Fredag

Härligt med en promenad såhär på morgonen.

Nu är det snart dags att åka till jobbet. Börjar klockan tio och slutar fem, så det är ett rätt så lagom pass just i dag när jag har lite annat för mig senare.

image240
Hoppas att ni andra får en riktigt trevlig fredag!

Bra start på morgonen!

Har fixat och donat lite nu på morgonen, Erika kommer ju hem hit direkt efter jobbet. Nu ska jag gå ut och gå en liten stund innan jag åker till jobbet. Bra start på morgonen!

image239
    Bild: Jennifer Lopez

Kläd-problem

Har nyss duschat, inte alls skönt nu efteråt. Det är iskallt i mitt rum, fönstret har stått/står öppet. Vill gärna ha det lite halv öppet för att få in lite skön frisk luft. Tänkte lägga mig i sängen under mitt varma sköna täcke alldeles strax och kika på någon "förhoppningsvis" bra film. Ska måla naglarna också.

Har inte kommit på vad jag ska ha på mig i morgon heller när vi ska ut. Vilka problem vi tjejer har. Brukar egentligen inte planera vad jag ska ha på mig så här långt innan, men jag vet hur det kommer sluta i morgon.
Jag kommer riva ut hela garderoben och prova i princip allt och säga att jag inte har några kläder.  Varför blir det jämt så ?

image238


Längtar tillbaka

image237

Jag längtar tillbaka !
kommer aldrig att glömma den där resan. Aldrig!






En annan jag också längtar efter är Daniel.

Lite bättre...

Borta bra men hemma lite bättre... mm det är nog så. Jag trivs himla bra hos Danne, men jag känner mig mer hemma här i trakterna eller vad man ska säga. Men det är nog inte så konstigt eftersom jag inte är van vid miljön där än.

Jag är lite smått sugen på att börja jobba i Örebro. Men det innebär flytt för min del, och jag vet inte om jag är redo att lämna Uppsala än. Trivs rätt så bra här i stan. Kan ju alltid prova på, trivs jag inte så kan jag ju alltid flytta tillbaka. Har ju redan ett boende, så det är inga problem. Det skulle innebära mer tid med Danne också, och det säger jag inte nej till :)

Dom ringde från jobbet för inte så länge sen och undrade om jag kunde jobba i morgon. Jag hade egentligen andra planer men sa ja till att jobba. Åkte faktiskt in direkt till stan för att shoppa lite nu när jag kom hem. Hinner som sagt inte i morgon.

Nu ska jag ta mig en powerwalk i det härliga vädret!

image235
Drickande  noshörning

Mot Uppsala

Är nu klar för hemgång, har packat klart. Nu väntar jag bara på att klockan ska bli halv tre & att Dannes mamma kommer och hämtar upp mig. Riktigt snäll som ska skjutsa hem mig. Tråkigt att jag inte hinner träffa Danne innan bara, men vi sågs i morse och ses på Lördag. :)

I morgon är det shopping & eventuellt träning som står på schemat, bra laddning inför kvällens utgång tycker jag.
image233
 

Snart dags att åka hem

I morgon är det dags att åka hem. Jag vill inte hem, vill stanna kvar här hos Danne. Trivs verkligen bra i hans sällskap.
Men han kommer till mig på lördag, så det går inte många dagar till vi ses igen. Får skjuts hem av hans mamma i morgon. Snällt :)

Men det ska bli lite skönt att komma hem också, ska träffa min underbara Erika på fredag :) Då vankas det utgång. Vi vet redan nu hur det kommer att sluta. Det kommer Spåra som alltid, men det är det som gör det så roligt, alltid händer något nytt och kul.

Blev väckt av att jobbet ringde i morse. Ska jobba vecka 36 & 37. Blir bra det, kul med lite extra pengar.



Sitter och väntar på att Danne ska komma hem nu, saknar honom. Men snart så kommer han.
image232

Tunika från HM som jag funderar på att klicka hem.
 

Bästa resan

Bulgarienresan kommer jag aldrig att glömma. Har många roliga & fina minnen där i från. Och roligast av allt är att jag träffade Danne där. Hur stor är chansen att man träffar någon som man tycker så pass mycket om i Bulgarien. Jag trivs jätte bra med honom och det var länge sedan jag var såhär lycklig. Mamma påpekar det varje dag, att hon aldrig har sett mig så här glad. Och det har hon nog rätt i. Jag mår riktigt bra! Är inte hemma så mycket nu för tiden, spenderar nästan all min lediga tid här hos Danne.
Men åker nog hem på torsdag, har en del saker att fixa. Han kommer ändå till mig i helgen.  :)

Nu ska jag ta en promenad och sen kila till affären.


Film

Är fortfarande hemma i lägenheten, har inte riktigt orkat med att gå ut och gå. Det är inte likt mig. Men i dag har jag mått lite konstigt, kännt mig allmänt yr och har ingen ork i kroppen. Ska kolla klart på filmen som jag håller på och kollar på. Tog en liten paus eller vad man ska kalla det för, för att äta något.

Danne kommer hem om inte alls så länge, runt 4 tiden :)

Helgen

Är i Arboga igen :) Kom hit i fredags, och min helg har varit underbar. I lördags åkte vi till Kolmården, det var riktigt kul att kika på alla djur, men roligast av allt var att tillbringa dagen med D. Efter kolmården bar det av in till Örebro där vi gick på bio, Rush hour 3. Den filmen var faktiskt bra, rolig.

I dag jobbar D, så jag får roa mig själv tills han kommer hem. Ska kika lite på en film & sedan ta mig en promenad.

Sömnlös

Har sovit riktigt dåligt i natt. Nästan igenting alls, så i dag känner jag mig lite lagom sliten. Att jag snart ska åka och jobba gör inte saken bättre. Men det är en kort dag, så det ska nog gå fint.

Åker i väg över helgen och ett tag framåt, ska blogga lite där i från om jag får tillffälle, Annars blir det en kort bloggpaus.

Nu ska jag mata kaninerna.

image230

Trevlig helg!

Heldag med mamma

Har haft en riktigt bra dag med mamma i dag. Shoppade en hel del kläder och åt gott. Vi ska strax ta oss en lång kvällspromenad. Älskar att gå såhär på kvällen, frisk & sval luft ute. Klockan är inte ens nio och det har redan börjat mörkna, men det gör mig inget. Jag gillar hösten. Jag vet att många får höstdepressioner och blir allmänt nere. Jag är nog tvärtom, jag blir glad och tycker att det är riktigt mysigt. Tycker om det här med att tända ljus på kvällarna och när man går ut, kanske sätta på sig något lite varmare.

image228
image229

Ljusset från
Voluspa .

Kolmården

På lördag ska jag kanske till Kolmården. Kul! Har inte varit där sen jag var riktigt liten.

image227

Lugnt & skönt

Har tagit det riktigt lugnt i dag, har legat ute och lyssnat på musik och bara njutit. Synd att det är rätt så molnigt, men det har varit skönt i alla fall. Väntar just nu på att mammsen ska komma hem, så att vi kan börja röra oss in mot stan.

I morgon ska jag jobba igen, har ingen större lust med det men jag jobbar bara 8-15 så det ska nog gå. Vet att jag har en rolig helg som väntar i alla fall. :)

image226

Svarta jeans

Alfons var en söt liten sak. Han såg ut som en blandning av en hamster och ekorre. Väldigt liten men med fluffig päls.

I morgon blir det att åka in till stan, mamma ville shoppa och äta lite lunch. Trevligt trevligt, så det tackar jag inte nej till. Har som alltid en hel del jag behöver köpa. Hade sönder mina svarta favorit jeans här om dagen. Typiskt mig. Har ett par till likadana, men dom är konstigt nog inte lika bekväma. :( Så i morgon blir det jakt på ännu ett par nya svarta jeans.

image224

Magsår

Början till magsår, igen. Jag måste försöka sluta stressa, men hur gör man det. Jag kan inte ta det lugnt. Alltid har jag något att göra eller något som måste göras. I morgon är jag i alla fall ledig. Skönt. Då ska jag försöka vila upp mig lite. Hoppas på att få se skymten av lite sol. Det har varit alldeles för dåligt med sol under sommaren.

På fredag skulle jag och Erika egentligen ut, men på grund av mitt magsår så får vi skjuta upp det. Kanske lika bra det med tanke på hur det blev sist. Ska åka till Arboga igen i helgen. Vet inte riktigt hur länge jag blir kvar, det visar sig.

Ska strax ut och gå med mamma, vi ska gå förbi faster och kolla på deras nya kaninunge, Alfons.
 

Mina två monster. Kanin 1 & Kanin 2,
Dom har tyvärr aldrig haft turen att få några namn. Tips?

Nästa stopp - Örebro

I dag blir det till att åka hem. Jag vill verkligen inte åka hem, trivs hur bra som helst här. Inga bekymmer & jag är lycklig. Varje morgon vaknar jag med ett leende på läpparna och mår hur bra som helst. Men i morgon är det jobb som väntar och det blir väl trevligt sen när lönen kommer.
 
Åkte aldrig till Örebro i går, så jag tänkte ta och åka dit nu i dag i stället. D tyckte att jag skulle ta bilen, men jag tror att jag tar tåget. Då vet jag att jag kommer fram. Mitt tåg hem går inte förrens runt klockan sju i kväll. Så det är ett tag kvar. Och som sagt, då är shopping ett bra tidsfördriv.

Nu ska jag klä på mig och sedan packa väskan. Sedan bär det av mot Örebro.

Tidsfördriv

Bloggar just nu från Arboga. Blev visst kvar här lite längre än väntat. Åker troligtvis hem i morgon. Jobbet ringde och väckte mig i morse, dom undrade om jag kunde jobba i dag. Men det blir lite svårt eftersom jag är här. Men sa ja till att jobba på onsdag i alla fall.

Ska nog åka in till Örebro en sväng i dag, eller till Marieberg. Känner att det vore kul att shoppa lite. Är ju ensam nu fram till sex tiden ungefär. Shopping är alltid ett bra tidsfördriv!

Lyckat

Lyckad utgång i går. Vi hade det riktigt roligt, jag åkte dock hem ganska så tidigt. Tänkte att jag skulle vara duktig och åka med sista bussen hem. Ska ju åka bort i dag, och då vill man gärna vara lite pigg. Ska åka till Enköping med mamma om ett tag. Sedan åker jag vidare till Arboga, där jag ska spendera helgen. I morgon ska jag även ta en tripp in till Örebro. Det var alldeles för länge sedan jag var där. Gillar Örebro, har alltid sagt att jag ska flytta dit. Får se hur det blir med det.

Nu ska jag packa vidare, hatar att packa i en mindre väska. Det får inte plats. Det får bli två väskor helt enkelt. Jag har en tendens att a l l t i d packa för mycket och onödigt.

image220

Utgång

Nu är det snart dags för utgång :)

Tsunamin efter vågen

Jobbar sista dagen för den här veckan och ett tag framåt i morgon. Härligt! Det ska bli så skönt med lite ledighet.
Ledigheten ska firas med utgång i morgon. Kommer bli riktigt roligt, det blir det alltid. I morgon blir det även shopping efter jobbet. Det var länge sen nu, alldeles för länge sen. Det har inte hunnits med. Men i morgon slutar jag klockan fem. Då blir det en shoppingrunda i någon timme. Skulle behöva hitta något till kvällen i ära. Alltid roligt med något nytt.

Nu ska jag kolla vidare på serien Tsunamin efter vågen. Det är verkligen ofattbart att det där har hänt. Tragiskt.
image219

En bil som inte startar & en gravid Nicole

Efter en lång arbetsdag, satte jag mig i bilen och slog på stereon. Till min besvikelse så fungerade inte den. Inte mycket att göra åt det tänkte jag och skulle starta bilen. Men inte gick det heller. Smarta jag hade glömt stänga av lysena på bilen. Haha. Då fick pappsen komma och hjälpa mig, koppla och så. Kom hem 1,5 timme efter att jag slutat jobbet. Vanligtvis tar det bara 15 minuter att ta sig hem. Slutar man halv 8 på kvällen vill man gärna komma hem så fort som möjligt så att man hinner få lite kväll innan det är dags att sova. Hur som helst så kom jag i alla fall hem efter mycket om och men.

image217   image218
Det har rycktats om att Nicole är gravid och nu ser man ju ganska tydligt att hon har en bebis i magen. Nicole passar bättre med lite former tycker jag.  Hon ser mer levande ut.


Mulberry

image215
Har länge velat ha den här Mulberry väskan. Kanske ska man slå till ? Den skulle säkerligen användas flitigt.


Bättre än väntat...

Min helg blev super bra. Mycket mycket bättre än väntat. I går och i dag har varit bra dagar. Skulle egentligen ha jobbat i dag, men det blev lite ledigt i alla fall. Underbart. I morgon är det däremot jobb som gäller, likaså tisdag & onsdag. Men sen så har jag semester för ett tag framöver. Och ledigheten ska jag spendera på annat håll, inte här hemma i Uppsala.

Har nyss varit till affären, det blev en hel del frukt men också en påse med smågodis. Jag var verkligen sugen på det, men nu efter några bitar är det frukten som är mest lockande ;) 

image214

Hemska

image213

Jag tycker att dessa stövlar är hemska. Är inget större fan till crocstofflorna heller. Okej att små barn skulle kunna använda dessa, men att se äldre personer glida omkring i en stövel som den här? Nej tack!

På jakt efter den perfekta mobiltelefonen.

Börjar inte förrens klockan 11 i dag, så har fixat & donat lite nu på morgonen. Vaknade senare än planerat på grund av att larmet inte ringde på mobiltelefonen. Har en tredje telefon nu på 1 månad. Den andra lyckades gå sönder eller något i onsdags. Så nu är jag på jakt efter den perfekta mobiltelefonen.

Nu ska jag gå och äta lite frukost framför tv:n. Hoppas att det är något bra på. Älskar att ta det lugnt såhär på morgonen innan jobbet. Inget stress!

image212

Oväntat besök..

Det var verkligen hur kul som helst att träffa Erika i dag. Har alltid så himla roligt med henne. Hur som helst så åt vi sallad på Cupido. Mums. Satt och pratade i flera timmar och hade det trevligt. Synd att jag jobbar i helgen, annars hade det blivit utgång i morgon. Men jag kanske får lite besök här hemma och det är ju också trevligt. :)

Har tvättat och dammsugit klart, nu ska jag bara bädda nytt och sedan duscha. Sen blir det att krypa upp i soffan med något gott och kika på film.

image211

Jessica Alba

image209
Jessica Alba.           

MOËT

I går var det utgång efter jobbet. Riktigt roligt. Blev kanske en drink för mycket
eller två. Men kul hade vi.

Har inte sovit mycket alls i natt. Kom hem rätt sent ochvaknade halv 8. Men det
är skönt det med. Tycker inte om att sova bort hela dagar. 

I dag är det städnig som står på schemat innan detär dags att åka in till stan för
shopping och god mat med Erika.

image208

Citronvatten

Ska åka till jobbet nu. Jobbar 8-16, skönt!
Hoppas att det blir lite svalare i dag, men det ser rätt så
varmt ut ute redan nu. Blir nog att jobba i värmen i dag igen.

Har laddat upp med lite
citronvatten i alla fall.
image204

BASTU

Usch! i dag har jag jobbat inne i 30 graders värme.
Äckligt varmt och man blir helt matt i kroppen.

I morgon blir det utgång med några tjejkompisar.
Ska blir riktigt roligt. Har inte varit ut här hemma
sen vi kom hem från Bulgarien. Och på Torsdag
är jag ledig. Då blir det en shoppingrunda innan jag
ska träffa min underbara vän för att äta lite gott
och bara prata. Går verkligen att prata om allt med henne.

image203

Semestern - framflyttad

I dag har jag varit lite avundsjuk på alla som är lediga & har semester.
Det har varit riktigt kanonväder och jag har jobbat inne hela dagen.
Hatar att jobba dagar som den här. Ska bli fint i morgon också. Är sugen
på att följa med ut till skärgården men jag ska ju jobba.

Inte får jag semester på måndag heller. Blev tillfrågad att jobba
måndag - onsdag nästa vecka också. Jag har så svårt att säga nej,
men det blir ju lite extra roligt sen när lönen kommer.

image201
Ja i dag hade man hellre tillbringat dagen som Jessica Alba, i bikini vid
havet.

Underbar helg

Kan inte annat än att säga att jag har haft en riktigt bra helg.
Den har verkligen varit underbar & spännande.

I morgon är det jobb som gäller igen. Det ska nog gå bra.
Känns skönt att det bara är en vecka kvar + helgen. Sen
har jag "semester" igen. Härligt!


Det har blivit på tok för mycket godis den här helgen.
Jag som i vanligt fall inte är så förtjust i godis.
image200 

Weekend bag

Klarade av den långa jobbdagen helt utan problem.
Tiden gick mycket snabbare än vad jag hade räknat med
och det kändes som en helt vanlig arbetsdag.

I morgon jobbar jag 8-16. Sen är jag ledig hela helgen.
Vilket jag känner att jag behöver.

Ska strax gå ut och gå. Sen är det nästan dags att sova. Har jätte svårt
för att lägga mig tidigt. Blir alltid tidigast tolv. Det har blivit
en dålig vana.

Är sugen på att köpa en
Burberry weekend bag.
Gillar det rutiga mönstret & den chokladbruna färgen.
image199
I dag ringde dom från stället där vi lämnat in min mobiltelefon.
Den är klar, ni kan hämta den. Äntligen tänkte jag, men när pappa
kom dit för att hämta telefonen som var "klar", så var den tydligen
inte så klar. Vi har inte kunnat göra något med den, den var fuktskadad.
 
Bra att dom ringer och säger att den är klar när dom inte ens har
gjort något med den.

Jaja, nu ska jag gå ut och gå. Och i morgon blir det jag som ger mig ut på äventyr. :) Trevlig kväll, helg!

Egen isglass

Håller på och gör egen isglass i olika fruktiga smaker. Mums!
Ser mycket gott ut. Ska lägga på ett nytt lager nu, kiwi får det bli.
Sen ska jag åka och tanka. Blir skönt att slippa
det i morgonbitti.

Sedan ska jag faktiskt lägga mig och kolla på
tv. Är lite smått trött. 

image202


Träning

image198
Så fort jag har slutat jobba för i sommar ska jag ta tag i träningen
på allvar. Ska köpa nya träningskläder, blir lite roligare att träna då.

Nu ska jag ta mig en powerwalk.

Min lediga dag

I dag har jag spenderat mesta delen av dagen på stan.
Har köpt en hel del onödigt och inget som jag behövde.
Köpte bland annat en ny necessär, lite nytt till rummet,
hudkräm m.m. Sånt som jag redan har, men det är alltid
kul med lite nytt.

I kväll blir det en lugn kväll. Ska ta mig en skön promenad lite
senare. Ska ladda inför mitt 11.30 timmars jobbpass i morgon.
Kan behöva vila upp mig lite känner jag.

I går såg jag filmen Disturbia. Den var faktiskt ganska så bra.
Helt okej film.
image197