Lussebullar

Det blir en riktigt mysig helg trots att jag ska jobba både i morgon( lördag ) och på söndag. I morgon fyller pappa år och det kommer att bli lite kalas här hemma. Att Daniel kommer upp gör inte saken sämre :) Åker med honom hem på söndag efter jobbet. Är nämligen ledig både måndag och tisdag nästa vecka.

I morgon ska mamma baka lussebullar. Mums. Har varit sugen på det ett tag. Och trots att vi har haft det på jobbet varje dag senaste veckan/veckorna? har jag inte ätit någon. Men i morgon ska jag inviga min första lussebulle. Gott!

image453

Fredag

I dag har dagen mest gått åt till att jobba. Kom hem vid sju tiden, då blev det till att äta lite för att sedan ta ett varmt och skönt bad. Skönt att få koppla av lite, det var en väldigt intensiv dag i dag. Mycket kunder, både trevliga och mindre trevliga, förvirrade och kan jag få det lite billigare?, jobbade med Marlene i dag. Det är alltid kul, och i bland går det nästan inte att hålla sig för skratt åt vissa kunder. Men det är bara att bita i hop och låtsas som ingenting. Det finns verkligen roligt folk.

Har inte gjort så mycket mer i dag. Tänkte först inte kolla på Idol, men jag gjorde det i alla fall. Tycker att det var jätte trist att Daniel fick åka hem förra fredagen. Han har sen första början varit min favorit. Han skulle ju vinna! I dag är det väl ändå Andreas tur att åka hem.?

 

image452
Daniel Karlsson

Intensivt

Har jobbat hela dagen. 8-18,40. Det blev en lång och intensiv dag. Det var mycket folk och alla skulle handla lika blommor (annons i dag). Så nu är man ganska så trött på julstjärnor, amaryllis och hyacinter. Efter jobbet mötte jag upp Erika och vi satte oss på Friskis & svettis och pratade och åt lite frukt och sånt innan det en timme senare var dags för spinning.

Nu blir det det vanliga kvällspratet med Danne i telefonen. Ska torka håret också och sen lägga mig och kika på någon film.

image451

Bara 13

Har varit och shoppat lite nu. Blev en hel del saker, dock bara sådant som inte känns sådär speciellt nödvändigt men som ändå är rätt nödvändigt.

Har räknat ut att det är 13 dagar kvar tills vi åker till Thailand, varav 8 är jobbdagar. Det känns extra skönt att komma i väg nu när vädret inte heller är det bästa. Gillar inte det ständiga slaskiga vädret. Det ska i så fall vara kallt så att snön håller sig kvar, annars kan det gärna få vara. 
image450

Smyckes hängare

image449

Jag skulle behöva något fint att hänga mina smycken på. Hittade denna smyckes hängare på
Urbanoutfitters hemsida. Enkel & snygg design. På tal om smycken, kom just på att jag måste in på guldfynd i dag och specialbeställa en fotlänk. (Finns tyvärr ingen så som jag vill ha den i butik.)

Matlagning & shopping

Mamma slutar sent i dag så jag tänkte ta matlagningen i egna händer och laga lite mat tills dess. Vilket jag tror kommer att uppskatas. Eller jag vet att det kommer att göra det. Frågan är bara vad jag ska hitta på. Är sugen på någon pasta av något slag. Får se vad som hittas på.

image448

Har röjt igenom garderoben nu och tagit bort en hel del som jag inte använder. Skulle behöva köpa lite nya linnen & toppar tills vi åker. Det är alltid roligt med lite nytt. Så efter maten blir det shopping som gäller. Sen blir det en lång härlig kvällspromenad på det för att sedan bänka oss framför tvn och kika på Bonde söker fru. (har man en gång tittat så fastnar man och det har jag tydligen gjort.)  

Hemma igen

Kom hem för inte allt för länge sen. Det gick bra att köra, tog inte lika lång tid som det tog att åka dit. Skönt.

Ska fixa och dona lite här hemma nu, ska kolla igenom lite kläder och sånt där och se om jag behöver köpa något mer till Thailand. Ska åka och shoppa lite med mamma sen.

Har börjat fundera lite mer på jobbet som jag har blivit erbjuden. Vill egentligen inte flytta dit men det skulle inte vara för alltid utan för en kortare tid. Det enda som lockar är att få vara med Danne varje dag. Det tåls att tänka på i alla fall. Ska ta reda på lite mer om det jobbet innan jag bestämmer mig. Har ju ett jobb här hemma som jag trivs bra med.
image447

Mysdag med älsklingen

Gårdagen började inte speciellt bra. På spinningpasset strulade musiken och hon som ledde passet försökte skämta till det hela tiden, det blev vara pinsamt. Sen när jag äntligen var påväg till Danne så hade dom lagt om vägen vid västerås så att jag var tvungen att åka på småvägar där jag aldrig någonsin åkt förut och det var mils långa bilköer, kaos helt enkelt. Men efter ett  par timmar var jag framme och då var det värt varenda timme.
Danne hade med sig tio jätte fina röda rosor när han kom hem från jobbet. Han är verkligen underbar. Sen blev det tacos och mys framför tvn. Lite senare gjorde vi ett pepparkakshus :) och som jag misstänkte fick det inte stå sig särskilt länge, men gott var det. Mums!

Nu ska jag strax åka hem. Har ingen som helst lust att åka hem.  Men vi ses i helgen igen. Tänkte åka förbi stan och köpa lite nödvändiga saker. Bland annat en present till pappa som fyller år på lördag.


2 veckor kvar

Det var riktigt skönt att få sova ut lite i morse, det behövdes. Blir till att städa lite nu innan jag ska in och träna. Efter träningen ska jag åka förbi affären och handla lite nödvändiga saker sen åker jag till Danne. I morgon är det shopping som står på schemat. Måste köpa lite saker innan jag åker till Thailand, vilket är om bara två veckor! Underbart.
image444

Ledig

Äntligen lite ledighet! Är ledig i morgon och på onsdag. Känns riktigt härligt.

I går var jag och hälsade på storebror i hans nya lägenhet en stund innan träningen. Han har fått det riktigt fint. Men det är tomt här hemma utan honom.

Nu ska jag alldeles strax ta en promenad med Karin. Mysigt att det snöar lite.
image442

Pepparkakshus

Blev inget julbak i helgen, det blev en massa mys med Daniel i stället. Har jobbat en väldans mycket den här veckan. Blev hela helgen och det blir jobb i morgon också. Men sen så är jag ledig i två dagar. Då åker jag ner till Daniel på tisdagen. Vi ska baka ett pepparkakshus då har vi bestämt. :) Men känner jag honom rätt så kommer det inte att få stå sig fint särskilt länge, kommer nog att bli uppätet rätt så fort tror jag.

Har nyss tagit ett varmt och skönt bad så här lagom innan jag ska i väg och träna. Kan tyckas vara onödigt kanske, men jag var så frusen.
image441

Träningsvärk

Var tvungen att avboka mitt spinningpass nu i kväll. jag har en sådan fruktansvärd träningsvärk från i går. Jag har ont i hela kroppen. Dålig ursäkt jag vet men jag ska träna ett jympapass med mamma i stället. Det blir inte lika jobbigt för låren som ett spinningpass.

Rolig dag i dag på jobbet, gjorde en hel del dekorationer och en brudbukett. Sånt är alltid roligt! Speciellt när kunderna blir så himla glada!

Nu ska jag byta om innan det är dags att åka in till träningen.


Julgodis

Har flängt och farit hela dagen känns det som. Tränat, shoppat, handlat mat. Kom hem för inte allt för länge sen, då lagade jag och mamma i ordning tacos. Blir en lugn kväll nu framför tvn.  Just nu är det bonde söker fru som visas på min tv och efter det ska jag kolla på Leilas Jul. Jag gillar att kolla på matprogram av olika slag. Och hon ska ju baka en massa julgodis och annat gott. Mums.

Jag är ju borta över julen, men lite julstämning vill man ju ha. Kanske blir det lite julbak redan i helgen jag brukar nästan aldrig baka, men det kan vara ganska så roligt i rätt sällskap och i dag fick jag reda på att Daniel ska komma upp i helgen. Det var egentligen inte tänkt så eftersom jag jobbar hela helgen, men nu blir det så i alla fall vilket känns jätte roligt. Älskar att vara med honom.

image440
Leila Lindholm

Onsdag

Har sovit fruktansvärt dåligt i natt. Vaknat flera gånger och drömt konstiga drömmar. Har sovit riktigt oroligt med andra ord. Skönt att jag är ledig i dag i alla fall. Ska strax åka in och träna med Erika, ska packa träningsväskan nu sen är det nog dags att börja dra sig in mot stan. 

Efter träningen har jag en hel del ärenden att göra, men åker nog hem först och hämtar mamma. Hon skulle sluta lite tidigare i dag för att följa med! 

Om tre veckor

I går var jag och simmade med Erika efter jobbet. Det var verkligen roligt att träffa henne igen. Blev en himlans massa skratt. I morgon ska vi ses igen, då blir det en sväng in på gymet och sen kör vi på ett jympa pass. Vi båda är lediga. Vilket känns riktigt skönt då jag ska jobba tors-sön + att jag inte vet hur nästa vecka ser ut än. Blir troligtvis jobb på måndagen också.

Nu ska jag strax ut och gå med mamma. Men först ska jag byta om till något lite mer bekvämt och varmare.Det är så härligt med långa promenader i den här friska luften.
image439
Om precis tre veckor sitter jag på planet till Thailand vid den här tiden.

Humöret har varit på topp

Blev en mysig morgon med älsklingen i dag tyvärr låg vi nog och drog oss lite för länge för det fick bli ett rätt så hastigt hejdå innan jag åkte till jobbet sen. Det var en rolig dag i dag på jobbet, allt flöt på bra och det var bara en sån där bra dag. Humöret var på topp hela dagen. 

På tisdag är det bara tre veckor kvar tills vi far vi väg till Thailand Daniel och jag. Jag längtar så mycket. Det kommer bli helt underbart. Dom där två veckorna skulle inte kunna sitta bättre nu. Behöver komma i väg lite känner jag. Har varit en hel del på sistonde med allt & ingenting.

I dag gick jag på ett spinningpass efter jobbet. Jag känner att jag inte är helt frisk än, har inte den där orken som jag brukar  ha. Konditionen var inte på topp om jag säger så, men det blir kanske så när man har legat sjuk ett tag.

Underbara vän

Jag har haft en riktigt underbar helg! Jag har tillbringat den här hemma tillsammans med Daniel. I går var vi ut och åt med mamma & pappa, det var trevligt. Sen blev det ett mysigt skumbad och bara en mysig hemma kväll.

Jag i princip slutat festa. Det var evigheter sen jag var ut, men inte mig emot. Har tröttnat på det faktiskt. Visst kan det vara roligt att gå ut med tjejkompisarna, men inte varje helg som det blev hela hösten/våren.  Det har jag lagt på hyllan nu. Men en kväll med tjejerna måste styras snarast. Saknar er allihop. I morgon får jag träffa en i alla fall, värdlens bästa Erika :) Hon är en sån där person som jag kan tänka på flera gånger dagligen, på allt kul vi har gjort/gör. Riktigt härlig & underbar vän!

image438
Erika & jag lite lagom luriga på studentkvällen.

Äntligen fredag

Har nyss vaknat. Känner mig rätt så trött och mår illa. Men det är bara att bita i hop, ska åka till jobbet runt kvart över åtta. Tänkte försöka få i mig lite frukost nu i alla fall. Jag är en frukost människa, jag fungerar inte utan frukost.
Är så glad att det är fredag i dag, känns riktigt bra. Sen att Daniel kommer hit i kväll gör inte saken sämre.

Trevlig helg!

Grattis mamma!

Blev ont om bloggande i går, internet strulade hela kvällen. I dag fyller mamma år! Men det har inte ritktigt firats. Jag började min lediga dag med att åka in till stan för att träffa en doktor halv 9. Det gick bra och allt såg bra ut. Skönt! Efter läkarbesöket gick jag och simmade. Skönt att röra lite på sig igen efter att ha varit sjuk. Sedan blev det en vända på stan i ett par timmar.

I dag har storebror flyttat också. Så vi har varit runt och köpt tv, soffa och en massa andra nödvändiga saker åt honom. Hela familjen! Tror aldrig att vi har varit runt sådär hela familjen. Kanske när vi var 3 och 5 år jag och brorsan. Mamma & jag tillbringade hela 3 timmar på Ikea. Det blev lite för länge tyckte vi. Men efter en fika så var vi rätt så pigga igen.

I morgon är det jobb som står på schemat och sedan kommer Danne hit. Jag skulle egentligen ha åkt till honom men det blev ändrade planer. Huvudsaken är att jag får träffa honom.

image437
Ett kort som mamma fick av mig.

Efterlängtat House

I dag har jag jobbat trots förkylningen, det har gått bra och det har varit roligt.  Kul att jobba med Marlene också. Har inte träffat henne sen vi tog studenten. Vi har packat upp en massa nya julkrukor, båda fina och dom som var mindre fina. Hemska enligt mig och resten av personalen. Chefen gav en rolig kommentar "Har jag bestält dom där?" Hoppas att kunderna tycker att krukorna kan vara lite fina i alla fall, men det tror jag nog.

Åkte till Gränby Centrum en stund efter jobbet, kikade på present till mamma som fyller på torsdag. Men jag hittade inget, vet verkligen inte vad jag ska köpa. Tips?

När jag kom hem hoppade jag i lite sköna kläder och tog på mig vinterjackan och gav mig ut på en promenad, mötte upp mamma som slutade ett möte halv 8. Det var jätte skönt att gå, riktigt härligt väder!

Hade sett fram emot att klockan skulle bli nio i dag för att jag skulle kolla på House, men till min besvikelse upptäckte jag att det var ett program om Astrid Lindgren i stället. Inget ont om Astrid. Men House hade suttit fint i kväll.
image432

Ännu en trasig lur

I kväll har jag inte gjort någonting alls förutom att prata i telefonen i ett par timmar. Jo druckit te har jag också hunnit med. Känner mig lite krasslig i halsen så det värmde fint i strupen.

På tal om telefon, jag har lyckats ha sönder ännu en "för tillfället mobiltelefon". Den fjärde telefonen jag har sönder nu på bara ett par månader. Hur lyckas jag.? Skyller på att det är lite äldre modeller. Så nu börjar det verkligen bli dags att köpa ny mobiltelefon. Men tiden hinns inte riktigt med till det. Eller så tar jag mig inte tid, för tid finns det alltid. Vet ändå inte vad jag vill ha för telefon så det kan gott vänta. Förhoppningsvis håller den "tillfälliga" telefonen jag har nu ett tag till.

image431

Måndag

I dag har vi varit sängliggandes igen. Skönt att ta det lite lugnt. Jag mår däremot bättre men Daniel har inte alls mått så bra. Mysigt har vi i alla fall haft det. Skönt att inte behöva ligga och vara sjuk ensam. Att vara sjuk måste vara något av det tråkigaste som finns. 

Nu har han i alla fall åkt hem, och jag har varit duktig och städat min bil. Det har jag aldrig gjort, brukar vara några andra som sköter den biten åt mig. Men det var faktiskt rätt så kul på något sätt. Hur nu städning kan vara rolig det vet jag inte...

I morgon är det jobb som gäller. Det ska bli rätt så roligt. Har förresten blivit erbjuden ett jobb på Dannes ort. Kanske blir det flytt ändå..?  Vi får se. Har ju nyss börjat jobba på det här jobbet här i Uppsala. Vi får se helt enkelt. Kan ju vara roligt att jobba i en klädbutik också. Fast egentligen är det ju något helt annat jag vill göra. Men tillsvidare..

image429

Sängliggande båda två

Efter att ha legat och dragit oss i sängen hela morgonen/förmiddagen har vi äntligen ätit frukost jag och älsklingen.
Men det är helt okej att få ligga och dra sig så här länge en söndag då vi båda är sjuka. Daniel har somnat igen, och jag tänkte ta en dusch. Stackarn är jätte förkyld, jag börjar gå åt det friskare hållet vilket är skönt. Är jätte förkyld men känner mig ändå rätt så pigg. Är hemma från jobbet i dag med och i morgon är jag ledig. Kanske måste älsklingen vara hemma i morgon från jobbet och då hoppas jag på att få ha honom här en natt till. Jag är ledig i morgon! Det skulle inte kunna bli mer perfekt, om man bortser från förkylningen.

Nu ska jag gå och mysa lite med sjuklingen innan jag hoppar in i duschen.

1 månad kvar

image428


I morgon är det exakt en månad kvar till vi åker till Thailand. Det ska bli så himla mysigt. Fira jul där borta tillsammans med min underbara pojkvän i värmen. Det kan inte bli bättre.

En stunds avkoppling

image427
Ska lägga mig i ett
varmt bad nu med ett glas ramlösa.

Träningskläder

Hatar att vara sjuk. Det finns inget tråkigare. Jag blir så himla rastlös att jag knappt vet var jag ska ta vägen. Ska köpa lite nya träningskläder tills jag blir frisk och kan träna igen. Gillar det enkla, svart & vitt. Hittar dock inga bra byxor som jag vill ha i butikerna. Får hålla lite utkik. Det är så mycket roligare att träna när man har något man trivs att röra sig i.
image426

Frisk luft

Har nyss varit ut och matat kaninerna. Skönt med lite frisk luft även om det bara var för en stund. Det är så vackert ute med den vita snön. Hoppas att den inte smälter bort i dag. När man går hemma såhär kan det vara fint och uppmuntrande om det är fint ute när man kikar ut och inte grått och slask.
image425

Desperat

Har desperat försökt att få tag på jobbet hela morgonen. Blir hemma i dag också och vill gärna tala om det i tid. Nu fick jag tag på dom en kvart innan jag ska börja. Det känns inte så bra. Vet att jag hade behövts i dag, men är man sjuk så är man. Vill ju inte smitta ner personalen + alla kunder. Känner mig inte alls speciellt pigg & kry. Har feber och huvudet känns som om att det ska sprängas. Som toppen på isberget har jag fått en retsam hosta också. Jag som ville jobba i dag. Men får vara hemma och vila upp mig så att jag är redo att köra nästa vecka! Om inte redan i morgon.

Känns skönt att älsklingen kommer hit senare i dag. Det är aldrig helt fel att bli ompysslad av honom.

image423
Nu ska jag försöka få i mig lite frukost.

Persimon&Grape

Sitter och dricker en ramlösa persimon & grape och pratar i telefonen. Ska alltid göra en massa saker på en och samma gång. Ska strax lägga mig i sängen och kika på tv, är nog bra att komma i säng skapligt tidigt nu när jag är sjuk och ska upp och jobba i morgon. Börjar vid tio och slutar runt fyra så det är skönt. Sen kommer älsklingen hit på eftermiddagen/kvällen. Underbart att få träffa honom igen. :)
image422

Dagens önskelista

image421
Topp - Lanvin
Jeans - Sass & Bide

Skor - Jimmy Choo
Ring - Accessorize

Farligt gott

Är så sugen på att ta fram min glass i frysen. Ben & Jerry´s New York Super Fudge Chunk. Brukar vara skönt för halsen med lite glass. Men först blir det lite mat. Glassen tar jag till Idol.

image420
Farligt god glass!

Nytt till både garderoben & sängen

Har nyss kommit hem från min & mammas lilla shoppingtur. Köpte linnet, byxorna, knästrumpor, ljus och bäddset som jag nu ska bädda sängen med. Kommer bli fint och mysigt! Har nyss dammsugit och torkat golvet. Så nu är det bara sängen jag ska ta i tur med. Sedan är allt klart. =) Ska nog måla om min fondvägg i veckan också. Tycker det är jätte roligt med inredning av olika slag.
 
image419

Donuts

Precis när jag och mamma gjort oss klara för att åka plingade det på dörren. Det var mormor & morfar som kom på besök. Med sig hade dom självklart fika. Socker munkar & kaffe blev det. Mums! Känner dock ingen smak på grund av förkylningen men jag vet att det är gott.

Vi får åka lite senare, dom blir nog inte kvar allt för länge. Ska gå och prata lite med dom nu. =)
image418

Något jag aldrig glömmer

I går när jag var på spinningen kom jag och tänka på när jag för ett X antal år sedan var på spinning med Therese. Jag började fnittra för mig själv och det gick inte att sluta. (Skyller på att jag började bli sjuk). Hur som helst, när jag och Therese var på det där spinning passet lyckades hon av någon anledning ramla av cykeln. Jag förstår inte hur det kunde ske och det gör jag inte än i dag. Det såg så himla roligt ut. Hur lyckas man ramla av en stillastående cykel. Det är bara hon som lyckas med något sådant. (Får väl tillägga att det var vårat första spinning pass.) Som tur var fick hon hjälp av den extremt hurtiga tanten som måste ha varit i 70 års åldern och en piggare tant har jag aldrig sett om jag bortser från min gammelmormor. Hon slår alla.

image417
(Konstigt att du lyckades hålla balansen denna gång.)

Det förtjänar jag

Febern har i alla fall avtagit nu. Skönt! Känner mig dock väldigt hängig fortfarande. Ska ta en ipren i hopp om att bli lite piggare. Ska ringa till jobbet strax och meddela att jag ska jobba i morgon. 10-16 är en rätt så lagom tid. Går det absolut inte så är det ju bara att åka hem. Hoppas att jag inte smittar mina kära kollegor bara. Marlene (Lena) ska börja jobba på samma jobb som mig. Det ska bli kul. Kommer bli jobbigt med namnen bara. Två Marlene i en liten butik. Det kommer bli lite förvirrande. :)  Men det ska bli riktigt roligt att hon ska börja jobba där hon med. Deltid till att börja med.

Nu ska jag gå och ta mig min ipren. Sedan ska jag försöka fräscha till mig lite om jag nu ska åka in och köpa mina kläder. Ska i så fall köpa med mig glass hem. Självklart Ben&Jerry´s. Det tycker jag att jag förtjänar i dag.

image416

Walk in closet

Har äntligen städat klart, eller ja dammsugningen och torka golvet har jag kvar. Så snart är rummet fräscht igen.
På torsdag flyttar storebror. Kommer bli tomt här hemma utan honom. Vem ska jag nu irritera mig på och retas med.? Det positvia med att han flyttar är att jag äntligen kan få mina stora "walk in closet" Han har ju två rum som sitter ihop. Det kommer bli perfekt. Alla tjejer borde ha rätt till en sådan! ;)  Tycker att min nuvarande garderob är lite för liten. Har så mycket annat än bara kläder och skor där inne. Men sen känns det också lite onödigt att börja göra en ny garderob. Kommer väl antagligen inte att bo hemma allt för länge till.

image415

Rastlös

Är hemma från jobbet i dag. Är sjuk, riktigt förkyld. Sov knappt något i natt, vaknade flera gånger på grund av feber. Så i dag blir jag hemma för att vila upp mig, ska försöka jobba i morgon om febern inte kommer tillbaka. Ska vänta och se hur jag mår framåt eftermiddagen, tänkte ringa och tala om om jag ska jobba eller inte. Kan ju vara bra för dom att veta.

Som alltid när jag är sjuk blir jag så himla rastlös. Allt som jag inte orkar eller har lust med när jag är frisk får jag plötsligt ork till. Som att städa tillexempel. Jag blir ett städfreak när jag är sjuk. Det blir verkligen storstädning på hög nivå. Ska damma, dammsuga, skura golv, rensa lådor och garderob. Ja det brukar bli storstädning med andra ord. Men det är väl egentligen bara positvit. Fast kroppen kanske skulle må bra av lite vila och inte anstränga sig så mycket.
image414

Om jag mår bättre framåt eftermiddagen ska jag åka in till Gränby centrum och köpa ett par saker som jag såg igår som jag inte hann stå i kön för att köpa. Det är bland annat ett linne (har redan) och ett par byxor (har redan), men linnet har jag råkat få en fläck på som inte går bort, och byxorna har blivit för stora/slappa.

Coconut

Jag skulle behöva lite nya krämer av olika slag. Har för mig att cocos luktar gott, men jag kanske har helt fel ?
Minns inte riktigt och mitt luktsinne har i princip försvunnit sen ungefär 9 månader sen. Tycker däremot att Body shops body butter är rätt kletigt. Det tas inte riktigt upp av huden så som det ska. Man vill ju inte gärna gå runt och vara kladdig.
image413

Vitaminkick

Nu ska jag försöka kurrera mig med en kopp te och mandariner/apelsiner.
image412
C vitamin ska väl vara bra har jag hört.?

Just nu vill jag bara gömma mig

Har precis duschat och hoppat i lite sköna myskläder. Ska tända lite ljus och bara ta det lugnt nu i kväll. Håller på och städar lite smått också.

Under spinningpasset började jag plötsligt känna mig sjuk. Helt plötsligt, bara sådär. Så nu känner jag mig hängig, har ont i halsen och är snorig. Allt som hör en förkylning till. Jag får verkligen inte bli sjuk nu! Det går bara inte. Ljuset sticker i ögonen och kroppen är bara allmänt irriterad på allt. Just nu känner jag bara för att gömma mig bakom ett par stora mörka solglasögon i hopp om att känna mig bättre.

image411

Det är inte okej

Är hemma nu sen någon timme tillbaka. Det gick bra att åka hem, trots att jag blir så irriterad på alla som ska köra så himla sakta där det inte går att köra om. Det är inte okej att köra 60 där det är 90!

Har nyss druckit örtte och kollat på tv en stund. Tänkte åka in till stan nu som jag aldrig gjorde på vägen. Tänkte passa på att spinna när jag ändå är inne i stan. Det börjar klockan 16. Jag lär nog åka nu om jag ska hinna med att kika på present till mammsen också. Men först blir det packa väskan & tanka!
.
image409

Dags att åka hem

I dag är det dags att åka hem. Tänkte åka snart, men först blir det frukost. Tänkte åka förbi stan innan jag åker hem. Ska leta efter en födelsedags present till mamma som fyller år nästa vecka. Får se vad jag hittar på.

Nu ska jag börja packa i ordning mina saker och sen äta frukost. Sen åker jag hemåt. Det var tugnt att säga hejdå till Daniel i morse. Men vi ses förhoppningsvis i helgen. Tråkigt att jag ska jobba bara.

image408

Snön

Det är så mysigt att vara inne och se snön yra omkring utanför fönstrena. Det är fint, tråkigt nog smälter den och det blir bara slaskigt ute. Tänkte tända lite ljus och laga middag till Danne kommer hem lite senare. Mysa till det lite.

Är ledig i morgon också. Sedan blir det jobb hela helgen. Gillar inte det där med att arbeta på helgerna. Men jag får stå ut och tänka på att vi snart åker till Thailand. Drygt en månad kvar bara.
image406
Angelina.

Min stora kärlek

Måste börja med att grattulera min bästa vän Erika till körkortet. Visste att du skulle klara det! Grattis än en gång.

I går efter jobbet åkte jag till Danne, där jag fortfarande är. När jag kom dit hade han fixat mat och allt. Tacos. Vilken lyx. Han är så underbar! Jag har verkligen hittat min stora kärlek.
image407


I dag är det snö, usch! Jag hade tänkt att åka in till Örebro för lite shopping, men det kändes inte allt för roligt att åka i snö ovädret med min inte allt för stora bil. Kunde ha lånat Dannes Jeep men jag tyckte att han behövde den bättre. Så det blir en mysig inne dag för mig i dag helt enkelt. Danne var nyss hem och åt lite lunch. Mysigt att får träffa honom en stund såhär mitt på dagen.

I morgon är det dags för mig att åka hem igen. Hoppas att snön försvinner tills dess eller att det inte fryser på. 
 

Ovanligt lugnt

I dag har det varit en ovanligt lugn dag på jobbet sen jag började. Men jag klagar inte, det var bara skönt. Har hunnit med och fixat och donat med det som behövt göras.  Kom till och med i väg den tid jag ska sluta utan att det blev 40 minuters övertid som det har blivit nu under alla helgon helgen. Skönt!

Har nyss kommit in från en härlig kvälls promenad och sitter nu här med en kopp örtte. Skön avkoppling. Tänkte lägga mig i sängen och kika på tv och vänta på det där underbara samtalet som kommer varje kväll :) I morgon efter jobbet tänkte jag ta bilen och åka till Danne. Är som sagt ledig onsdag och torsdag så det passar perfekt!
image405

Positivt & Negativt


image404Känner att jag kommer att få livnära mig
på kaffe i morgon. Blir nog sent i natt.
Är inte ett dugg trött. Händer och sker
så mycket i mitt liv just nu. Både
positiva & negativa saker. Har en hel
del att ta i tur med om jag säger så.
Men det löser sig. Det gör det alltid.

Sliten

Har nyss sagt hejdå till den underbaraste och en av dom mest betydelsefullaste i mitt liv, Daniel. Han har åkt hem eftersom det är måndag i morgon, vilket innebär ny vecka som i sin tur innebär jobb för oss båda´, på olika håll i olika städer. Det suger rent ut sagt. Använder förövrigt aldrig det uttrycket, men nu passade det bra. För det är verkligen värdelöst att bo i olika städer. Men som tur är så är jag ledig onsdag och torsdag. Då åker jag till honom!
Blev en lugn och mysig kväll igår efter jobbet med Danne. Gick ut och åt lite och sen blev det en mysig hemma kväll. Middag & utgång med jobbet känndes inte så aktuellt. Så jag hoppade det. Blev också bjudna till Dannes bror och tjej på middag. Men det tackade vi nej till. Har jobbat helg nu i jag vet inte hur många veckor. Känner mig lite smått sliten. Åkte dit i dag i stället och åt lunch.Trevligt! Nu är jag sugen på att flytta till hus jag med.

Nu ska jag strax äta, blev sen middag i dag. Tänkte köpa mig en mixer också, på tal om ingenting. Kommer bli många goda smootihes gjorda då.

image403

Jobb jobb och åter jobb

Blir lite ont om bloggande nu när jag jobbar en hel del. Gör så mycket annat efter jobbet att det inte hinns med. Orken finns nog inte heller riktigt där om jag ska vara helt ärlig.

I morgon blir det långdag 8-19. Kommer vara helt slut vid dagen/kvällens slut. Inte nog med det så ska jag jobba på lördag. Men ska nog hoppa att gå ut och äta med jobbet. Danne kommer ju och det känns faktiskt lite mer lockande att träffa honom, väldigt mycket mer. Eventuellt ska vi hem till hans bror och tjej eller nyblivna fru kanske jag ska säga och äta middag och bara ha det trevligt. Vi har inte riktigt bestämt oss än. Kan vara skönt att bara vara ensamma och ta det lugnt och ha det mysigt. Det visar sig.

Nu ska jag göra mig redo för sängen. Ska lägga mig och prata i telefonen (som alltid) och kika på tv. Skönt att vila lite. Är inte ofta jag kommer i säng vid den här tiden på dygnet. Men i morgon väntar en lång dag.

Godnatt!