Usel på att blogga

Har varit riktigt dålig på att blogga de senaste dagarna, veckorna! Det har varken funnits ork eller lust till det. I morgon jobbar jag sista dagen på mitt 20dagar i rad pass. Ni anar inte hur skönt det känns. Jag är ledig hela helgen, sen jobbar jag rätt så många dagar till. Känns underbart att ha en resa att se fram emot i alla fall.

På lördag ska jag och Danne åka till Göteborg. Det ska bli riktigt skönt och mysigt att komma iväg. Blir lite firandes av våran årsdag som vi har på söndag. ♥

Jobb

Har jobbat i dag också, Tine kom även och gjorde mig sällskap ett par timmar. :)

Nu i kväll blir det bara lugnt, ska kolla på film och äta glass & godis. Jobbar i morgon också, tyvärr. Hade varit skönt med en ledig dag. Men det är bara att bita i hop.

Fredag

Kom nydligen hem till mamma & pappa. Har jobbat i dag så det blev rätt så sent, ska åka tidigt i morgonbitti igen eftersom jag ska jobba. Jobbar varje dag fram till början på augusti nu. Men lördagen den 16 augusti, ska jag försöka få ihop lite vänner för att göra något trevligt. :)

Nu håller karlarna på och grillar här hemma medans mamma och jag dricker rosé och har det trevligt. Nu ska jag gå och vara lite trevlig igen.

Trevlig helg!


Längtar

Ställde klockan rätt så tidigt i morse, klev upp och hoppade i träningskläderna och åkte sedan och tränade en stund.
Nu ska jag snart inta min frukost innan jag åker till jobbet. Börjar klockan tolv i dag, och jag hoppas verkligen att varorna kommer i dag. Kommer säkert få med mig något fint hem, brukar alltid köpa med mig något när vi får nya varor.

Känns lite trist att jag ska jobba varje dag nu fram till början av augusti, men det är mycket halv dagar så det ska nog gå.
Skönt att vi har en resa att se fram emot i alla fall. Jag längtar!


Ändrat

Skulle egentligen börja jobba nu klockan 12. Vi skulle gå dubbelt ett par timmar eftersom vi får varor. Men varorna var försenade och kommer inte förrens i morgon. Jag börjar därför klockan tre i stället och 12 i morgon. Jag som var upp tidigt i dag och tränade för att ha det gjort innan jobbet. Men nu är ju det gjort i alla fall och jag har nu tid över för lite städning.

Ska åka och handla lite också, men det tar jag nog på vägen till jobbet. Ska försöka hinna in på plantagen också och Dimoda innnan jag börjar.


Ny bil

Kom hem från jobbet för drygt en timme sedan. Dagen gick fort och jag fick mycket gjort. Har precis fått i mig lite fruktsallad som bestod av kiwi, blåbär, melon och hallon, både röda & gula. Gula hallon har jag aldrig ätit förut, men dom var jätte goda. Smakar mer hallon än dom röda. Smarrigt!

Nu väntar jag på att Danne ska komma hem så att vi kan träna lite. Sen ska vi åka in och hämta nya bilen på bilfirman. :)
Skönt att få åka en större och mer bekväm bil till jobbet än vad jag gör nu. + Att jag kommer att kunna lyssna på musik igen.

Njuter

Vad härligt det har varit med en ledig helg. Har tagit vara på den och bara njutit, och det ska jag fortsätta göra, än är den inte slut. :)

I morgon sätter jag igång och jobbar tre veckor i sträck, varje dag utan någon ledighet. I bland undrar jag varför jag tar på mig saker och ting, men i sommar är jag butikschef, vilket känns roligt ;) Har lite nya ideer som jag tänkte utföra, Kommer bli himla fint.

Nu ska vi äta frukost här hemma, sedan åker vi nog till Örebro igen.

Det kallar jag shopping

Tänkte bara skriva lite kortfattat om vad som har hänt i dag.

Vi struntade i att åka till Göteborg då vi sett på vädret att det eentuellt skulle bli regn. I stället åkte vi in till en bilfirma och köpte en ny bil. En Audi A4 kombi. Riktigt fin. Lägger upp bilder så fort jag har kameran till hands.

Efter det så åkte vi och shoppade en massa annat kul, mesta dels till lägenheten. Bla. en vit stor byrå, lägger upp bilder även på den vid ett senare tillfälle. Nöjda blev vi i alla fall.

Nu i kväll så har vi varit och kollat på en annan lägenhet faktiskt, har skrivit om den förut tror jag. En rätt så stor lägenhet med gård och altan. Jätte mysig. En riktig drömlägenhet att inreda. =) Får se om det blir av bara.. Men det blir inte förrens om ett par månader i såfall.

Nu blir det film & mys med älsklignen som ligger och väntar i vardagsrummet med en massa ljus tända och lite godis.



Trevlig helg!

Bilen är såld

Nu är sportbilen såld.  Det känns väl sådär, men det var lika bra. Vi vill ha en bil som man även kan köra med på vintern, och att ha tre bilar när vi är två personer är inte så nödvändigt. Ska bli skönt med en "vanlig" bil.

Skulle ha åkt till Göteborg i dag men vi skjuter på det. Blir nog att åka och kika på bilar i stälet :)

Inbrott

Idag har det inte direkt varit någon lyckosam dag för mig. När jag skulle ta ut bilen ur garaget i morse upptäckte jag att bildörren var halft öppen och låset var trasigt. Fick låsa upp på andra sidan och när jag öppnade bilen såg jag att någon stulit min stereo! Det var bara massa sladdar kvar. Det är ingen rolig start på morgonen. Men det kunde ha varit någonting mycket värre därför bryr jag mig inte särskilt mycket.  Konstigt att dom inte tog högtalarna. Jaja hoppas att dom får nytta av min stereo och min cd-skiva som tydligen också var populär. Inte nog med det, dom lär ha tagit en SIA kasse och burit i väg detta med.

Som sagt, det var bara en stereo. Det kunde ha varit någonting värre och jag vet att det är dom som har det värre. Vill ge en massa kramar till min fina vän Karin idag. Jag tänker/ har tänkt på dig hela dagen hjärtat.

blåbär

Efter jobbet gjorde jag något som inte hör till vanligheten direkt kanske. Jag åkte med Daniels mamma ut i skogen för att plocka blåbär. Men gud så mysigt vi hade där i skogen, lugnt och skönt och pratade om allt mellan himmel & jord. Hon är underbar hans mamma. Så snart ska jag göra lite fruktsallad på blåbär, hallon, melon och kiwi. Mums. Till det blir det kall ramlösa citrus.

Underbara sol

Vilket härligt väder det är även idag. Tyvärr får jag inte njuta av det då jag ska jobba vilket inte känns sådär jätte roligt då jag har väldigt ont i magen och mår illa. Men det blir nog en rätt så lugn dag eftersom det är så fint väder. Dom flesta vill väl njuta av solen i stället för att gå runt i ett köpcentrum.


Göteborg i helgen

Är nydligen hemkommen från en dag av sol, bad och lek med Marias barn. Sitter och mumsar i mig nyplockade hallon. Mums! Så i kväll blir det glass med färska hallon.

Snart kommre väl Daniel hem, då blir det att ta det lugnt en stund sedan träna och sedan äta. Ska väl även försöka hitta något hotell i Göteborg till helgen, vi tänkte ta oss en tripp ner dit tidigt på lördag. :)


Sol & Bad

Vilket härligt väder det är idag och jag har turen att jag är ledig idag. Underbart! Ska hem till Daniels mamma nu för lite sol & bad. Maria ska även dit med ungarna, kul! Tänkte plocka med mig lite goda hallon sen när det är dags att åka hem. Perfekt att göra smoothies och annat gott på.

Nu ska jag slänga i mig lite frukost innan jag far iväg.

Uppdatering

Dags för lite uppdatering kanske...fattar mig kort.

Fredag: Solade & badade hemma hos Daniels föräldrar en stund på förmiddagen innan det var dags för jobb. Efter jobbet åkte Daniel och jag till Uppsala, kom upp rätt så sent eftersom jag slutade klockan åtta.

Lördag: Åkte över till Åland med familjen och min fasters familj. Hade det riktigt trevligt!

Söndag: Båten hem gick vid halv två. Stannade kvar Uppsala ett par timmar innan jag och Daniel åkte hem hit igen.

Måndag: Jobb, träna, grilla

Idag, Tisdag:  Ledig. Har precis duschat sådär överdrivet länge som man kan göra ibland. Härligt! Nu ska jag ta tag i att städa lite här hemma. När Daniel kommer hem från jobbet ska vi åka till Örebro, Marieberg och kika lite. Tror att jag ska lämna tillbaka en skjorta jag köpte förra veckan. Får se hur jag gör med det.

21år

Födelsedag idag, vilket innebär lite födelsedagskalas för nära & kära. Har varit ute och gått lite nu på morgonen med mamsen. Gick förbi affären och handlade lite nödvändigt till dagen i ära. Tänkte även slå på stort och baka bullar och chokladtårtor.




Mysig dag

I dag har det varit en riktigt bra dag. Började morgonen med att åka runt till en massa butiker och kika på soffa m.m med mamma. Fick sedan skjuts till stan där jag mötte Erika vid tolv tiden. Satte oss på en mysig restaurang nere vid ån och åt lunch och hade det sådär trevligt som vi alltid har.

Vid tre träffade jag Frida, vi satte oss på ett fik och drack varsin god frukt smoothie. Det var roligt, har inte träffat henne sen jag slutade jobba som florist. Så vi hade en hel del att prata om. Nästa gång vi ses ska jag inspektera deras nya lägenhet, det ser jag fram emot.

Kom hem runt klockan sex, och då var jag inte mer än in och vände förrens det var dags att sätta sig i bilen igen. Brorsan var på besök och ville gå ut och äta, sagt och gjort. Vi, hela familjen åkte in till stan och åt på en mysig restaurang. Fick även en födelsedagspresent i förskott av honom, en jätte fin tunika/klänning. Den ska användas redan i morgon på min födelsedag.

När vi kom hem slängde jag och mamma på oss träningskläderna och tog oss en lång promenad, kom nydligen in faktiskt. Kände att jag behövde röra på mig efter all restaurangmat idag. ;)

I morgon fyller man tydligen 21, förstår inte var alla åren tar vägen. Kommer i alla fall lite folk och ska gratta mig, det blir trevligt. Men det bästa av allt är att älsklingen kommer upp!! Sen åker vi hem tillsammans.