klingar fint

image683





Solen verkar titta fram lite i alla fall. =)

I morgon är det 1 maj, vilket klingar fint i mina öron. En månad närmare sommaren, härligt! Älskar sommaren. Nu ska jag börja göra mig klar, Daniel kommer troligtvis hem om någon timme, så då åker vi nog rätt så direkt.

Nu ska jag måla naglarna, dock inte riktigt så rosa som på bilden.

Trevlig Valborg!

Valborg

Sämre väder i dag, trist. Hade hoppats på ännu en dag av solsken. Hade varit mysigt att kunna grilla i kväll och sitta ute. Daniel och jag ska hem till uppsala, till familjen. Kommer även ett par bekanta dit så det kommer bli en riktigt trevlig kväll.

Eftersom vädret inte är på min sida i dag blir det till att fixa & dona lite här hemma. Tänkte packa lite och eventuellt gå ner till systemet, men det lär vara en massa folk. Vet att mamma redan har handlat lite, men ja tänkte köpa med mig en flaska vin. Får se hur jag gör med det. Nu blir det frukost.

I dag har mång ungdomar bestämt sig för att dricka sig redlöst fulla.
 Ta det lugnt!!

Sommar planer

Har nyss kommit in från en kvällspromenad. Gick på en jätte mysig skogsväg. Pratade lite om att vi kanske ska ta och åka utomlands nån vecka nu i sommar. Ska kika lite på det sen. Jag åker ju hellre på vintern, men det blir även ett par veckor då. Är alltid skönt att komma bort och bara koppla av. Vet dock inte riktigt när jag är ledig i sommar än. Så det måste kollas upp.

Nu blir det House

Solar

Sitter ute på balkongen och solar lite samtidigt som lugna favoriter spelas. Härligt! Tänkte ta med mig en kopp kaffe & en kanelbulle ut nu.

Tisdag morgon

image682
Finns det något bättre än att vakna på morgonen och ser att det är sol ute, och det bästa av allt är att man är ledig! Underbart! Hoppas att det fina vädret håller i sig under dagen bara + ett par dagar framåt.

Förkylningen har fortfarande inte gått över, så i dag ska jag ta det lugnt. Håller det fina vädret i sig blir det till att sitta ute och njuta. Har inte så mycket mer att göra i dag, skönt.

Nybakade kanelbullar

Har nyss ätit nybakade kanelbullar och kollat/kollar på American Idol. Ska snart hoppa in i duschen, sen kryper vi nog ner i den nybäddade sängen och kanske kollar på någon film. Hoppas att det blir finare väder till valborg. Tänkte åka hem till Uppsala då.
 
image681

Bilder

Nu ska jag strax åka, ska bara torka håret först. När vi kommer hem ska jag kanske baka bullar om jag har tid & lust. Känner mig lite bättre med förkylningen i alla fall. Det hjälpte att vara aktiv och städa i dag tror jag i stället för att ligga och lata mig...

Lite av det jag köpte med mig hem från jobbet här om dagen.

image679
Tre grå blockljus & fat

image680
En klocka i barnserien, bara för att den var så söt.

Krukor

I morgon skulle jag egentligen ha jobbat, men eftersom vi inte har fått hyllorna än kan vi inte börja skylta och göra om. Tråkigt, hade sett fram emot det. Men förhoppningsvis ska hyllorna komma till nästa vecka.

Daniel har fortfarande inte kommit hem än. Han var tvungen att göra färdigt ett par saker på jobbet men så fort han kommer hem ska vi åka i väg och handla.

image678
Krukor i från
gardenaquatica

Balkong mys

Har storstädat i dag! Är äntligen klar med allt så nu är det bara och njuta resten av kvällen. Ska strax åka i väg och kika på krukor till balkongen. Köpte klätterväxter igår som ska få klättra på en spalje mot grannens håll. Skönt med lite insynsskydd. Blir nog väldigt fint med lite blommor, mysigt framför allt.

Ska även köpa nya utemöbler att ha där ute, de gamla ställde vi kaninburen på. Får se om vi hittar något fint.

Soffgrupp

Förkylningen verkar inte riktigt vilja ge med sig. Blir inte ett dugg bättre.Så i dag blir det att ta det lugnt, ska försöka i alla fall. Har lite svårt för att inte göra någonting.

Vardagsrummet är i princip så gott som färdigt, nu är det är bara soffor & matta som behövs. Eventuellt nytt soffbord också. + att vi ska ställa upp lite saker på hyllan. Ska köpa ett par ljuslyktor på jobbet som jag tror skulle passa. Lägger kanske upp en bild under dagen på delar av rummet.

Denna soffa kommer i från MIO. Är väl något liknande vi vill ha. Vi har tänkt oss två soffor, en tre sits & en två sits. Har sett en fin grupp på Chili.
image677

Pizzatajm

Håller på och gör hemmagjord pizza. Eller ja det mesta är redan färdigt, väntar bara på att degen ska jäsa klart.
Sedan blir det mys framför tvn till någon film.

image676

Nya växter

Är nydligen hemkommen från Örebro. Kom hem med en hel del växter, krukor, spaljeer och en skjorta till älsklingen. Ska strax börja med maten, men först ska jag tvätta lite och fixa & dona med lite annat.

Bilar

Vi är förkylda här hemma, båda två. Tror att det har lite med pollen att göra för min del. Trots förkylning ska vi i väg till Västerås eller Örebro lite senare. Ska troligtvis sälja jeepen också. Ska köpa oss en annan bil, men jag tycker att det räcker med två, tre känns lite för mycket. Men sportbilen kör vi inte med på vintern så det kanske behövs en bil till.

Snart tar jag helg

Ska jobba en stund i dag, närmare sagt fyra timmar. Lagom såhär en lördag. När jag slutat tänkte jag kika in på plantagen, är på jakt efter en växt som tydligenär slut överallt. Efter det blir det hem och städa och när det är klart så tar jag helg.


Efterlängtad fredag

Äntligen fredag, det känns riktigt underbart, trots att jag jobbar både i dag och i morgon. Jobbar till stängning i dag  börjar klockan två och slutar lite efter åtta. Det gick jätte bra i går, dock kom det in väldigt knepiga kunder men det hör ju inte till ovanligheten när man jobbar i butik. I morgon blir det däremot en kort dag, 12-16. Skönt då det är lördag och allt.

Innan jobbet

Tänkte sätta mig ute en stund på balkongen med en tillbringare citronvatten innan det är dags att åka till jobbet. Åker vid klockan två, tänkte kila in på hemtex innan jag börjar  vid tre.

När jag kommer hem från jobbet i kväll blir det till att stryka de nya gardinerna samt sätta upp gardinstången om inte Daniel redan gjort det då. Längtar tills vi får bort soffan & fotöljerna som vi har just nu.

Lite nytt

Blev ingen frukost ute på balkongen i morse, i stället åkte jag hem till Daniels brors tjej och fikade samt kollade in nya barnrummet. Annorlunda & eget, sådant gillar jag.

Har rätt så nydligen kommit hem från Örebro. Har inhandlat nya krukor, växter, gardinstång och hylla. Fick även med mig ett par matkassar hem.

Ska förresten jobba i morgon, dom ringde i dag och frågade om jag ville och det vill jag absolut. Trivs himla bra där. Ska stänga ensam för första gången, men det ska nog gå bra.

Nu blir det lite tv innan det är dags att krypa ner.


Värk

Det ser ut som om att det kommer att bli ännu en solig dag i dag.Härligt. Tänkte sätta mig på balkongen och äta lite frukost strax. Annars så blir det rätt så lungt i dag. Börjar bli lite småsjuk tror jag, vaknade med en värkande hals och känner mig lite smått hängig. Hoppas att det inte håller i sig allt för länge.

Tisdag

I dag var Therese hit. Det var jätte roligt att träffa henne igen. Vi satt ute och fikade i solen, sedan tog vi oss en promenad i det härliga vädret. Riktigt roligt var det.

Nu ska jag måla en stor fönsterspegel sedan blir det House.


Min vän

I dag kommer Therese hit. Det ska bli riktigt roligt, vi har inte setts på evigheter. Sågs nästan varje dag förut.

image675

SOL

Vilket sommarväder det har varit i dag. Riktigt härligt. Har suttit ute en stund och bara njutit av solen. Daniel kom hem tidigt i dag så då åkte vi i väg och köpte lite skruvar m.m. Nu håller han på och sätter upp våra skåp och jag lagar mat. I kväll ska vi träna.


Helgen

Var ett par dagar sedan jag skrev någonting här, har haft fullt upp.

Fredag: Daniel kom hem från jobbet vid ett tiden så vi kom i väg till Uppsala rätt så skapligt. Gjorde mig i ordning och sedan skjutsade mamma mig, Erika och Jeanette till Jenny där även Annika, Angelica och Sandra var. Hade en jätte trevlig kväll och efter ett par timmar begav vi oss till krogen. Åkte sedan hem och la mig i en varm säng bredvid älsklingen.

Lördag: Blev rätt så lungt med tanke på gårdagen. Åkte runt och kikade på soffor. Vi har hittat två stycken som vi troligtvis ska köpa. En tre och en två sitsig. Kommer bli riktigt fint. På kvällen grillade vi och det kom även över ett par vänner till familjen. Det blev en rätt så livad kväll igen.

Söndag: Har varit på stan med mamma i dag, karlarna höll på och fixade och donade här hemma i trädgården så länge. Snart ska jag och mamma ut och åka lite sportbil. Är så härligt väder ute, så det blir på med solglasögonen och av med taket. Härligt. Sedan ska vi äta och sen är det dags för mig och Daniel att åka "hem".


Helgen närmar sig

Vid tio tiden ska jag åka i väg till jobbet, slutar tre i dag så det känns skönt. När jag har slutat jobbet så tar jag helg.

Nu ska jag göra mig klar, äta frukost.


Snart färdigt

Har inte gjort mycket mer än att måla i dag. Är helt slut i armarna, nådde knappt fastän jag stod på en stol. Det är rätt så högt i tak. Tyvärr så räckte inte färgen riktigt, så i morgon blir det till att köpa mer. Irriterande eftersom det inte alls var mycket kvar av väggen. Hur som helst så är det i det stora hela nästan klart nu, ska bara måla några lister en gång till sen så.

Efter jobbet i morgon blir jag kvar en stund i köpcentrumet för att shoppa lite, sen när jag kommer hem ska vi åka i väg och kika på tvbänk m.m.

Nej tack

I går när jag kom hem från jobbet så var vardagsrummets alla väggar redan målade. Vilken överraskning.  Vi ska måla på ett lager till i dag, men det blev väldigt fint. Jag ska måla balkongdörren alldeles strax samt listerna. Visar bilder så fort vi är klara med rummet.

I morgon ska jag jobba en liten stund igen, fick även en förfrågan om att jobba på fredag och lördag. Men det går inte för på fredag ska jag hem till Uppsala och träffa mina underbara vänner. Blir middag hos jenny med mina gamla klasskompisar. Det ska bli riktigt roligt.

Nyfiken

Det är riktigt rörigt här hemma just nu, vi har tagit bort allt i vardagsrummet förrutom tvn och soffan. I dag ska Daniel börja måla, och eftersom jag jobbar kan jag inte hjälpa till.  Är så sugen på att se hur det kommer att se ut när det är färdigt.

Nu blir det frukost.


Nu ska det målas

Har precis kommit hem från Örebro. Daniel kom hem vid tre tiden och vi åkte nästan direkt dit för att köpa färg + lite annat roligt. Hittade även en tvbänk som vi troligtvis kommer att köpa när vi har målat färdigt. Soffan & fotöljerna som vi har nu kommer inte att passa in så det blir nog en ny soffa också. Jag vet en fin.

Nu blir det American Idol för mig och älsklingen ska spackla lite.

Nytt vardagsrum

Håller på och tvättar & donar här hemma, som vanligt när jag inte har något annat för mig. Tycker att det är skönt om det är någorlunda städat hemma. Ska strax duscha, sen ska jag börja göra mig i ordning för att åka och kika på färg och lite möbler bland annat. Hoppas att Daniel slutar vid fyra i dag så att han kan följa med.

I morgon ska jag nog köpa en ljuslykta som jag har sett på jobbet, riktigt fin. Har även sett en fotölj som jag skulle vilja ha, men det får bli ett senare projekt. Vet inte riktigt hur vi ska göra med soffa och så än.

I går satte vi även upp väggljusstakarna som jag bloggade om förut. Det blev jätte fint och det blir ett väldigt mysigt sken av ljusen. Lägger upp en bild senare.

image674
Bild: Privat

Vanilj ljus

I dag ska vi eventuellt börja måla om i vardagsrummet. Vet på ett ungefär hur vi vill ha det, nu ska vi bara hitta någon färg som passar. Åker nog och kikar på det när Daniel kommer hem från jobbet. Vi ska även köpa ny tvbänk.
I morgon jobbar jag en stund, 15-20. Tänkte köpa hem lite ljus och en massa annat mysigt till lägenheten då. Packade upp blockljus som luktar vanilj här om dagen, tror att dom skulle smälta in fint. Doftar underbart.
image672

Helgen lider mot sitt slut

Jag hann inte mer än att komma innanför dörren igår (nästan) innan det var dags att åka vidare till Örebro. Duschade lite snabbt och gjorde mig i ordning. Åkte till hotellet för att hämta upp mamma och pappa, stannade även där för lite fördricka innan vi begav oss ner mot stan för att äta. Det var jätte trevligt, satt kvar väldigt väldigt länge på restaurangen och bara pratade och hade det trevligt.

Vi har precis städat här hemma, mamma och pappa kommer över på fika lite senare. Men först ska vi åka in till Örebro för lite shopping samt lunch.


Ingen ledig lördag för mig

Om ca 40 minuter ska jag börja bege mig iväg till jobbet. Daniel ville skjutsa mig sa han så då får han gärna göra det. Skönt att slippa köra själv, är rätt så trött i dag. Blev rätt så sent i går.

Slutar vid 4 och då tänkte jag kika runt lite i köpcentrumet innan han kommer för att hämta mig. Behöver bland annat nya strumpbyxor upptäckte jag i morse. Nu ska jag klä på mig och göra mig klar sen ska jag ringa en snabbis till mamma och höra när vi ska träffas inne i Örebro i kväll.


Fredag

Ska strax hoppa in i duschen, ska göra hårinpackning bland annat. Sedan blir det lite pyssel här hemma med lite olika saker. Jag ska fundera ut något bra ställe att sätta upp väggljusstakarna som jag köpte förut, jag tror att jag redan vet var dom ska sitta. Kommer bli fint!

Vid klockan sju ska vi hem till Daniels föräldrar på middag men jag tänkte kanske gå dit efter att jag duschat och umgås lite med hans mamma. Vi får se, har lite annat att göra här hemma också. Men det hinns ju med det med.

Spårlöst

Har precis klivit ut ur duschen, var och tränade med Daniel. Skönt!

Pappa var som sagt över på fika i dag, även Daniel kom hem då. När pappa åkt hem tog Daniel och jag  ut sportbilen på en tur. :) Kul kul!

Nu blir det spårlöst..

Dagen består av städning

I dag är det städning som står på schemat såhär på morgonen, men först blir det frukost! Pappa kanske även tittar förbi lite senare, han hade vägarna förbi här i dag.

Senare på eftermiddagen är det träna som gäller. I morgon är vi bjudna till Daniels föräldrar på mat, de ska även gratta Daniel och hans bror som fyller i dag. Så det ska bli trevligt med lite "kalas".

Nu väntar frukosten.


Älsklingen 24 år

Har jobbat i dag också, kul kul! Efter jobbet skulle jag in och handla på Coop som ligger i närheten. Jag gick nästan vilse, den butiken var verkligen dåligt byggd. Cyklar vid kassorna? Förstår inte riktigt tanken med det. Hörde fler som pratade om hur konstig butiken var. Massa gångar hit och dit.

Håller på och lagar mat för tillfället, blir lite sent i dag. Men har grattat älsklingen lite som fyller 24 år i dag, sen har vi gjort lite annat nödvändigt. Blir en massa gott till efterrätt eftersom han fyller år och älskar onyttigheter ;)  Myskväll med andra ord.
image671

Jobb

I dag har jag jobbat en liten stund 11-15 i en SIA butik i ett köpcenter här om kring. Eftersom jag älskar inredning och speciellt grejer från SIA så passar det mig perfekt. Har haft en jätte bra dag i dag, ska jobba i morgon också och det känns bara roligt.

Gick runt och kikade lite i butiker när jag slutat, försöker hitta någon mer present till Daniel. Fast jag tror nog att han blir nöjd för det jag har just nu. Han vill ju inte ha någonting säger han, men jag tycker om att ge presenter så något mer ska han nog få.

Nu ska jag fixa något att äta, sen ska vi troligtvis träna lite senare. Känner att jag har lite lätt träningsvärk från i går, härligt!

Skönt

Det var sjukt skönt att träna. Jag hade nästan glömt bort hur skönt det känns efteråt. Vi började med att jogga i spåret för att värma upp lite sen gick vi in och gymmade lite. Skönt!

Just nu kollar vi eller jag på American Idol, Daniel duschar. Vi ska lägga oss och kolla på film efter Idol. Mys. Ska upp ganska tidigt i morgon.

Godnatt

Ändring

Den här dagen har verkligen rusat i väg. Jag har inte fått någonting vettigt gjort på hela dagen. Det blir så i bland.
Daniel lär väl komma hem strax, hoppas att sportbilen är färdiglackad så att vi kan ut och åka lite. Senare i kväll ska vi träna, det är på tiden! Jag skjuter upp det hela tiden. Jag älskar ju att träna, men de senaste veckorna/månaderna har jag varken haft ork eller lust. Det ska bli ändring på det nu.


Chokladbollar

Daniel fick för sig att börja baka chokladbollar, vilket han nu håller på med godisråtta som han är. Det värsta är att hans godisberoende smittar av sig på mig. Jag har aldrig varit mycket för godis, kakor osv men sen jag träffade honom har det ändrats ganska så mycket.

Vi ska ut på en kvällspromenad lite senare. Mysigt!

Fika

I dag har vi städat, ordentligt! I flera timmar har vi rensat ur skåp och kastat en massa grejer. Hade inte mina kusiner gått vidare i Cupen hade familjen kommit hit på fika innan dom skulle hem till Uppsala igen, men nu gick dom vidare och det blir försent.

Vi ska strax åka i väg och handla lite inför veckan.

The heartbreak kid

Har nyss kollat på en film, The heartbreak kid. Den var inte alls något vidare bra enligt mig. Tröttnade på den efter bara några minuter. Nu ska vi lägga oss inne i sovrummet och kika på någon annan film.
image670
 

Innebandy

Då var vi hemma igen efter en vistelse i Örebro. Det blev en vända på stan innan det var dags för lunch, som för mig blev en god kycklingsallad. Efter lunchen letade vi upp idrottshallen som låg en bit utan för själva stan där en av mina kusiner skulle spela match (Innebandy cup). Hennes lag var riktigt bra för att vara så pass unga. Det var riktigt roligt att kolla. Efter matchen som dom för övrigt vann med 7-0 fikade vi med faster, hennes man, och mina två kusiner.

Nu håller vi på och städar och donar här hemma. Blir lite senare middag i dag, ska strax åka till affären för att handla lite gott.

Soligt

Vilket härligt väder! Älskar att vakna och se att det är soligt och härligt ute. Dock verkar det blåsa rätt så mycket.  Vi håller på och gör oss i ordning här hemma, ska åka in till Örebro strax. Strosa runt där och bara ha det mysigt. Nej nu ska jag fortsätta att göra mig klar så att vi kommer i väg rätt så skapligt.

Kanelbullar

image669Jag har varit usel på att blogga de senaste dagarna. Jag får helt enkelt skylla på att jag har haft mycket annat att göra + att sidan har strulat. Jag är som sagt hemma i Uppsala nu och har därför mycket annat för mig just nu. Försöker hinna med så mycket som möjligt och det har jag lyckats rätt så bra med tycker jag. Jag har bland annat träffat vänner, familjen, fikat, shoppat, lunchat och shoppat lite mer. Men det absolut roligaste var Erikas parkering.

Jag har nyss badat, igen! Jag älskar det, men när jag väl ligger där i så tröttnar jag rätt så fort. Det blir alldeles för varmt, jag har väldigt väldigt varmt. Kanske lite för varmt. Det ryker & min hud förvandlas till lite lätt röd.

I morgon har jag ett fullspeckat schema igen. Ska upp tidigt för att baka kanelbullar har jag tänkt. Jag bakar mycket nu för tiden, men snart fyller Daniel år och vad är inte då bättre än att bjuda på goda kanelbullar. Mums! När bullbaket är färdigt åker jag och mamma in till stan för ännu lite mer shopping samt lunch. Sedan åker jag hem igen, till Daniel den här gången, eller till oss. Jag har fortfarande svårt för att kalla det mitt hem. Jag har ju alltid bott här i Uppsala så det känns fortfarande som om att det är här jag hör hemma.

Nu blev det ett till sådant här långt och meningslöst inglägg, men nu blir det till att krypa ner i sängen och kolla på någon film.
God natt!

Svarta pumps

Köpte en hel del fint i dag, men det bloggar jag om vid ett senare tillfälle eftersom lite av det jag köpte var presenter. Däremot köpte jag ett par nya svarta pumps till mig.

Var in på ICA sen och hälsade på Karin, det var så roligt att träffa henne. Blir ju inte allt för ofta nu när jag inte bor här längre.

image653
(Bilden ovan är ej på de pumpsen jag köpte)

Inredningsbutiker

Har nyss klivit upp ur ett varmt bad. Jag hade nästan glömt bort hur skönt det är att bara ligga där i värmen. Har inget badkar i lägenheten för tillfället, men det är absolut något som vi kommer att skaffa sen eftersom vi båda tycker om att bada.

Om drygt 1½ timme ska jag åka in och äta lunch med mamma, sedan ska vi kika runt i en massa butiker. Jag är på jakt efter tavlor och lite annan inredning.  Så i dag är det inredningsbutiker som kommer att besökas av oss,

Tomt var det också att sova ensam i natt, är ju så van med att Daniel ligger bredvid. Saknar honom riktigt mycket, men i morgon ses vi och ni ska bara veta hur mycket jag längtar. :)

1a klass

Morgonen började inte alls bra. Har knappt sovit någonting i natt, gick och la mig sen och sen vaknade jag när Daniels klocka ringde vid 5. Låg vaken till 7 sen gick jag upp.

Vid nio tiden gick jag till stationen, skulle köpa en biljett i en automat som började krångla, såg knappt vad det stod men klockan gick ju så det började bli bråttom att få ut den där biljetten. Jag skulle ha sagt till någon för när jag sen skulle kolla på biljetten från vilket spår den gick såg jag att priset inte var vad det brukar. Fick betala flera hundra kronor extra, vet inte vad för biljett jag köpt. 1a klass var det och sen var det något mer special?  Onödigt eftersom jag ändå inte vill åka 1a klass, jag sitter lika bra i 2a och där satte jag mig även denna gång trots min 1a klass biljett.

Träffade Erika vid 11 tiden, kikade runt lite sedan gick vi till vårat favorit matställe och åt varsin sallad. Efter salladen gick vi lite till tills vi fick nog och begav oss till IKEA i stället. Har förresten aldrig sett någon sitta så roligt i en bil men ändå se så bra ut. Skulle mer än gärna lägga upp en bild men jag tror inte att den skulle uppskattas av en viss person vid namn Erika. :)

Har nyss kommit hem från Gränby, åkte och handlade med mamma och nu ska vi ut och gå.

09:20 sitter jag förhoppningsvis på tåget

09:20 går tåget hem till Uppsala, jag tänkte försöka hinna med det. Det var länge sedan jag åkte tåg här i från, har blivit bortskämd med bilen. Men nu är min bil hemma i Uppsala och den ska med tillbaka hit på fredag, annars hade jag tagit den andra bilen. Tåg fungerar det med, om tiderna hålls. Har hänt flera gånger att det blivit förseningar och det är inte roligt.

Ska träffa Erika i dag! Det ska bli riktigt roligt, vi har inte setts på ett bra tag nu. Hoppas att solen kikar fram i dag också, vi tänkte kika runt lite på stan.

Sommar

Nästan..Har varit ute på en långpromenad med Daniel nu under eftermiddagen/kvällen. Det var riktigt härligt väder så vi köpte varsin glass. Sommarkänslor!

Efter promenaden tog vi bilen och åkte och kikade på ett hus inte alls speciellt långt här i från. Vi vill däremot ha en enplans villa. Huset för övrigt låg väldigt bra till, väldigt fin tomt och utsikt.

image664image665image666image667

Bilder: GB


Tisdag

Var ut på en morgon promenad med Dannes mamma i morse, skönt! Härligt väder, fast det hade inte skadat om det var lite sol.

Nu håller jag på och tvättar och donar här hemma, ska åka till Eskilstuna om drygt två timmar. Daniel jobbar hemma i dag så han följer med.