Varför ska det alltid vara så svårt att packa.

I morgon åker vi ju till värmen. Jag har inte riktitgt fattat det än och det märker jag eftersom jag inte ens har packat resväskan än. Och om ca två timmar åker vi till uppsala och då är det ju bra om väskan innehåller lite nödvändigt också.
Ska sätta fart strax. Men som alltid vet jag inte vad jag ska ta med mig, eller jag vet men det har en tendens att ALLTID bli alldeles för mycket. 10 par skor är inte okej. Men vilka ska jag välja? Lika är det med alla kläder, jag vill ta med mig allt, även fast jag vet att jag inte kommer att använda hälften. Jag får alltid packa i Dannes väska för att min blir full. Den här gången ska jag försöka få plats i min egna resväska. Den är trots allt rätt så stor. 

Har varit till tandläkaren i dag också. Testade en privat som jag har hört ska vara bra. Hejdå folktandvården, den här var riktigt bra. Jag har fått där bak där visdomstanden ska upp. Den ligger och trycker på tanden brevid så eventuellt ska vi planera in för att ta bort dom. Kanske lika bra det. Skönt att kolla upp det nu innan vi åker eftersom jag har ont.

Men nu ska jag ta tag i packningen och försöka välja ut det som jag verkligen måste ha med mig.
Vet inte om jag kommer att skriva något mer här nu innan vi åker. Så om jag inte hinner så säger jag hejdå & god jul nu :) och när jag kommer hem vill jag samla mina tjejer för en "sådan där" middag som vi alltid hade förr. Det var länge sedan och det behövs! :)



 

Fina naglar

Var in till jobbet en sväng i morse, skulle hämta lite grejer som jag inte fick med mig i lördags. Nu ska jag strax i väg och fixa mina naglar :) och efter det så blir det lite mer julklappsinslagning samt packa och tvätta. Skönt att vara ledig såhär dagarna innan vi åker.

När Danne kommer hem ska vi även köra hem kaninburen och kaninerna till hans föräldrar eftersom dom ska vara kaninvakter. Men nu ska jag åka iväg och få fina naglar.

Semester

Nu har jag jobbat min sista dag innan vi åker till värmen. Skönt! Så nu är jag ledig ett par veckor. Underbart att bara få vara med Daniel och inte tänka på något annat.

Tänkte börja laga lite tacos, vi båda är väldigt hungriga så därför blir det lite tidigare än vanligt. Vi blir hemma i kväll, det känns lite konstigt eftersom vi alltid brukar ha något planerat. Men inte i kväll, vilket bara känns skönt. I morgon däremot blir det en massa shopping. Mycket som ska handlas innan vi åker. Lite julklappar bland annat.

Nu ska jag tända en massa ljus och börja med maten.

Trevlig helg!

Strul-dag

Åkte förbi apoteket på vägen hem från jobbet i dag i stället. Och när jag ska hämta ut medicinen så har dom slarvat bort mitt recpet som dom förra veckan envisades med att ta hand om för att skriva in det i datorn. Fick bråka mig till medicinen, jag visste ju att jag hade rätt. Hon som expiderade mig sa bara jag orkar inte, jag vet inte. Men när jag bad att få prata med butikschefen kom hon plötsligt på vart dom spar alla recept. Inte nog med att jag inte höll på att få min medicin, hon tog ett överpris på den. Konstigt att exakt lika medicin kan skilja så i pris. Inte för att det gör mig särskilt mycket, men rätt ska vara rätt. Riktigt otrevlig var hon i alla fall. Sådant gillar jag inte, inte när jag vet att jag har rätt!

Hur som helst, jag fick min medicin till slut så det löste sig. Åkte hem och krockade nästan med älsklingen som även han kom hem direkt efter mig. Åkte till verkstaden för att byta en lampa på bilen som slocknat sen blev det hämtmat på det och nu blir det tvmys. Har varit en hetsig dag på jobbet. Mycket som strulade. Men i morgon är det bara att ta nya tag. =)


Morgon-träning

Har nyss kommit hem från ett litet träningspass. Härligt! Älskar att träna på morgonen, man får en sådan härlig känsla efteråt. ;) Det var duktigt.  Nu ska jag duscha och sedan blir det frukost/lunch innan jobbet.

Ska även hinna med att tvätta och stryka ett par gardiner samt folla upp dom. Men det ska nog hinnas med om jag sätter lite fart. Måste ta en sväng förbi apoteket också.


Grön första december

Igår var det första advent och jag tillbringade större delen av dagen på jobbet. Men när jag kom hem så fick även jag njuta av lite adventsfika.

I dag är det även första december vilket innebär att pappa fyller år och att det börjar dra ihop sig tills vi åker utomlands. 9 dagar kvar, den 10e åker vi. :) Började morgonen med lite träning och nu blir det lite fixa & dona här hemma fram till klockan två då jag tänkte kila över till Maria & Emma. Senare när Danne kommer hem ska vi åka in till Örebro för att bland annat köpa golv till garderoben.