Nytt till granen


Några nya julgranskulor till granen, färgerna går även detta år i vitt och silver. Har under dagen knytit i vita sidenband i alla kulorna och nu väntar de bara på att få hängas upp i granen.

Första advent är här denna dimmiga gråa söndag. Det har varit en super mysig dag, jag som i vanliga fall inte tycker om söndagar. Vi har mest myst runt här hemma bland julpyntet, ätit pepparkakor, pysslat och donat lite. En riktigt bra dag helt enkelt. Hann även med ett litet träningspass och storhandling på kvantum. Nu är kyl och frys fyllda och jag känner på mig att kommande vecka kommer att gå nästan lika fort som denna. Kurser och på onsdag åker jag troligtvis till Uppsala, har ett läkarbesök inbokat på torsdag. Erika ledig? I så fall kanske det kan bli lunch och en vända på stan.

Nu ska jag fortsätta mysa runt här hemma resten av söndagskvällen innan det är dags att krypa ner i den nybäddade sängen. Just nu väntar en stor kopp "Vinter" te och ett par clementiner.

Kommentarer
Postat av: Erika

Låter som en toppen första advent:) lite snö hade ju inte skadat eller hur?:P så typiskt, jag är tyvärr inte ledig på onsdag:( Kramar

2009-11-29 @ 21:20:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback