trevlig lördag.

Vi ska slänga i oss lite mat här nu, sedan ska vi alla, jag, mamma, pappa och Daniel åka in mot stan för lite olika ärenden. Ikea ska jag in på bland annat och hemtex.

Nu ska jag hjälpa mamma i köket.

Jobbat

 Kom nydligen hem från jobbet, där det förövrigt är kaos. Vi har fått alldeles för mycket varor än vad vi har plats för. Så i morgon får vi försöka röja upp lite. Det står julgrejer lite överallt, dom stora lurviga tomtarna står till och med på bordet i köket. Trevligt att ha en lurvig tomte stirrandes på en när man ska äta :)

När jag kom hem fick jag ett glas god dricka och tillsagd att hålla mig borta i från köket. Undra vad han nu har hittat på för gott. Sitter här med mitt glas och ska strax gå och kolla på slutet av Idol.

I morgon åker vi till Uppsala efter jobbet, ska på middag hos mamma & pappa. Det var ett tag sedan vi var där nu båda två. Ska bli trevligt. Hade tänkt stanna kvar men det dök upp lite mer jobb än väntat.

Trevlig helg!

Fått mycket gjort

Har nyss fått i oss lite mat här hemma. Det satt fint. Det blev så att jag tränade jag också en liten stund, och det blir man ju hungrig av.  Tänkte krypa ner i sängen med någon frukt och mysa till det lite framför tvn med min karl. Har hunnit med mycket i dag. Skönt! Älskar när man får saker gjorda som man tänkt länge att göra men aldrig haft den där orken/lusten.
Men nu så är det gjort. Köpte även nya tak-lister som ska sågas och sättas upp. Sen är rummet färdigt. Då blir det till att shoppa massa fint.

I morgon väntar jobb, kväll som nästan alltid varje fredag. Men jag får ju tacka nej. Men än så länge går det. Lämnar ju Madde & Carro lite i sticket när jag drar i väg till ett lite varmare ställe över jul. Men det löser sig det med.

Trevlig kväll!


Skräp

Nu ska vi åka och kasta skräp. Har samlat på oss en hel del nu under flytten. Gamla lister, golv, kartonger osv. Ska bli skönt att bli av med det.

Sedan blir det nog lite träning för den som orkar...Får se hur jag gör, kanske tar jag hellre en promenad. Men nu blir det sopstationen.

Vita drömmar

Som många säkert vet, i alla fall dom som känner mig så älskar jag vitt. Jag skulle kunna ha vitt i hela lägenheten, och bli inte förvånade om det blir så. :) Det är så fint. Jag är inte mycket för färger faktiskt, har gärna lite detaljer i lite färger i stället. Sovrummet blir ju självklart vitt, eller är eftersom det i det stora hela redan är färdigt. Bara för att man väljer att inreda i vitt så behöver det inte bli den där sjukhuskänslan och opersonligt. Vitt är jag, det kan väl inte bli mycket mer personligt än så.


Mums!

Det blev inga tallrikar för mig i dag. Det kom lite annat i vägen tidigare. Vilket regnväder det var i natt och hela morgonen. Runt fem-sex tiden öste det ner. Skönt att vara ledig då, stackars Daniel skulle upp och jobba. Han jobbar desutom ute. Stackarn.

När det slutade regna passade jag på att ta mig en liten promenad, hade tänkt mig en lång promenad men Danne ringde efter ca 20 minuter och frågade om jag ville följa med honom och köpa ett par saker till bilen. Så där blev den promenaden förstörd.. ;)  Tänkte gå en liten sväng snart igen. Men då tar jag med mig karln min. Hoppas att han inte har någonting emot det. Jag får locka med att jag nyss har bakat ett dussin chokladkakor till honom. Jag gjorde misstaget att smaka och nu kan jag knappt låta bli, dom blev ruskigt goda!


Bild: Göteborgskex

Tallrikar

Tog en härlig promenad i morse.  Det behövdes, det var så skönt att komma ut. Har inte rört mig mer än att jag gått till bilen de senaste dagarna pågrund av magkatarr.

Vi har nyss ätit lite sen middag här hemma, kycklingfilé, rosépepparsås och klyftpotatis. Det var riktigt gott. Nu blir det lite frukt på det till Bonde söker fru.

I morgon ska jag eventuellt åka in till Örebro för att köpa ett par tallrikar från Mateus. Vill ha dom som går i matt rosa, grått och vitt eller sandfärgade. Har länge letat efter dessa och jag vet nu var jag kan få tag på dom. Hoppas att det finns några kvar i dom färgerna som jag vill ha.
               

   Bild: Mateus

Inreda

I dag har vi flängt och farit. Har varit runt i örebro och kikat. Hittade en massa fint som ska köpas när vi kommit lite mer i ordning här hemma. Roligare att ha rummen klara så att man bara kan börja inreda sen. Men lite fint fick självklart följa med hem redan idag.

Har varit kanon väder i dag, riktigt fint höst väder. Varmt och härligt. Sånt gillar jag. Man blir bara så glad =) Åt god lunch i örebro också, jätte mysig restaurang. Så i kväll blir det bara något lättare, är inte så hungrig.

I morgon är jag ledig och då blir det till att måla en hel del. En av sofforna ska även komma nu i veckan är det sagt, får se hur det blir med det. Jag litar inte ett dugg på dom längre. Inte efter allt strul som det blev vid beställningen. Hon gjorde fel och vi skulle få betala ett par tusen extra. Jag förstår inte deras tänkande. Och då är det en stor möbel-kedja.

m&m

I dag på jobbet var det som om att det vore löningshelg. Massor av folk. Kul kul. Vi har fått flera pall med jul som vi flitigt packar upp, frågan är bara var vi ska göra av allt. Det är mängder. Vårat kök kryllar av lurviga tomtar i olika storlekar.

Vi har nyss kommit hem från affären där vi inhandlade lite gott inför kvällen som kommer att bestå av att ligga i vår härliga stora säng och kolla på film och bara ha det mysigt. Eller nyss och nyss, har hunnit duscha och Danne håller på och fortsätter lägga det nya golvet i sovrummet. Det blir så fint.

Nu ska jag krypa ner i sängen med mina m&m´s.


Tiden drar i väg

Vad tiden drar i väg. Halv nio snart och vi har inte ätit middag än. Håller på just nu och fixar lite. Var hemma till halv sju, sedan har vi varit och handlat och sådär och tiden har flygit i väg. Danne håller på och spacklar för fullt i sovrummet just nu, skönt att få det färdigt snart förhoppningsvis. Har inte riktigt haft tid att börja med det, men nu så är det igång.

Nu ska jag fortsätta med maten, så att det inte blir allt för sent. =)


...

I måndags åkte jag hem till föräldrarna. Mamma & jag åkte runt och kikade på en massa grejer. Hittade även tapeter till sovrummet.

När jag var och hälsade på Erika på jobbet bestämde vi oss för att gå ut och äta. Sagt och gjort. Till maten blev det cider/rosé. Trevligt. Skönt att bara sitta och prata om allt och inget.

På tisdagen åkte jag hem igen, men innan dess så åt vi lunch med pappa och kikade efter gardiner. Sedan tog mamma och jag en fika.

Igår jobbade jag 10-20 och jag mådde konstant illa hela dagen sen jag vaknade. Mår illa i dag också, men inte riktigt lika mycket. Hoppas att det går över. Vi har fått en massa nya fina julsaker på jobbet. Jätte fina ljus bland annat. Så i dag blir det jobb mellan 12-18. :)

Lite nya grejer

Har varit iväg och handlat lite grejer nu med mamma, gardinstänger m.m och ätit god lunch. Jag ska strax kila över till erika på jobbet sista halv timmen. Ska bli roligt att träffa henne en stund.

I morgon åker mamma och jag en sväng till för att kolla på gardiner och annat roligt innan jag åker hem igen.

Målat

I dag tänkte jag ta och åka hem till föräldrarna, eftersom både jag och mamma är lediga i dag och i morgon så passar det perfekt. Vi ska åka och kolla på en massa grejer till lägenheten. 

Har precis målat ett bord, i vitt. Blev fint. Så nu ska jag bara duscha och sedan åker jag. Åker hem redan i morgon. Finns en hel del som behöver göras här hemma också. :)


Bilen är tillbaka

I natt hittades min bil. Den stod övergiven i en skog. Eftersom dom hade tjuvkopplat den så var rattkåpan borta och tändningen är det strul med. Hatthyllan med mina högtalare var också borta, annars var allt kvar i bilen och dom hade konstigt nog inte slagit sönder den, jag som hade en kofot i bilen. (Fråga mig inte varför, den ligger kvar där efter min gammelmormor. Jag vet inte vad hon har haft den till)  Däremot hade dom målat om bilen vit med vanlig målarfärg och jätte slarvigt. Men Danne tog högtryckstvätten och fick bort det mesta i dag.

Förstår inte varför man tar en bil, åker upp bensinen, målar bilen och ställer den i skogen.  Jag känner nästan att jag vill skrota bilen men ändå inte. Känns äckligt att inte veta vad den har använts till, vem vet vad dom/den har kört i bilen.

Nog om bilen, har jobbat i dag och ska jobba hela helgen. Känns väl inte sådär jätte roligt nu när man vill kolla på tapeter, färg och en massa annat. Men det får vi ta i veckan i stället.

Nu ska vi mysa ner oss i sängen och äta lite godis.