Smått & Gott




Som avslut på denna helg blev det lite smått och gott i en söt rosa godisburk. Perfekt och smart lösning, bara att ställa fram på bordet eller om man vill slippa pås-prasslandet. Ett tips till nästa biobesök ;)

Helgen har som vanligt rullat på i den snabbaste takten. I fredags kom Josefine & Mattias över på middag trots flyttröran och köksbyte. Vi invigde vår nya matgrupp som packades upp bara några få minuter innan de klev in genom dörren. Det blev en riktigt riktigt trevlig kväll, underbart sällskap, god mat och dryck. En perfekt fredag med andra ord.

Igår lördag fixade och donade vi här hemma sen cyklade vi till ett ställe där pappa och några vänner körde femkamp sen vidare ner på stan där det blev en mysig middag nere vid ån på tumanhand för Daniel & mig - Mys! Kvällen avrundades med ett varsit glas på Olearys, dit även mamma och pappa kom lite senare. Fick oss en påhälsning av Therese och Karin också som var ute och firade Therese 23års dag.

I dag har det också blivit en del fixa & dona här hemma. Det ska bli så skönt när vi är färdiga! Var i väg med mamma och köpte nya skor och blommor eller mesta dels kryddor rättare sagt. Så i morgon blir det att plantera! Bättre sent än aldrig. Nu blir det ett par godisbitar till innan det är dags att krypa ner.

Kommentarer
Postat av: Janneke

Nam


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback