Efterlängtad lördag

Ska strax åka iväg till jobbet. Jobbar till klockan fem idag, typiskt att jag slutar sent idag när vi får besök. Danne får därför hämta upp Erika eftersom jag inte hinner sluta när hennes tåg kommer in. Men det ska nog gå bra, så länge hon inte missar det. ;)

Nu ska jag torka färdigt håret och sen börja dra mig mot jobbet.


Trevlig helg!

jobb en fredagskväll

Jobbar kväll idag, känns inte sådär jätte roligt när det är fredag och allt. Men fem timmar ska jag väl ta mig igenom. Sen blir det myskväll med min karl.

Jag började morgonen med att träna lite, kommer inte ha tid till det på ett par dagar så det känndes extra skönt när jag var färdig. Sen så har jag varit och handlat en massa gott till i kväll och i morgon när vi får besök.

Nu ska jag fixa lite lunch, lägga in drickan på kylning samt dammsuga innan jag åker till jobbet.





Världens bästa fästman

Igår kväll när jag kom hem från ljuspartyt hade min man gjort fruktsallad till mig. Det var så gott så jag tänkte att jag skulle ta och göra lite i kväll också.

Just nu sitter jag i soffan framför tvn och bara gör ingenting medans Danne håller på i badrummet och städar. Skurar badkaret och allt som hör där till. Duktig! Nu ska jag sätta på en maskin tvätt och vara lite hjälpsam och städa lite jag med. :)

Underbara morgon

Igår kväll var jag som sagt på ljusparty, men jag kände att det inte riktigt var något för mig. Inte just nu när jag själv jobbar i en butik som säljer mycket ljus, bra och fina ljus. Men det var trevligt i alla fall. Även om jag inte köpte så mycket, blev en beställning på ett par ljus men inte mer än så.

I morse blev jag väckt runt klockan åtta av att min karl kröp ner i sängen, han hade åkt från jobbet för att hämta ett par saker här hemma. Han stannade och åt också. Mysig morgon.

I dag annars så står städning på schemat. Ska träna lite också om jag tar mig ork till det och sen åka en sväng till systemet för att införskaffa allt till på lördag när Erika kommer.

Ljusparty

Har tränat lite nu under morgonen och nu håller jag på och fixar lite lunch. Danne kommer hem och äter i dag också :)
I kväll ska jag i väg på ljusparty, har aldrig varit på något sånt där "party" så det ska bli lite intressant. Ljus är alltid mysigt så jag hoppas att det finns några fina.

Nu ska jag fortsätta med maten och fixa lite innan älsklingen kommer hem :)

Fruktsallad

Vi åkte aldrig till Fagersta, det kom upp lite annat så vi åkte till Örebro i stället. När vi kom hem så tränade vi lite lätt, jag gjorde mest ingenting eftersom jag tränade lite tidigare idag. Tyckte att det fick räcka. Nu kollar jag på Bygglov samtidigt som jag sitter med datorn i knät och en skål med fruktsallad står på bordet. Mums.

Ska kolla upp lite tågtider nu åt Erika som kommer på lördag. :)

Måla

Danne var nyss hem och åt lite :) men nu har han åkt tillbaka till jobbet och jag tänkte sätta igång med att måla en hylla som vi ska ha provisoriskt tills vi gör om i badrummet.

Förhoppningsvis slutar Danne innan fyra idag, och när han kommer hem så ska vi åka direkt till fagersta och eventuellt västerås beroende på vad klockan blir.

Men nu ska jag sätta i gång att måla.

Tandläkarbesök

I lördags när jag åt frukost fick jag någo hårt i munnen, det var tydligen en del av min tand. En rätt så stor del. Jag åt en mjuk macka så jag förstår inte riktigt hur, men troligtvis så var det nån spricka i den.  Vasst blev det i alla fall. (OBS. Jag är bara 21år gammal och börjar redan tappa delar av tänder ;), hoppas att jag får behålla resten av mina tänder innan jag fyller 30 i alla fall ;) )

Så nu under morgonen har jag varit hos tandläkaren och fått den lagad. Skönt!, mindre skönt är väl att bedövningen fortfarande sitter i. Danne fixade tiden i morse, han åkte även med för att själv gå på en undersökning. Bra med kontakter i bland,  Tjänster & gentjänster. :)

Tänkte egentligen ta och träna nu, men eftersom bedövningen fortfarande sitter i så väntar jag nog ett tag. Ska städa lite först i stället och fixa med mattan som vi köpte igår. Får se hur det blir med det om den passar eller ej. Men det hoppas jag på. 

Lördag - Jobb

Igår slutade jag sagt tidigare än  vanligt en fredag. Riktigt skönt! Hann med så mycket mer, vi tog en promenad, tränade lite lätt sedan gjorde jag egen pizza. Sen kom Matd över och då blev det mitt efterlängtade godis och även ett öga på let´s dance. Gick hem till Mats sen för att kolla på en film, klockan flög i väg och jag glömde helt bort att jag skulle upp tidigt i dag eftersom jag ska jobba.

Så nu ska jag slänga i mig lite frukost innan jag åker. Ska hinna med att packa lite också, åker till Uppsala direkt efter jobbet.

Karamellkungen

Vi har precis fått i oss lite mat här hemma. Och nu ligger vi i varsin soffa, jag med datorn och Danne blev så väldigt mätt att han behövde lägga sig en stund (har näst intill aldrig sett honom ligga still sådär, brukar alltid hålla igång. Så det är nog bara bra att han vilar lite.)

Vi var och handlade tidigare idag, och vi köpte med oss en massa godis till i morgon. Jag är så godis sugen att jag knappt vet var jag ska ta vägen (riktigt så illa är det nog inte men nära på). Men jag ska hålla mig till i morgon, då blir det till att frossa ;)


Ont i hela kroppen

Har tränat lite i dag, och igår följde jag med Danne när han skulle träna, jag hade ingen lust alls till att träna själv men jag testade på några övningar. Och i dag kan jag knappt röra mig =) Har en väldans träningsvärk i nästan hela kroppen. Härligt!

I morgon jobbar jag till fyra, skönt att sluta tidigt en fredag för en gångs skull. Brukar vanligtvis jobba till åtta på fredagkvällar. På lördag jobbar jag också, till fem. Sen åker vi upp till Uppsala efter det.

Nästa helg kommer Erika hit :) Det ska bli så roligt. Troligtvis så kommer några vänner till Danne över också för lite lugnt hemma partaj.

Nu ska jag hitta på något att äta till lunch.

Vårkänslor

Det blev en riktigt mysig kväll igår. =) Blev en riktigt god kycklinggryta som jag serverade i en halv kokosnöt. Det blev faktiskt riktigt läckert, blev dock inte riktigt lika bra på bild. Hur som helst så hade vi det mysigt.  Mats och Johan kom över en liten stund också. Trevligt med lite besök.



Vita tulpaner pryder just nu vardagsrummet. Vårkänslor :)

Lite kort

Helgen har mestadels bestått av jobb. Men i lördags fick vi besök av Mats, David och Kerim. Så då dukades det fram dricka och annat gott.

Har nyss kommit hem från vårdcentralen (ja jag är stammis där), har till och med fått ett stämpelkort för att jag är där så mycket. Nu ska Danne slänga i sig lite kaffe sen ska vi ut och gå en liten stund.

Underbara vän

Har nyss varit och hälsat på Karin en stund. =) Det var så roligt att se henne. Får ta en Ben & Jerry´s kväll snart! Köpte även med mig vita tulpaner. Det kommer bli så fint!

Ska ta och börja packa i ordning mina saker här hemma för att om någon timme börja dra mig tillbaka. Har en liten bit att åka och det vore trevligt att slippa åka när det är mörkt.

Jag börjar även bli riktigt less på mina naglar nu, efter ett antal veckor så är dom inte längre fina. Dom ser rent ut sagt hemska ut enligt mig. Men i morgon åker dom äntligen bort, det ska bli så skönt.

Lite nytt

Nu är vi hemkomna från en liten shoppingrunda, god middag och ett besök hos storebror. Så idag har det inhandlats en ny jacka, topp och linne. Trevligt med lite nytt.

Nu ska jag ringa älsklingen en snabbis sedan ge mig ut på promenad med mamma. :)

Lycka

Är i Uppsala nu, och har nyss varit till Erika och hälsat på på jobbet. Tiden drog iväg, var nog där i två timmar. Så roligt att få prata om allt med henne igen. Det var alldeles för länge sen, men nu har vi uppdaterat varandra lite och förhoppningsvis dröjer det inte lika länge tills vi ses igen. :)

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet snart, vi tänkte åka in till Gränby C en stund för att sedan äta middag någonstans. Och när vi kommer hem så får det bli en lång härlig promenad, det hör lite till vanligheten när jag är här. Så skönt att gå och prata av sig lite.

Ännu en underbar kväll

Igår var vi in till Örebro, jag, Danne och Mats. Blev inte allt för lång stund eftersom vi fortfarande är lite sjuka. Åkte även förbi Robert och Linda för att hämta ett par saker och för att Danne ville kika på det nybyggda garaget. Mats kom sen över på middag och stannade även kvar och kollade på en film med oss. Trevligt. Det blev alltså en rätt så lung söndag för vår del. Väldigt behövande :)

I dag hade jag däremot tänkt att åka till Uppsala, men jag mådde inte alls speciellt bra i morse när jag vaknade så jag åker tidigt i morgonbitti i stället. Har ett ärende som måste uträttas. Sedan åker jag nog hem till mamma & pappa och blir troligtvis kvar till onsdag.

Så nu blir det ännu en mysig kväll med min man. ♥

(Bilden är från i somras när vi var på Mallorca och visst var vi båda lite lagom luriga :)

Jag bara älskar presenter

Har jobbat i dag och nu känner jag mig riktigt risig i halsen. Har ont och det irriterar. Danne är också sjuk igen och vi har säkert smittat varandra fram och tillbaka sen vi kom hem från utlandet. Tråkigt är det i alla fall men det är bara att gör det bästa utav det. Och det har vi gjort, vi har nyss ätit kinamat och snart kommer Mats över med film och jag har laddat upp med en massa gott.

Danne har varit runt och handlat en massa grejer nu medans jag har jobbat, en ny skrivare (i vitt), trådlöst internet + en massa andra tekniska grejer som hör därtill.  Och i går när jag var på jobbet fick jag ett meddelande om att jag skulle få en present när jag kom hem, och mycket riktigt. Jag möttes av en spinningcykel i vardagsrummet. Jag har lite på skoj nämnt att jag skulle vilja ha en sån, bara för att. Och nu har jag fått en alldeles egen i svart. :) Så nu ska jag bara försöka ändra våra dåliga vanor som blivit de senaste veckorna och ta tag i träningen. Försöka i alla fall, med början på måndag.

Nu, imorgon & för alltid!

Nu var det evigheter sen sist, och det har hänt en hel del under den tiden. Både bra och mindre bra grejer.

Utlandsresan var underbar, vädret var väl sådär lite molnigt någon dag sådär men annars så var det bara bra. Näst sista kvällen så var vi ut och dansa och drack gott jag danne och bror min :) Mamma och pappa var även dom med ett tag men rundade av någon gång under natten. Vi tre stannade kvar till ungefär fyra tiden och om vi bara hade gått någon minut tidigare så hade inte ett onödigt slag inträffat som orsakade lite kaos. Men det är sådant som kan hända och nu hände det oss. Tur att vissa är mogna nog att veta när man inte ska ge igen.

Dagen efter vaknade jag och danne upp och mådde rätt så bra, vi kände att vi hade druckit dagen innan men det var inte mer med det. Men sen slog det bara till för oss båda och vi spydde hela dagen. Jag hade även någon form av konstiga skakningar ett tag. Kanske kan vi ha blivit förgiftade eller drogade. Det var i alla fall ingen vanlig baksmälla. Illamåendet fortsatte resten av dagarna och även när vi kom hem.

Men bortsett i från detta så hade vi en underbar semester. Och den 12/12 är en kväll att minnas, vi förlovade oss nämligen då :) Så nu sitter jag här med en ring runt mitt finger och jag kan inte vara lyckligare. Nu ska jag gå och mysa ner mig i soffan brevid min fästman.


Jag med mina fyra bästa, Pappa, Mamma, Danne och Storebror(Tar kortet).
Riktigt rolig kväll.