Tränat

I morse tog jag äntligen mig själv i kragen och åkte och tränade lite lätt. Himla härligt efteråt! Men jag måste säga att det tog emot att kliva upp ur en varm säng för att hoppa i träningskläderna. Först fick det bli en morgonpromenad i dimman och kylan.

Nu ska jag fortsätta att dona här hemma, sedan tänkte jag ta och baka lite.

Bild: MIO

Höstpromenad

Ska hoppa i lite bekväma kläder och ge mig ut på en härlig promenad nu tänkte jag. Solen skiner och det är perfekt väder för att vara ute. När Danne kommer hem ska vi åkte och handla mat + kolla på lite grejer till badrummet.

Bilden är tagen från ett av våra köksfönster.

Försöker

Nu har vi sovit andra natten här i det nya. Det är otroligt lugnt och tyst område, skönt!  Det var så härligt att öppna upp altandörren i morse och bara se gräs och träd. Kaninerna verkar också trivas jätte bra här på gården. Perfekt för dom!

Håller på och fixar och donar för fullt just nu, är en massa grejer att packa upp. Sover just nu i vardagsrummet då vi ska börja med att göra om sovrummet först. De andra rummet har blivit ett tillfälligt förvaringsrum, ska senare bli en fin garderob.

Vi har knappt varit hemma här något då vi i lördags åkte in till Örebro för att äta på restaurang med mamma och pappa. Och det blev även örebro igår för lite shopping. Sedan kom mamma och pappa förbi på fika.

Det är jätte fint och bra här men jag måste säga att jag ändå längtar hem, hem till mina vänner, familj och den där närheten till allt. Jag hoppas att det inte dröjer allt för länge innan jag kommer hem igen. Det hade varit perfekt att bo såhär om det låg nära uppsala. Men det är bara att försöka göra det bästa av situationen så länge.

Sen kväll

Börjar bli tomt här hemma nu, håller på och packar för fullt. Ska åka iväg med lite grejer redan nu. Blir nog en sen kväll i kväll :)


Äntligen Fredag

Fredag i dag. Jag bara älskar fredagar, även fast jag ofta jobbar till åtta då och på lördagen. I morgon börjar jag inte förrens klockan 12 och slutar redan vid 16. Då har troligtvis Danne redan hunnit flytta alla grejer och jag får åka hem till vårat nya hem.

Så i kväll blir det till att packa ner det sista så att allt är färdigt till i morgon. Det ska bli så skönt med gräsmatta och altan. Perfekt eftersom jag har kaninerna kvar. Skönt att slippa ha dom hemma hos hans föräldrar. =)

Nu ska jag börja packa lite sedan är det dags att göra mig färdig för jobbet. Börjar klockan 13.

Trevlig helg!

Bilen är stulen!!

Min bil har blivit stulen i natt. Först inbrottet för ett tag sedan och nu är den helt borta. Har inte riktigt tagit in det än. Har polisanmält det men den lär ju inte hittas. Och om den hittas är den säkert sönderslagen och rensad på det värdefulla. Nu hade jag inte så mycket värdefullt i bilen förutom högtalarna.

Hur som helst så är det inte mycket att göra åt, så typiskt bara att det händer 2 dagar innan vi flyttar.

Ska jobba hela dagen i dag, vi ska köra tredubbelt nu på morgonen fram till förmiddagen och hålla på och göra om och dona. Då har jag lite att göra i stället för att tänka på den stulna bilen.

Julen

Kom hem utan tapeter idag. Eftersom vi åkte rätt så sent så hann vi inte kolla på så många och eftersom jag är rätt så kräsen när det gäller vissa saker vill jag inte bara köpa ett par för att sedan veta att jag kommer att ångra mig. Som jag ofta, nästan alltid gör...

I morgon jobbar jag till ca fem. Roligt! Och på torsdag ska vi göra om lite igen. Det är dags att börja få fram julen. Redan?

Tapeter

När Danne kommer hem ska vi åka och kolla på bland annat tapeter. Ska kolla på lite gardiner och sådant också. Har precis tvättat sista tvätten, duschat och nu ska jag strax göra mig i ordning för att sedan förbereda maten. Blir nog att vi äter rätt så tidigt idag om vi ska åka i väg.






Bild: Åhlens

Snart flytt

I går hade vi inventering på jobbet, från klockan 9-20 och vi hann med hela butiken med god marginal. ;)
Madde & Carro tog med mig till restaurangen och bjöd mig på lunch. Skönt att komma ifrån allt räknande för en stund.

I dag är jag ledig och jag tänkte börja att packa ner grejer eftersom vi flyttar på lördag.


Bättre sent...

Var ett par dagar sen jag skrev någonting. Det beror mycket på att jag har varit sjuk. Är fortfarande inte helt bra men känner mig bättre än tidigare i alla fall. I går och idag har jag till och med jobbat. Det var jätte roligt, har verkligen längtat till jobbet. Skönt att få tankarna på annat.

Tänkte gå tillbaka lite i veckan, i onsdags var jag ut och åt med mamma. Vi gick först till ett ställe för att inta lite god dricka, sedan gick vi vidare till restaurangen där vi åt grekisk mat. Mums! Sedan avrundade vi kvällen med ett glas vin och en öl på ett annat ställe. Jag hade en kanon kväll med mamma! Riktigt trevligt!

torsdagen tog mamma ledigt och hon bestämde sig för att följa med hit hem. Vi stannade för lite lunch och shopping i Västerås. Sedan blev det pizza och idol med mamma och Danne på kvällen.

Fredag: Mamma sov över eftersom hon var ledig den här dagen. När det var dags för mig att åka till jobbet åkte hon till Örebro där pappa var och spelade golf med jobbet.

I dag är det lördag och jag slutade jobbet klockan fyra. Har knappt ätit på hela dagen och är nu väldigt väldigt hungrig, och hungrigare blir jag för det doftar jätte gott här hemma. Håller på och gör potatisgratäng, kyckling och fetaostsallad.
Sedan blir det film och myskväll med en massa gott.

Trevlig helg!! =)


Lunchtajm

Har precis duschat och nu håller jag på och lagar lite lunch. Eller ja, jag kokar spaghetti eftersom mamma redan varit så snäll och gjort köttfärssås som jag ville ha. :) Snällt!

Kan inte åka iväg till stan än heller, för jag väntar på ett samtal.

Rensa garderoben

I kväll ska jag ut och äta med mamma, det ser jag fram emot. Ska bli skönt att komma ut lite. Men nu blir det dusch och sen lite senare ska jag ta en sväng till stan tror jag.  Ska även ta och rensa ur min garderob här hemma, har ju tagit med det som jag använder och kan i princip göra mig av med allt som hänger här hemma.


Slösa

Mamma och jag åt på en restaurang innan vi åkte hem från stan. När vi var påväg till bilen precis efteråt fick jag väldigt ont i magen och kände mig svimfärdig. Jag måste ha ätit någonting som jag inte tål. Kan få sådär ibland av viss mat, jag vet bara inte vad det är som jag inte tål. Tog oss i alla fall hem till storebror där jag fick vila en stund.

Hoppas på att må rätt så bra imorgon då jag är riktgt shoppingsugen nu. Det kliar i plånboken.


Stiliga

Är hemma hos mamma & pappa nu. Har nyss varit och hejat på Dante & Alexander. Jag saknar dom så himla mycket, mina grabbar. Nästa gång jag kommer hem hit ska jag gå över dit och hälsa på. Vill träffa Kasper också.

Mamma kommer hem vid halv fem, då ska vi åka in till stan en liten stund. Jag hoppas att jag orkar med det, är fortfarande inte frisk.

Nu har vi bokat en ny resa till i vinter. 10 december åker vi. =)


Fel soffa

Har nyss pratat med tanten, damen som gjorde vår beställning på sofforna. Jag talade om att det blivit ett fel vid hennes beställning men hon vägrar erkänna att hon gjort fel. Jag har verkligen ingen lust att köpa sofforna där längre. Nu kommer vi att få en soffa som jag inte alls vill ha. Visst den är säkert rätt så fin den med, men det är tråkigt att få någonting som man inte vill ha. Vi gjorde tydligt klart för henne hur vi ville ha soffan innan beställningen.

Brus



Ska krypa ner i soffan nu med ett glas apelsin brus. Äckligt! men jag har blivit tipsad om att få i mig mycket C-vitamin när jag har detta. Så det är bara att försöka få i sig det.

Innan jag kryper ner under mitt mysiga fluffiga täcke ska jag sätta på en maskin tvätt.




Flyttlådor

Ringde nyss till vårdcentralen, är inte frisk än och börjar bli rätt så less på det här. Men hon tyckte att jag skulle vänta ett par dagar, har fortfarande lite antibiotika kvar.  Jag är ju en sådan där som gärna vill att allt ska gå över på en gång. Får väl ge det ett par dagar till.

Ska börja packa ner lite saker här i lådor som vi ska ta med oss när vi flyttar, får se hur pass mycket jag orkar men det vore skönt att ha det gjort. Sånt som vi inte använder. Danne började lite igår. Förstår inte hur en människa kan ha så mycket energi. Allt ska gå i 110. Effektivt men kanske inte alltid så hälsosamt.

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost, mår lite illa av tabletterna jag äter och har fått svårt att äta på morgonen.

inte bättre

Började känna mig sämre igår kväll och i dag mår jag fortfarande inte bra. Det ska väl bli bättre, inte sämre?
Hade hoppats på att vi kunde åka iväg och kika på golv och tapeter m.m. 

Ska nog ta och åka hem till Uppsala något i veckan, mamma jobbar bra tider och jag kan behöva lite sällskap nu när jag är sjuk. Känner mig så instängd i en lägenhet när man är dålig.

Sen lunch

Blev inget jobb i dag heller, mår lite lite bättre men känner mig inte alls frisk nog för att jobba. Kunde inte ens följa med Danne och köpa present till hans bror, och då är jag sjuk. Hade mer än gärna följt med för att handla lite.

Blir nog ingen middag i kväll heller. Nu vill jag bli frisk!!

En av sofforna vi beställde har det blivit strul med, jag måste ringa till hon som gjorde beställningen så fort som möjligt på måndag. Hon har tydligen missat att skriva i att vi vill ha tre dynor i tre-sits soffan. Typiskt. Nu kommer vi få vänta ännu längre än 8 veckor om vi inte tar den som nu är beställd. Men det känns inte direkt roligt att betala för en soffa man egentligen inte vill ha pga. att hon gjorde ett fel vid beställningen. Då väntar jag hellre.

Nu ska vi snart äta lite sen lunch här hemma.

Mysiga promenader

I morgon kväll är vi bortbjudna på middag. Jag känner mig så tråkig som kanske inte kan följa med. Men det är inte roligt att sitta med en UVI och vara trevlig. Då får jag nog det roligare/skönare hemma.

Vi ska även vara hundvakt i dag och i morgon. Men det får Danne ta hand om nu, jag som hade sett fram emot långa mysiga promenader.

Resa

Danne & jag ska ju åka utomlands igen i vinter. Vi vet bara vi ska åka, men vi vet inte vart än. Har inte riktigt hunnit kolla det än. Är mycket med nya lägenheten och allt som hör där till. Men eftersom jag är hemma i dag, vilket betyder att jag inte jobbar kväll. Så kanske vi kan få lite tid till att kika på det. Mamma & pappa vill att vi följer med till Gran Canaria, men där har jag varit ca 10 gånger redan. Danne är lite sugen på Thailand i år igen, men jag tyckte inte att det var sådär jätte bra, visst stränderna var riktigt fina. Men det var alldeles för fuktigt klimat om kvällarna + att det var massa mygg. Men det är inte helt omöjligt att det blir Thailand någon mer gång, men då blir det några andra öar. Finns ett par som jag skulle kunna tänka mig att besöka, men jag har hört att det är mycket mygg där.... Vi får se helt enkelt var vi hamnar.

                                                         Bild: Tagen i somras på mallorca

Sjuk, igen.

Det har varit en hemsk natt. Började redan igår eftermiddag känna att en UVI var på väg. Mycket riktigt, natten var som sagt hemsk. Jag har inte sovit en blund i natt. Och gissa om jag var snabb på luren i morse när klockan slog åtta. Fick en tid vid nio och provsvaren visade en rejäl infektion. Fick som tur var medicin som jag hoppas hjälper. Vet att jag har varit känslig mot den typ av medicin tidigare.

Så det var bra att sjukanmäla sig på jobbet i dag. Jag som hade sett fram emot att jobba. Ska egentligen jobba i morgon också, men läkaren sa att jag skulle vara hemma. Får se hur jag mår, blir det inte bättre så kan jag verkligen inte jobba.

Ska dricka mycket tranbärsjuice, inte det godaste men det ska ju vara bra.

Trött

Jobbar inte förrens i morgon, och det är extremt tråkigt att vara hemma mitt i veckan när ingen annan är ledig. Någon dag går väl an, men efter ca 4 dagars ledighet blir det rätt så tröttsamt.

Jag har haft en fruktansvärd huvudvärk de senaste dagarna, speciellt igår. Det måste ha varit en mildare grad av migrän som jag brukar ha. Hemskt.

Får se om det blir lite bättre fram emot eftermiddagen, kanske tar en sväng förbi Örebro i så fall. Danne jobbar där i dag och i så fall väntar jag till han slutat så får han följa med. =)


Lite bilder

 
 

Lite bilder från helgen på Torö. ♥

Favoriterna

Igår var jag och hälsade på min favoritkille Dante som fyllde 5 år. Han hade blivit så stor, hade inte sett honom sen han var tre. Saknar mina tre grabbar.

Men på eftermiddagen fick jag träffa min största favorit, Danne. I kväll ska vi över och kolla på nya boendet igen, ska mäta lite väggar och så, så att vi kan börja köpa grejer. vill få det klart så snabbt som möjligt. Funderar även på ett bubbelbadkrar. =) Men vi börjar med sov och vardagsrum.

Stugan

Det var så skönt att komma hem till mitt gamla rum hos mamma och pappa igår kväll efter att ha varit ute i stugan med sju tjejkompisar. Det var väldigt roligt men vi hade otur med vädret, regnigt och ruggigt. Kul att träffa alla igen. Men som sagt, det är skönt att komma hem igen. Tomt utan min karl bara ;) känns som om att vi inte har setts på flera flera dagar.
Men jag åker nog hem i morgon eller på onsdag.

Mamma slutar klockan tre idag, då tänkte vi åka ner på stan. Men innan det så tänkte jag städa lite i mitt gamla rum, har massa grejer kvar där som ska rensas. Kan nog kasta en hel del.


Soda Streamer

Danne ringde när jag var påväg till Örebro, han slutade precis och då passade jag på att hämta upp honom då han jobbade i närheten. Vi åkte och kikade lite på kakel, tapeter osv.

Danne köpte även en Soda streamer åt mig i dag, han tyckte att jag behövde en sådan eftersom jag dricker rätt så mycket kolsyrat vatten. Tack tack. Har faktiskt tänkt länge att jag ska köpa mig en sådan, men det har aldrig riktigt blivit av.

Så nu kommer det bli ännu mera bubbelvatten för min del.


I morgon börjar jag jobba klockan två, och till Daniel ringde dom och sa att han kunde få vara ledig i morgon. Synd att jag inte också är ledig. I stället så jobbar jag kväll, är alltså inte hemma förrens halv nio och börjar tio på lördagen. Det hade varit mysigt att fått en hel dag tillsammans, jag ska nämligen åka bort i helgen med ett par vänner. Det ska bli riktigt roligt! Stannar säkert i Uppsala sen ett par dagar.



Nu har han tydligen fixat popcorn och bubbel, jag som trodde att vi skulle lägga oss. :)

Shoppingdags

Idag är jag ledig, och jag tänkte spendera dagen med att om en timme eller två åka in till Örebro för ännu lite mer shopping.

Igår jobbade jag hela dagen, tio timmars. Men eftersom vi skyltade om och hade oss så gick dagen väldigt fort. Fick även lite grejer från jobbet till ett värde av ca tolvtusenkronor, bland annat ett skåp som har gråbetsats och sandblästrats. Snyggt!, tallrikar, fat, blommor & ljuslykta. Perfekt till hösten. Tack tack!


Höstmys

Förkylningen verkar inte vilja ge med sig, men i morgon ska jag nog jobba. Ska skylta om och göra om i butiken. Kommer bli så fint. Bort med sommaren och in med hösten. Ska köpa hem en massa ljus, mysigt i höstmörkret.

Eftersom jag fortfarande är sjuk blir det ännu en lugn dag, ska städa lite och sen kika på en film som Mats har fixat åt mig. :) Sen vid halv sju kommer paret som ska flytta in här hit, vi ska skriva papper så att allting är färdigt. Bara ett par veckor kvar nu.
                       


Nya soffor & spis

I går på eftermiddagen mådde jag mycket bättre, febern var borta sen ett par timmar tillbaka så jag och Danne åkte in till Örebro och beställde två soffor + en vit "öppen spis". Det kommer bli jätte fint till vårat nya boende. Däremot är det rätt så lång väntetid. Ca 8 veckor på soffan och spisen kommer inte förrens i slutet på November. Men eftersom vi ska rusta och greja så gör det ingenting. Är bara bra om vi hinner färdigt innan grejerna kommer.


Spisen vi beställde ser inte riktigt ut såhär, den är mycket finare.Men i det stora hela så är dom rätt så lika.
Vit! :)

Helgen

Efter jobbet i lördags åkte vi till Uppsala. Korkade direkt upp lite god dricka och gjorde oss i ordning för "kräftskivan".
Kvällen kunde inte ha blivit bättre, hade jätte trevligt. Däremot upptäckte jag dagen efter att mina jeans hade spruckit på insidan av låret. Det var tur att jag hade en längre skjorta på mig. Men jag åkte direkt in och köpte mig ett par nya, det var trots allt mina favorit byxor och jag fick tag i de sista paret.

I dag skulle jag ha jobbat ett tio timmars, men vaknade med feber. Jag som vill jobba, skulle fixa och dona i butiken i dag med höstnyheterna. :(  I stället får jag ligga i soffan och titta på tv hela dagen. Danne ringde nyss och kommer kanske hem på lunchen, hoppas!