Värmerekord

Har varit i Örebro hela dagen med mamma. Åt god foccacia på favorit lunchstället Hälls, Stallbacken i solskenet. Riktigt underbart väder. Blev även en glass med massa massa strössel på ett annat mysigt ställe. Jag hoppas att det stämmer att det ska bli värmerekord nu i helgen. Är det fint i morgonkväll ska vi cykla in till stan,med lite cider/öl i handen. Mysigt!
Så lite värme hoppas vi på. Nu ska vi ge oss av till Uppsala, jag mamma och Danne. Trevlig helg.


Underbara vänner

Hade en otroligt trevlig kväll igår med mina underbara vänner. Therese, Therese, Josefin och Karin hela "gamla gänget". Vi åt och drack lite gott på Alexander innan vi sen drog oss vidare till O´Connor´s en snabbis och hälsade på min inte allt för nyktra storebror och hans vän. Där stannade vi inte länge, trångt och massa ölsugna karlar och några få kvinnor som tittade på fotbollen. Vi tackade för oss och gick till ett mysigt Oasia i stället och drack lite vin. Det var riktigt kul att ses igen, allihopa. Nu får vi se till att det blir fler gånger. Kul att ha dig hemma igen Therese.

Väntar just nu på att mamma ska sluta jobba, vilket hon gör om ungefär en timme. Då blir det troligtvis lunch i stan med pappa innan vi, jag och mamma åker vidare hem till oss.
 


Tack för en trevlig kväll!

Ångest?

Sitter hemma hos mamma och pappa nu efter den cirka 14mils långa bilresan. Svängde som som tidigare nämnt förbi Gränby Centrum för att inhandla två tunikor som jag såg i helgen men ångrat mig så in i norden att jag inte köpte. Jag hade turen på min sida att bägge fanns kvar och i rätt storlek. Jag kan gå och tänka på ett plagg som jag velat med fram och tillbaka men ändå inte köpt i flera dagar. Ångrar mig och sen finns det inte kvar när jag väl är där igen och ska köpa det. Jag har numer lärt mig att köpa hem plagget för att prova och tänka på det ett par dagar hemma. För att slippa ångesten... om man nu kan kalla de det. I bland har man inte stora problem. :) Jag har precis duschat och väntar nu på att mamma ska komma hem från jobbet så att vi kan börja röra oss in mot stan.

Nu åker jag


Konstgjorda ägg

Började morgonen med en promenad och har nyss varit på möte. Tänkte snart börja åka mot Uppsala, ska förbi Gränby lite snabbt också hade jag tänkt. Sen blir det nog stan med mamma innan jag möter upp vännerna för middag runt sextiden.

Ljummen potatissallad


Min ljumna potatissallad

Min potatissallad blev faktiskt över förväntan, riktigt god med andra ord. Tog saker och ting vi hade hemma och slängde ihop. Färskpotatis, fetaost, purjolök, rödlök och avokado. Färska kryddor, sparris och tomater plockade jag från vår trädgård. Blandade detta med balsamvinäger, olivolja, dijonsenap, havssalt och peppar. Till det här åt vi kycklingspett. Absolut något som vi kommer äta mer av här hemma i sommar. Nu ska jag ringa mamma, packa väskan och samtidigt plocka undan här hemma.

Värk



Bild: Privat

I ett par veckorstid har jag haft lite småont i min ena handled men i natt kunde jag knappt sova på grund av värken. Har riktigt ont och kan knappt röra handen. Jag vet inte vad jag har gjort men att det har blivit värre beror nog på att jag målade en hel del igår. Är det inte det ena så är det det andra.. ;)

Den här dagen har förövrigt bara rusat iväg och dum nog som jag är så målade jag även lite i dag med min trasiga handled. Nu ska jag förbereda kycklingen till i kväll och sen åka och handla lite, tänkte göra en färskpotatissallad som passar till grillat.

Mogna


Tomaterna har börjat mogna

Har precis fått i oss lite sen middag här hemma. Var ute och gick en sväng innan, en väldigt liten sväng. Jag vill inte anstränga mig för mycket då jag har haft fruktansvärt ont i halsen hela helgen. I dag börjar det kännas lite bättre. Hoppas på att det har försvunnit helt till i morgon. På onsdag bär det förresten troligtvis upp till Uppsala igen. Ska träffa lite vänner, Therese, Therese, Josefin och Karin om nu alla kan. Det ser jag verkligen fram emot. Helgen kommer även den att spenderas i Uppsala. Känner att det börjar bli dags att flytta tillbaka dit nu.

Fjärilslavendel

 
Fjärilslavendel hemma hos mamma och pappa

I dag är det riktigt sommarväder, helt underbart! Håller till ute i trädgården, fixar och donar samt slappar lite i solen emellanåt. Nu ska jag sätta på den femte maskinen med tvätt för i dag. Blir mycket tvätt när man är borta, jag tvättar gärna saker och ting som har legat i väskan men inte är använt ändå. Känns fräscht.

Skärgården



Igår blev det en dag i skärgården trots det inte allt för soliga vädret. Men det sken upp senare på eftermiddagen. Fikade på klipporna och hade det mysigt. Testade även på fiskelyckan vilket resulterade i 5-0 till mig. Jag fick upp fem stycken medans dom andra inte fick en enda. Men fisken slängdes i lika fort som den kom upp. På kvällen blev det uteservering på en mysig restaurang här i Uppsala med god mat och vin. Idag är pappa ute och spelar golf så jag mamma och Danne tänkte åka in till stan för att äta lite lunch och strosa runt.
Danne i fullfärd med att fixa fiskespöt i blåsten.

Underbara fredag

Mamma och jag har precis gjort oss i ordning för att snart åka ner en sväng på stan och sen åka vidare och handla en massa gott till i kväll. Vi var ute och gick för en stund sen uppe i spåret där vi såg två äckliga ormar, äckliga djur det där. Om man nu kan kalla det djur... Åkte även förbi apoteket och hämtade ut mer allergimedicin till mig. Väldigt behövande vill jag lova. Nej nu står mammsen startklar. Trevlig helg!

Saknad

Hittade möbler i dag som vi tyckte skulle passa hemma hos oss. Jag tänker även framåt och vill köpa något som kommer att passa när vi väl flyttar, vilket jag hoppas sker inom en skapligt snar framtid då jag har väldigt mycket hemlängtan nu för tiden. Hur som så var möbelgruppen som vi fastnade för självklart slut och om vi beställer kommer den till ungefär midsommar veckan någon gång. Ska bara tänka ut vad vi vill ha för färg på dynorna, vi är lite inne på svarta faktiskt. Efter en god lunch med mamma och Daniel blev det godis-stopp på Hummelsta för att köpa en massa godis till helgen. Sen åkte mamma och jag vidare till Uppsala där vi spenderade ett par timmar uppe på Gränby. Sen hann vi inte mer än hem och vända och det var dags att åka in mot stan igen. Jag mötte upp Jossan och dom åte vidare till farmor och farfar. Josefin och jag placerade oss på Salt och åt gott och drack lite vin och god cider. Förhoppningsvis ses vi igen redan på onsdag igen. Jag gick upp till farmor och farfar en stund efter middagen då mamma och pappa var kvar där. Sen åkte vi hem. Skönt att slippa ta bussen. Nu är vi hemma här och jag tänkte strax gå och lägga mig i min gamla säng i mitt gamla rum och bläddra i lite tidningar och kolla på någon film kanske. Det är riktigt tomt utan min man. Vi är så vana att ses varje dag. Men det sägs att det är nyttigt att vara i från varandra ibland, men det vet jag inte om jag kan hålla med om. Längtar i alla fall tills i morgon när han kommer hit.

Jordgubbar och vin


Snart är jordgubbarna här...

Nu är allt packat och klart, nu väntar jag bara på att få veta hur jag ska ta mig till Uppsala. Om Danne hinner så kommer han att skjutsa mig, och vi hinner ta en titt på möbler. Om inte så skjutsar hans mamma mig. Jag hoppas att han hinner, känns bättre att han får åka. Blir borta ett par dagar så nu ska jag ta och vattna alla blommor här inne samt på altanen. Ska bli riktigt roligt att träffa Josefin i kväll, blir mat och vin på någon mysig restaurang.

Choklad, min nya last


Mörk choklad med pistagenötter.

Vi har varit ute och donat i trädgården nu i ungefär en timme, eller jag har mest lekt med kaninerna på gräsmattan och Danne har donat med stenar och grävt och haft sig. Blir fint. Nu sitter jag och tittar på Leila bakar och äter lite choklad. Ska snart börja packa väskan inför i morgon, åker runt halv tolv, tolv.

Hämtmat

Nu är det bestämt, jag får skjuts. Hon är så snäll. Åker till Enköping och blir hämtad av mamma där. Vilken lyx! På kvällen ska jag ut och äta med Josefin. Ska bli trevligt! Nu är Danne och tränar och sen ville han köpa hem kinamat och lättövertalad som jag är när det gäller något gott så får det bli så. Vi äter ute och köper hem mat allt för ofta. Men det kan man väl unna sig såhär på lillördagen och med kristi himmelsfärds dag i morgon (röd dag). Vi kommer sitta uppe ett bra tag i dag då vi ska hämta Niklas och Malin i natt som är på 30 års fest.

Typiskt

Vet inte riktigt hur jag ska ta mig hem i morgon. Självklart är det fullt på tåget den tiden jag skulle behöva åka. Dannes mamma erbjöd sig att skjutsa mig, men det får jag dåligt samvete över. Inte ska hon behöva åka flera mil bara för att skjutsa hem mig. Det blir i alla fall 20-30 mil beroende på var jag hoppar av. Får väl ta ett tidigare eller senare tåg helt enkelt.

Min egna lilla örtagård...


Något gott till tågresan


I helgen blir det grillfest hemma i Uppsala. Hoppas på att kunna sitta ute.

Har precis varit ute och planterat det sista. Men vi ska köpa mer blommor, speciellt till dammen. Kanske åker vi redan i kväll och kikar på det. Annars tar vi det i helgen när vi är i Uppsala. Jag ska snart åka och köpa lite gott att ha på tåget i morgon och någon tidning att bläddra i. Tar tåget upp, tycker att det är onödigt att åka upp med två bilar då Danne kommer upp dagen efter.

Massage

Har nyss fått en härlig rygg/nack massage av Daniel, underbart. Han hade gjort det så mysigt så i sovrummet med tända ljus och allt. Nu tittar jag på Hell´s kitchen och Danne är ute och vattnar. Lite sent kanske, men jag tror att han börjar bli klar. På torsdag åker jag som sagt till Uppsala och ska träffa mamma på dagen och förhoppningsvis blir det att träffa Jossan senare för lite vin kanske eller mat eller något annat trevligt.

Ett rosa paket



I dag när jag skulle hämta posten så låg det ett stort rosa paket där i. Vi beställde en grej i söndags kväll och det kom i dag, det kallar jag snabb leverans. Helt perfekt! Återkommer med innehållet någon annan dag då jag inte kan visa det just nu. Det är nämligen en present.

Nu är alla våra blommor som vi köpte i söndags planterade. Så nu ser det lite trevligare ut här ute. Nu fattas bara rottingmöbler och kanske fixa golvet lite på altanen så blir det kanon. Vi ska förresten köpa rottingmöbler så fort vi hittar några som faller oss i smaken. Som alltid så har jag en bild i huvudet på hur jag vill att gruppen ska se ut, nu gäller det bara att hitta några som ser ut så.

Sockerbullar


Sockerbullarna med vaniljkräm som jag bakade här om dagen..

Ännu en grå och mulen dag, det ser ut att kunna bli regn när som helst. Men i dag ska jag nog föröka plantera lite i alla fall, vill få ner blommorna nu innan helgen. Åker troligtvis till Uppsala redan på torsdag. Ska försöka hinna med att träna lite i dag samt åka och handla mat och planteringsjord.

När ork och lust tar slut


En tomatplanta fick också följa med oss hem igår...

Det blev ingen plantering idag, det kom en massa annat i vägen. Får ta det någon annan dag helt enkelt. Just nu håller Danne på och fixar mat, jag är jätte hungrig men inte sugen på något. Hur går det ihop sig? Så jag har valt att göra egen mat om ett tag. Vad det nu ska bli har jag inte en aning om, skulle behöva handla också då kyl och frys gapar rätt tomt just nu.

Smoothie

Har varit ute och gått lite nu på morgonen och hann precis in innan regnet kom. Sitter med en jordgubb/hallon smoothie och ska snart packa upp väskorna från helgen. Det hanns liksom inte med igår kväll. Är inte direkt något planterings väder i dag heller, typiskt! Jag hade hoppats på lite värme, men jag får väl hålla till på altanen.

Grillfest


Ljuvliga rosor i aprikos/laxrosa

Vi kom hem för inte så länge sedan och har bara hunnit med att packa ur bilen och tagit ett bad. Bilen var full med blommor och växter som vi köpte tidigare idag, så i morgon ska jag plantera en massa. Jag, Daniel och mamma har åkt runt till en massa olika butiker i Uppsala hela dagen. Ätit god lunch och haft det trevligt medans pappa spelade golf. Danne grillade tills pappa kom hem och efter maten åkte vi hemåt. Men nästa helg åker vi upp igen för då vankas det grillfest! Det låter så mysigt med grillfest.

Nu ska jag snart hoppa ur den mysiga rosa morgonrocken och krypa ner i sängen, men först ska jag förbereda några baguetter till Danne som han kan ta med på jobbet i morgon. Det brukar uppskattas.

Något gott i glaset

Är hemma hos mamma och pappa nu efter en mysig dag i Stockholm med Daniel. Vi har gått runt en massa, ätit gott och bara njutit. Nu är jag helt slut, allergin och medicinen jag äter tar död på mig. Så det ska bli riktigt skönt med en lugn kväll med godis, något gott i glaset framför Eurovision song contest.

Resultatet av bakandet

Cupcaksen blev riktigt goda. Men det blir väldigt mastigt med frostingen på. Jag åt min som ett barn, åt bara frostingen och lite av muffinsen. Bullarna blev sådär, jag äter egentligen inte vaniljbullar men tyckte att receptet verkade roligt. Jag åt lite runt om vaniljen. Tror däremot att min vän Tessa skulle tycka om dessa, då jag har ett starkt minne av hennes vaniljbulle (kan man kalla det beroende?) ätande. Det starkaste är nog från när vi fortfarande gick på högstadiet och gjorde vår prao som det hette då på en 4H-gård. Hon var lika glad i bullarna som fåglarna kan man säga.
I morgon åker jag och Danne troligtvis på en dagstur till stockholm. Ska bli mysigt att bara strosa runt och äta lite gott. Om solen håller sig framme kanske det till och med blir ett glas rosé på någon mysig uteservering. Sen åker vi vidare till Uppsala.

Mina Choklad Cupcakes



Absolut ett nytt favoritrecept!

Cupcakes

Danne slutade tidigt i dag. Skönt för honom, han har knappt sovit något om nätterna och går upp tidigt. Vi passade på att träna lite och nu håller vi på och donar lite gär hemma. Danne fixar med dammen som han håller på och gör och jag bakar. Choklad cupcakes och sockerbullar med vaniljkräm fick det bli. Kul att testa något som jag aldrig gjort, hoppas bara att det blir gott också. Har inte alla "verktyg" här hemma som jag skulle vilja använda mig av, men det får gå endå. Får testa igen när jag skaffat allt jag behöver.

Vita rosor


Igår kom Danne hem med en vit ros och mitt favorit godis. Bara sådär. ♥
Jag älskar att få spontana och personliga "presenter". Det betyder mycket.


Har precis kommit in från en promenad och sitter nu med en bärsmoothie innehållande björnbär, blåbär och hallon. Jätte gott! Funderar på om jag ska gå ut och hålla på i trädgården lite eller om jag ska baka något gott. Det är ju fredag och allt. Underbart!


Glassbilen och torsdagsmys


I kväll blir det inte bara pizza, det blir glass också. Torsdagsmys!

För bara ett par minuter sedan hörde vi glassbilen. Vi båda bara kollade på varandra och fattade att glass ska vi ha. Snabbt fram med pengar och ut till glassbilen. Precis sådär som man gjorde när man var liten. Jag kände mig nästan som åtta igen när jag inte kunde välja bland alla goda glassar på den där "tavlan". Tillslut fick det bli en karton med Sandwich och självklart ett paket med mina favoriter "Glassbåtar". Så nu har vi hela frysen full med glass, och jag som ska baka en massa i morgon, hur ska allt få plats. Tur att vi har en flitig ätare när det gäller både mat och speciellt godsaker. Jag syftar på min andra hälft.

Tränat

Har precis duschat efter ett träningspass. Det gick jätte bra i dag, så bra att jag hade kunnat kört på lite till. Men det ska hinnas med lite annat i dag också. Just nu väntar jag på att Danne ska komma hem så att jag kan hämta honom. Jag var till firman i morse och snodde bilen från honom. Skulle behöva åka till djuraffären också och köpa kaninmat. Det funkar ju inte med sån där vanlig kaninmat som man köper på tillexempel ica, nej mina ska ha lyxmat. Men jag har väl mig själv att skylla, jag som skämt bort dom.

I kväll blir det som sagt hemmagjort pizza. Mums! Ska testa ett nytt recept och göra degen på dinkel. Har hittat ett recept som verkar smarrigt som jag tänkte utgå ifrån och sedan göra om lite till mitt eget tycke och smak. Till Danne gör jag nog vanlig pizza. Han är inte mycket för det där med fullkorn osv..

Pizza


Gårdagens baguetter

Snart tänkte jag åka mot Köping för att kolla på lite blommor till altanen. Sen blir det även lite sabbhandling på Kvantum. Ska köpa lite ingredienser till kvällens middag som idag blir hemmagjord pizza.

Leila bakar

Fick förresten en inbjudan till dop här om dagen. Det är Elin, Dannes brorsbarn som ska döpas. På självaste midsommardagen, den 20 juni. Datumet passar väl egentligen inte mig speciellt bra då jag redan hade andra planer över midsommar, men det går ju att ändra.

Nu ska jag titta på "Leila bakar"


Med smak av timjan



Daniel är och tränar och jag håller på och förbereder kvällens middag som i dag består av kycklinggryta med smak av färsk timjan. Håller även på och gräddar några baguetter, tänkte att Danne kunde ta med sig några i morgon och äta på jobbet. Kanske slipper han proppa i sig massor av godis då? Kanske är önsketänkande från mig, jag börjar nästan bli lite oroligt över hans sockerberoende. Nu ska jag återgå till maten, det ser riktigt gott ut med alla olika färger på grönsakerna.

Presenttips


Tårtspade i form av högklackad sko. Rolig present!

Hade riktigt svårt att gå upp i morse, men tillslut slängde jag benen över sängkanten och klev upp. Läkaren sa att jag kunde bli trött av medicinen, och det kan kanske stämma. Tog i alla fall en morgonpromenad och blev genast lite piggare.

Delfinal

Har totalt missat att det är första delfinalen i "Eurovision Song Contest" direkt från Moskva i kväll. Fast jag kan ju inte säga att jag är eller har varit speciellt insatt, men det ska jag kika på. Något annat jag också missat är att "Halv åtta hos mig" börjat igen. Det blev en glad överaskning igår. Gör ju lite annat än och bara kollar på tv. Men i kväll blir det choklad framför tvn.

Stilla mitt sug

Var ute och gick en liten stund tidigare i dag och såg att liljekonvaljer har börjat komma upp. Massor med knoppar. Jag älskar doften av liljekonvaljer, det sitter nog i mig sen jag var liten. Plockade alltid just dessa blommor till mamma och mormor. Just nu väntar jag på att Danne ska komma hem så ska vi åka och handla lite. Jag har ett sjukt sug efter choklas i dag. Jag som nästan aldrig brukar bli sugen på choklad? Ska i alla fall köpa lite till kvällen för att stilla mitt sug.

Mums...

Dagens

I morse var jag uppe runt halv sex igen och har haft fullt upp sedan dess. Nu har det lugnat ner sig lite och jag har hunnit med att träna lite och snart blir det en lite senare lunch bestående av sallad med ett gott bröd till.
Dagens lunch

Fredagens dessert

Var hos läkaren i morse och fick lite medicin och nässpray mot allergin. Nu får jag bara hoppas att det hjälper. Fick samma medicin och spray som jag använde för ett par år sedan. Men jag minns inte riktigt hur effektivt det var. Har tränat lite i dag och nu tänkte jag dricka lite te, prata med mamma och sätta på en maskin med tvätt. Sen har jag lite andra ärenden att göra.

Fredagens dessert. Jordgubb/Lime pannacotta med en fruktsallad
på jordgubbar, passionsfrukt, kiwi och björnbär.

Summering av helgen

Har haft en riktigt bra helg med besök av föräldrarna hela helgen. Igår åkte mamma och jag in till Örebro och hade det mysigt. Åt en väldigt god lunch på Hälls nere på Stallbacken. Dit kommer jag gå flera gånger. Efter ett par timmar på stan åkte vi vidare ut till Marieberg. Jag nämnde nog aldrig att mattorna som vi testade att tvätta här om dagen nästan blev förstörda. Det blev konstiga fläckar. Så mamma och jag bestämde oss för att försöka byta dom, och tänk det fick vi faktiskt. Helt otroligt bra. Så nu har vi två nya fina vita mattor som ligger och väntar på att bli utrullade. Däremot fick jag en tankeställare att vi kanske skulle ha tagit svarta i stället. Vita är opraktiskt men snyggt. På kvällen var vi bjudna till Dannes mamma och pappa på middag och i dag har vi tillbringat förmiddagen i Västerås. Nu ska vi duscha lite snabbt sedan ska vi låna en film av Mats och hämta kinamat. Den här helgen kan summeras av att vi har ätit och druckit alldeles för mycket gott! :)

Fredagens goda fördrink


Trerätters

Det har varit fint väder här i dag, dock ganska så blåsigt. Men nu är nog regnet påväg, har börjat dugga och det ser mörkt ut längre bort. Vi som ska grilla i kväll och jag hade hoppats på att kunna sitta ute. Blir i alla fall trerätters här hemma i kväll med skagentoast, grillade "Brattbergare, kyckling, klyftpotatis och desserten blir pannacottan som jag förberede igår kväll." Till maten blir det ett gott vin, sen blir det mängder av godis och annat gott. Har även köpt lite ölkorv och chilinötter som karlarna kan äta till ölen.

Nu ska jag slänga i mig lite lunch och sen vänta på att mamma och pappa kommer och hämtar upp mig, vi åker vidare direkt till Örebro.

Spännande

Håller på och lagar mat för fullt. Testar ett nytt spännande recept på en fiskrätt. Vi äter nästan aldrig fisk här hemma och om eller när vi väl gör det så blir det lax. Efter maten ska jag slänga ihop en dessert lite snabbt inför mammas och pappas besök i morgon. Tänkte göra en jordgubb/lime pannacotta toppad med passionsfrukt och jordgubbar. Smaskens!

Många mysiga dagar


I sommar hoppas jag på många sånna här mysiga dagar

Fick tag på vårdcentralen i morse men det fanns inte tid förrens på måndag. Men det blir nog bra. Har varit ute och gått en liten sväng såhär på morgonkvisten. Nu ska jag laga min jacka som jag råkade slita sönder lite här om dagen då en knapp fastnade i väskan. Sedan ska jag börja bege mig in mot Örebro. Ska kika på lite krukor, växter, handla mat och lite vin till helgen då mamma och pappa kommer.

Beroendet smyger sig på

Försökte faktiskt redan i morse få tag på vårdcentralen men det tutade upptaget konstant hela morgonen. Det är inte som hemma där man får knappa in sitt telefonnummer och dom ringer upp. Får göra ett nytt försök i morgonbitti, annars får jag åka dit. Men för att stå ut kvällen ut nu så är nässprayet min enda räddning. Riktigt irriterande men framför allt jobbigt. Danne pratar med pappa i telefonen men börjar runda av tror jag. Tänkte fixa något gott att tugga på till Leila på landet varvat med Efterlyst.

Strawberry


Sånna här jordgubbar vill jag ha i sommar

Efter träningen började jag rensa bland jordgubbsplantorna i landet. Visste inte riktigt om eller hur dom skulle ta sig vi flyttade på dom. Men det såg bra ut, hittade till och med en och en annan blomma och knopp. Nu hoppas jag bara att det blir jordgubbar av det. Mums! Tog även in mer sparris som jag nu fryst in, det växer som ogräs. Gott och bra ogräs.

Vit orkidé och storstädning

Håller på och städar här hemma, storstädar för att vara exakt. Har tagit bort den vita ryamattan, ja den ska i alla fall föreställa vit. När vi tog bort bordet så såg man verkligen skillnaden. Ska försöka tvätta den med högtryckstvätt i kväll. Snart ska jag börja rensa i lite skåp i köket, alla burkar ligger bara inkastade lite hur som. Likaså skafferiet har blivit en enda röra igen. Så det ska jag ta tag i om en liten stund. Ska också åka förbi "gymmet" en sväng och köra lite axlar. Har ofta problem med nacken och sen jag började träna har det faktiskt blivit lite bättre. Men det kanske beror på den nästan dagliga massagen som jag får av min karl.♥

Beroende


Vinter te kanske inte passar så bra nu när vi går mot varmare tider men gott är det.
Rabarber, Kola och Grädde.


Regnet är borta och det ser riktigt ljust ut på himlen, precis som igår. Jag hade faktiskt inte haft något emot om det hade regnat massor nu i kväll. Tycker att det är mysigt att kura ihop sig i soffan med en kopp te och höra regnet utanför. Te blir det snart i vilket fall som helst och kanske lite fruktsallad? Men först måste jag faktiskt ta lite nässpray, det går inte längre. Kan knappt andas känns det som. Pratade med mamma för en stund sedan och det ser ut som om att vi får besök av dom i helgen. Kul!

Körsbärsbär


Mamma & Pappas vackra körsbärsträd blommar förfullt i ljusrosa.

Har regnat nästintill hela dagen idag. Men det är behövande, skönt när man är pollenallergiker. Har blivit beroende av nässpray också. Jag kan verkligen inte sluta, men jag har trappat ned. Ska uppsöka läkare om jag inte lyckats sluta helt efter helgen. Har testat någon allergimedicin nu ett par veckor men den biter inte, behöver kanske något lite starkare.?
Passade på att ta en promenad i alla fall när det var lite uppbehåll och gick sen till gymmet och körde lite lätt. Har inte tränat på flera dagar och det märks. Måste få upp motivationen igen. Nu ska jag i alla fall börja fixa lite mat. Sen blir det nog bara mys framför tvn resten av kvällen. Jag gillar när det regnar, i alla fall på kvällarna. I morgon får det däremot gärna vara sol.

Lördagen

I lördags runt halv tre mötte jag upp Erika för sallad, jordgubbar och bubbel vin på bryggan. Himla mysigt. Efter ett par timmar var det dags att gå åt olika håll. Hon skulle vidare på partaj och jag mötte upp Danne, mamma och pappa igen. Åt och drack gott på en restaurang längs ån.

Gott på bryggan

Bästa

Bryggan längs ån

SALT

I fredags spenderade vi också dagen inne i stan. Strosade runt ett tag innan vi satte oss på "Framfickan, SALT" nere vid ån. Riktigt mysigt! Rottingmöbler, rosé, växter snarlika palmer, sol och blå himmel. Nästan lite utomlandskänsla.
Danne(i mammas solglasögon) & jag

Nästan lite haremkänsla

Världens bästa föräldrar ♥

Uppdatering från Valborg

Tänkte skriva ett par rader nu efter en kanon "lång helg" i Uppsala. Det enda som kunde ha varit bättre hade varit om Danne varit helt frisk. I torsdags, valborg åkte vi tidigt in till Uppsala för att möta upp Jenny & Jossa. Slog oss ner i parken som många andra. Solen sken och vi åt gott och drack lite bubbel. Underbart. Träffade även på lite andra vänner den dagen. På kvällen grillade vi hemma hos mamma och pappa. Satt ute på altanen med rosé och bara mös.

Återkommer i kväll med lite uppdatering samt bilder på resten av helgen. Idag har jag i alla fall varit i Eskilstuna nästintill hela dagen, lunchade med Carro. Gamla chefen. =)

Valborg
Jossa & Jenny

Moët


Danne (Sjukling)


Ån