Godis

I kväll blir det myskväll med pojkvännen. Har köpt en massa godis.

image604

Promenad

Hann inte mer än komma hem från promenaden med Karin innan det var dags för ännu en promenad. Mamma kom hem från jobbet lite tidigare än väntat och var sugen på en promenad och eftersom jag inte hade något annat för mig så gick jag en sväng med henne också.

Daniel är på väg hit nu så det dröjer nog inte så jätte länge innan han dyker upp. Nej nu väntar duschen.

 ♦ Trevlig helg

Jakten på den perfekta...

Kladdkakan! Två nätter i rad har jag nu drömt om att jag ska baka en kladdkaka. Att jag varit på jakt efter ingredienserna till den perfekta kladdkakan. Så nu har jag precis bakat en på riktigt, om det blev den "perfekta kladdkakan" vet jag inte men förhoppningsvis så slutar jag drömma konstiga drömmar om kladdkakor.Det är sjukt vilka konstiga drömmar man kan drömma.

Ska strax ta en promenad med Karin. Ska blroligt att ses, det var ett tag sen vi tog en promenad ihop.

image603
Bild: Aftonbladet.se

Paus

Har städat hela morgonen, tog en paus nu för att äta några pannkakor. Mums!
Ska strax fortsätta städandet, sen blir det en promenad i det härliga vädret.

image601

Snart fredag

Har nyss renast igenom hela datorn. Sorterat in bilder & dokument i olika mappar som jag i morgon ska bränna ut på skivor. Har upptäckt att jag har alldeles för mycket onödigt på datorn just nu. Kan vara roligt att ha bilderna på skivor om datorn någon gång skulle få för sig att inte fungera längre. Slängde en hel del med onödigt som man samlat på sig med dagarna...

Tänkte ta och krypa ner i sängen strax. Ska kika lite på tv, är det inget bra där får det bli någon tidning. Tänkte gå upp rätt så tidigt i morgon, har en hel del att göra inför helgen.

image600
Papperskorgen "BinBin" kommer i från Essay

Du är vad du äter

Sitter i soffan med en stor kopp te och kollar på Du är vad du äter.
Ska nog ta ett bad efter programmet.

image598

Dekoration

I dag har det varit ännu enhärlig vårdag! Satt ute med kaninerna en stund på förmiddagen, sen blev det en sväng in till Gränby för lite shopping & mathandling.

När jag kom hem gick jag till skogen för att plocka lite blåbärsris till mina tulpaner. Dekorerade även vasen lite med mossa & snödroppar.
image599
Nu blir det en promenad med mamsen!

Godnatt

I morgon är det torsdag, vilket innebär att det bara är en dag kvar tills jag får träffa min underbara pojkvän igen.
På fredag kommer han hit efter jobbet. Blir nog en rätt så lugn helg, sen på söndag åker jag nog med honom hem för att tillbringa veckan där.

Nu tänkte jag lägga mig i min nybäddade säng med en tidning. Är rätt så trött efter min händelserika dag.

Godnatt!


Timmar i telefonen

Nu blir det en promenad efter ett antal timmar i telefonen.

image596

Gynekolog besök

Började denna dag med ett läkarbesök och ett besök hos gynekologen. Besöket där var väl mindre roligt, undra om man kan känna sig mer utlämnad när man ligger där i den där stolen och en (tre )främmande person ska undersöka. Jag har tidigare inte upplevt det som så jobbigt att gå till gynekologen.
 
Men i dag var det inte roligt. Det var en "praktikant" där, samt någon annan person som skulle lära sig, eller ja hon kunde väl lite av det hon gjorde. Men det var inte skönt kan jag säga, hon var rätt så nervös märkte jag, eller ja det känndes! Sen var det gynekologens tur.  Sånt där kan dom väl testa på någon äldre person som har lite vana av att gå till gynekologen.


Ny inredning

Nu börjar det bli dags för mig att åka in till läkaren. När jag är klar där ska jag åka runt och kika på grejer till lägenheten med brorsan. Vet inte riktigt när vi två senast gjorde någonting ihop så det ska bli roligt.

Oscarsgalan

Åkte hem till Uppsala i morse, ska nämligen till läkaren i morgon igen. Åt lunch med mamma & pappa på en mysig restaurang i dag. Efter det åkte vi runt och kikade i lite affärer. Jag köpte underkläder och onödig pilatesboll som jag inte vet när jag kommer att använda? Hur som helst så har jag av någon anledning alltid velat ha just en sådan boll och nu har jag tydligen en.

Sen köpte mamma och jag med oss fika och gick hem till storebror. Träffade på Malin på konditoriet, vilket var jätte roligt, har inte träffats sen i somras. Så vi bestämde oss för att det var dags att ses snart.

Har nyss klivit upp ur ett varmt och skönt bad och nu kollar jag med ena ögat på Oscarsgalan, men jag får nog skämmas lite för jag har nästan ingen aning om vem någon är.
image595

Sol

Har haft en riktigt bra helg trots mitt illamående. Mamma & pappa sov här fredag till lördag, sen på lördagen åkte vi hem till Daniels föräldrar.

Så i dag blir det till att städa lite efter helgen. Sen blir det en härlig promenad i det fina vädret.


Torsdag

Nu ska jag och mamma åka till Västerås, sen åker vi vidare hem till Daniel. Känner mig rätt så mör i kroppen så det får bli en lugn dag i dag. Förhoppningsvis så mår jag bra i morgon!

Fick ett brev i dag av Erika! Tack gumman! En jätte söt present. =)

Film från förr

Storebror är här på besök nu i kväll. Roligt att träffa honom! Vi har kollat lite på film från när vi var små. Det var länge sen jag skrattade så mycket.
image594

På bättringsvägen?

Kom nyss upp ur badet, har legat där ett bra tag med ansiktsmask och bara kopplat av. Nu ska jag bädda sängen (bättre sent än aldrig) & vattna blommorna eftersom jag känner mig lite bättre.

image593

Glass

image592
Nu blir det glass!

Underbar dag

Ännu en underbar dag. Riktigt härligt vår väder ute. Tyvärr får jag tillbringa min dag inne.

Var och kopplade av bandspelaren i morse. Skönt att få duscha igen! Mår faktiskt lite bättre i dag, men det är väl inte värt att säga något då blir jag väl sämre. Brukar vara så.

I morgon är/var det tänkt att jag och mamma skulle åka till Daniel. Får se hur det blir med det nu när jag inte är helt frisk. Pappa kommer också dit, fast på fredag. Sen på lördag ska vi hem till Daniels föräldrar. Hoppas verkligen att jag är frisk till helgen!


Hemsk dag

Dagens middag fick bli ett glas blåbärssoppa & ett äpple. Törs inte prova något annat, huvudsaken är att jag har fått i mig lite vätska.

Värdelös dag att ha bandspelaren på mig när det enda jag gjort i dag är att i princip bara legat i soffan och gjort ingenting. Hur som helst så ska jag åka in och lämna den i morgonbitti. Jag som behöver sova! Hoppas att jag är frisk nog för att åka in och koppla av den bara.

Jag är så sugen på att gå ut och ta en promenad, men kroppen säger verkligen i från. Det här har varit en hemsk dag! Och jag vet ju vad morgondagen har att erbjuda om jag inte skulle bli plötsligt frisk under natten.image591

Det går inte över

Jag håller på och blir tokig. Mitt illamående vill inte gå över. Jag är svag i hela kroppen eftersom jag inte får i mig någon mat eller dricka. Helst av allt skulle jag bara vilja gå och lägga mig och sova bort den här dagen. Så brukar jag aldrig känna, men i dag gör jag det. Men jag vet att om jag lägger mig nu kommer jag vakna lagom till kvällen och vara uppe hela natten. Så jag får försöka hålla mig vaken ett par timmar till.

Trött

Har nyss varit hos läkaren för att koppla på den där dosan som ska mäta mina hjärtljud. Ser ut som att jag har en bomb eller något på mig. Massa sladdar i olika färger som går till en liten dosa. Väldigt obekvämt !

Har mått illa sen klockan 5 i morse. Hoppas att jag inte har drabbats av vinter kräksjukan eller något liknande. Det känns lite så just nu.

Känns inte som om att jag är annat än sjuk. Det sliter på krafterna.

Kalas

Kom hem från mina kusiner för inte så länge sen. Vi var dit bjudna på 13års kalas! Ett mycket trevligt sådant. Kul att träffa mormor, morfar och min gammel mormor. Morfar har nydligen fått reda på att han är sjuk. Det var inte bara ett fel, det var en hel rad med fel.Han hade tydligenhaft en hjärtinfarkt också utan att veta om det. Läskigt! Morfar som är så pigg!

Var på kalas i går också, Daniels pappa fyllde nämligen år. Så det har blivit mycket av det goda bara på några dagar.

image590

I morgonbitti ska jag in till hjärtläkaren som sagt och få en dosa påkopplad. Hur det ska gå att ha på mig en sådan vet jag inte, jag som knappt kan ha ett halsband på mig utan att trassla in mig ;)

Snart hemma igen

Nu ska jag strax åka hem till Uppsala. Vill inte alls åka hem, men i morgon & på onsdag ska jag till hjärtläkaren.
Så det är bara att packa ihop det nödvändigaste och åka hemåt.

Troligtvis åker jag hit igen kanske på torsdag, då följer kanske mamma med. Hon är ledig på fredag. Vi får se hur det blir. Mamma & pappa blev bjudna till Daniels föräldrar i helgen som kommer så har dom inga andra planer så kommer dom två nog upp i helgen.

Lördag

I dag har vi varit inne i Örebro och kikat. Nu har vi kollat på melodifestivalen och ätit kinamat. Nu blir det vindruvor och lite annat gott. Ska nog ut på en kvällspromenad lite senare. Kanske ska till garaget och ta ut fyrhjulingen och åka lite. Har varit sugen hela dagen på att ut och köra den lite, men vi har inte riktigt haft tid till det.

Färdigt

Nu är det städat och färdigt här hemma. Luktar verkligen nystädat. Härligt! Ska ta mig en dusch nu och sedan göra mig i ordning till Daniel kommer hem. Vi ska åka och handla lite då. Hoppas att han inte blir allt för sen i dag.

image589

Vårkänslor

 I dag är det städdag för mig. Håller på och städar lägenheten, har nyss strykit och ska strax dammsuga. Balkongdörren står på glänt och solen tittar in. Härligt! Får riktiga vårkänslor i hela kroppen. Hoppas att våren är här för att stanna!


Hos Daniel

Är hemma hos Daniel nu, har varit här ett ganska så bra tag. Väntar på att han ska komma hem, vilket han bör göra strax. Efter lunchen med mamma & pappa åkte jag direkt hit, stannade iof på vägen hit och köpte en jacka. Så nu har jag två nya, kan inte bestämma mig om vilken jag ska ha kvar. Tänkte låta Daniel vara lite smakråd. Dom är rätt så snarlika varandra så det känns onödigt att behålla båda två.

Happy valentine's day

Har precis duschat och börjat göra mig i ordning. Ska åka in och äta lunch med mamma & pappa i dag innan jag åker till Daniel. Nu ska jag åka och tanka bilen. Har ju en bit att åka i dag. Hoppas att ni får en trevlig alla hjärtans dag i dag!
image588

Faller du också för frestelsen?

När jag jobbat färdigt åkte jag hem och åt lite mat för att sedan åka i väg med mamma för att handla lite. Köpte en hel del frukt, jordgubbar bland annat. Gott! Säkert sura, men det går nog ner. När vi kom hem klädde vi på oss våra härliga dunjackor och gick ut på en kvällspromenad. Älskar att gå lite senare på kvällen, det är så lungt och skönt ute då.

I dag var det alla hjärtans dag dekorationer & buketter som stod på schemat. Fick även åka i väg med ett par bud.
Det har i alla fall varit en riktigt rolig dag med Erika. Jag hoppas att vi kommer att få fler möjligheter att jobba i hop i framtiden. Vi har ju våra "planer". Måste bara tillägga att hon är världens bästa vän! ♥

I morgon är det alla hjärtans dag, och jag är väl inte sådär jätte engagerad i den dagen som jag vet att många andra är. Men visst kan det vara mysigt med en sådan dag. Jag ska i alla fall mysa till det med min älskling, men om det blir någon extra mysig dag vet jag inte, vi har det alltid mysigt ihop. I såfall är det nog själva vetandet om att det är alla hjärtans dag som gör det lite extra mysigt.

Är det bara jag som blir extremt sugen & frestad av dessa bilder? Det ser farligt gott ut!image587
Dessa läckerbitar finner du bland annat
här.

Jobb med bästa vännen

Ska i väg och jobba om drygt en timme, Erika ringde mig för inte så länge sen.  Roligt att jobba ihop med henne, min bästa vän :)

Nu ska jag klä på mig och äta frukost innan jag drar i väg, det tar mig ca 2 min att åka dit så det är skönt.
image586
Erika & jag för ett ganska så bra tag sen...

Bra dag

I dag har varit en bra dag, hoppas att morgondagen också blir en bra dag. Jag vet i alla fall att torsdagen kommer bli en bra dag. Längtar väldigt väldigt mycket efter min karl just nu.

I morgon har jag mycket att göra, vet inte riktigt vad jag ska börja med. Är det härligt väder börjar jag dagen med en promenad. Det är alltid en bra start på dagen.

image583

Väcktes av telefonen

I morse väcktes jag av telefonen, det var Erika som berättade att det var lite "kris" på jobbet och undrade om jag hade lust att komma och hjälpa till. Och självklart ställer jag upp, det vara bara roligt!  Väldigt annorlunda stämning och allt jämfört med min tidigare arbetsplats. Men det skiljer ju från butik till butik. Nu var skillnaden till det positiva :)

Blommor har snittats inför ♥ Alla hjärtans dag ♥ Påtal om Alla hjärtans dag, vad ska ni göra? Själv ska jag åka och mysa till det lite med pojkvännen.


Dags att avrunda..

Sitter med en kopp kamomillte och kikar runt lite här på internet samtidigt som jag pratar med en gammal vän.

Klockan börjar närma sig tolvslaget och eftersom jag tidigare sa att jag skulle ligga i sängen innan halv ett så är det dags att börja avrunda här. Ska lägga mig och kolla på City akuten.

image582
Nu säger jag godnatt!

Stenbadkar

Har nyss pratat med Daniel i telefonen, saknar honom jätte mycket. Ska åka dit på onsdag eller torsdag. Troligtvis åker jag på torsdag. Han jobbar på dagarna och jag känner att jag har lite att göra här hemma. Jag tror förresten att jag har bestämt mig för att flytta dit för ett tag framöver. Men helt hundra är jag inte än, men det lutar åt det hållet.

Nu ska jag gå och ta mig ett varmt bad.
image581

Stenbadkaret kommer från
Stone Forest. Ett väldigt annorlunda badkar. Jag vet inte om jag tycker att det är fint eller inte. I rätt miljö kanske det skulle kunna vara fint. Med lite ljus skulle det nog kunna vara lite mysigt att bada i en sten. Nu tycker jag att det ser lite stelt och kallt ut. Hårt framför allt, kanterna ser vassa och obekväma ut. Jag vill gärna kunna ligga lite när jag badar.

American Idol

Om bara en liten stund så börjar American Idol, vilket jag tänkte titta på. Har laddat upp med vindruvor, mango och ett glas vatten.

Jag har nog börjat vända om dygnet, vilket inte alls är bra. Är uppe sent och kan inte sova när jag lägger mig. Sen när jag väl har somnat så vaknar jag igen klockan 5. Alltid klockan 5 och är hur pigg som helst. Har nog att göra med att jag är van att vakna vid fem då Daniel går upp när han ska jobba. Ska försöka vänta tillbaka dygnet och lägga mig lite tidigare i dag. I alla fall ligga i sängen innan klockan halv 1! Spelar in city akuten nu för att ha något att kika på.

image580

Promenad

Tog mig en liten promenad nyss. Är lite småkallt ute faktiskt, minus grader till och med. Nu väntar jag bara på att Karin ska bli klart så att vi kan åka.

Himmel & pannkaka

Har nyss varit på Ica och handlat lite, det blir pannkakor i dag. Har varit sugen på det hela dagen så det passar perfekt. Gott! Ska åka in med Karin sen och byta hennes telefon hon köpt. Den var tydligen använd?

Vilket härligt väder det har varit i dag, vårkänslor i hela kroppen! Det gillar jag. Blå himmel, sol och torr mark. Underbart.
image579
Mums!

Garderobs bekymmer

Kom hem från stan för drygt en timme sedan. Det blev ingen stor shopping men ett par kassar fick följa med hem.

Köpte bland annat en skjorta, ett skärp & en jacka. Skor blev jag utan i dag också.


Nu ska jag försöka röja upp i garderoben, kan inte ens gå in i den utan att man kliver på ett berg av kläder.

image578
Tänk om jag kunde ha det såhär rent och fint i min garderob. Drömma kan man ju göra...

När alla andra sover

Vad gör man en söndag kväll/natt när alla andra sover? Jag är inte alls trött så att lägga mig för att försöka sova känns långt bort. Får väl roa mig själv med att sitta här vid datorn och kika runt lite. Alltid hittar man något intressant.

I morgon ska jag åka in till stan. Som jag har längtat efter Uppsala, det trodde jag inte. Har en del saker jag måste köpa. Skor har bland annat inte införsaffats än så det ska jag ta mig en närmare titt på. Många skulle nog säga att jag egentligen inte är i så stort behov av nya skor, men i mina ögon så är jag det.

image577

mums-mums

Sitter här vid datorn med en skål vindruvor och en mums mums. Jag förstår varför dom fick namnet mums-mums, det är verkligen mums. Ska ta mig en varm skön dusch nu, är fortfarande lite frusen sen promenaden.
image576

Underbara helg

Jag har haft en riktigt härligt helg! Gårdagen bjöd på melodifestivalen med Daniel, familj och dess vänner. Det fanns en massa gott att ätaoch dricka lika så. Jag höll mig dock i ett nyktert tillstånd, vilket jag nog var rätt så ensam om. Magkatarren mår inte bra av alkohol så det ska jag hålla mig i från.

I dag åkte Daniel hem till sitt, tråkigt. Åkte i väg en sväng med mammsen för att handla och kika på lite annat.
Tog oss en lång härlig promenad när vi kom hem och vi klev nydligen innanför dörren, och nu väntar maten.

Ett glas vin eller två

I går kväll vid halv elva tiden åkte vi i väg till en av Dannes vänner. Drack kaffe och pratade. Han hade även katter, en jätte söt busig liten kattunge. Den hade vi mycket roligt åt. Vi var väl hemma igen vid ett tiden. Och i morse vaknade vi vid fem, har varit vakna sen dess så det blev inte mycket sova för oss i natt.

Är hemma i Uppsala nu, stannade i västerås och kikade lite innan vi åkte hit. Köpte lite små grejer bara, så som ljus m.m.

Nu ska jag gå och hjälpa till med maten och dricka mitt vin.Jag dricker aldrig längre vin, men i dag gör jag det.

Fredagkväll

Kom hem från Daniels föräldar för någon timme sen. Vi åkte förbi affären på vägen hem och handlade lite godis och dricka. Ångrar att vi köpte godiset, är inte alls sugen på det. Är mycket mer sugen på frukt.

Just nu ligger vi i soffan båda två och kollar på Let´s dance. Mys! Nu är det paus, jag sitter vid datorn och älsklingen hänger upp tvätt.

Fredag hela veckan

Daniel ringde nyss, han är hemma om drygt en halv timme. Och eftersom jag känner mig bättre och inte bara vill vara hemma i dag så ska vi över till hans föräldrar och äta tacos. Trevlig. Skönt att komma i väg lite, det behöver jag. Har varit inne hela dagen, att ha gått ut ett par enstaka gånger på balkongen räknas inte.

I morgon ska vi hem till Uppsala. Vi ska åka rätt så tidigt, tänkte åka förbi västerås innan och äta lunch och kika lite.
Får se vad vi gör där hemma sen, troligvis blir det middag med mina föräldrar. En vän hörde av sig i dag och tyckte att vi skulle komma över dit i morgon kväll. Får se hur det blir med det.

Nu vill jag att min älskling ska komma hem så att jag kan få krama & pussa lite på honom.

Trevlig helg! : )
image575

Ett oväntat samtal

Marlene ringde mig nyss, vi pratade en hel del om mitt gamla jobb där även hon jobbade en kort tid. Det var ett rätt så intressant samtal. Det var som jag trodde och det är inte okej. Det är så mycket som han gör fel. Jag behöver egentligen inte bry mig om det längre eftersom jag sagt upp mig, men jag tycker synd om personalen som inte vågar säga i från.

Marlene åker förövrigt till Egypten för tre veckor fram i morgon. Jag måste erkänna att jag är lite smått avundsjuk. Jag vill också åka iväg igen.Trots att det inte var speciellt länge sen jag var i Thailand.

image574
Vi såg en elefant utanför restaurangen när vi var i Thailand


 


Mest lockande

I kväll är vi bjudna till Daniels föräldrar på middag, pratade med hans mamma tidigare och eftersom jag inte mår så bra skulle vi höras fram emot eftermiddagen. Just nu känner jag inte för att göra någonting speciellt, ligga här hemma i soffan och mysa med lite godis låter mest lockande.

image572

Öva på att bära klänning?

I sommar vill jag bära klänning. Jag tycker att det är fint med klänning, det ser så himla härligt ut när man ser folk gå runt i sina vackra klänningar på sommaren. Själv så trivs jag inte riktigt i det, jag känner mig nästan lite fånig. Varför vet jag inte, kanske får jag ta och öva på det där med att bära klänning precis så som vissa gör med högklackade skor. Jag vill kunna känna mig bekväm i klänning...
        image571

      

Tidsfördriv

Tog tag i strykningen i alla fall, så nu är det färdigt. Skönt! Annars så håller jag på och fixar och donar här hemma, har nyss satt på en maskin tvätt. Jag försöker desperat hitta på tidsfördriv. Tycker inte alls om att vara sjuk, jag vill ut i friska luften men kroppen orkar inte ta sig ut. Får nöja mig med att ha balkongdörren öppen.


Klockan går för långsamt

Tiden står verkligen still när man är sjuk. Jag är sjukt rastlös men har ingen ork till något. Började stryka lite smått, men jag blev bara varm & yr. En sån här dag ärjag verkligen tacksam för att internet, telefonen och tvn finns!

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på Opera Winfrey i hopp om att klockan ska ticka sig fram emot fyra tiden då Daniel förhoppningsvis är hemmma.
image566

Sämre

Vaknade i morse vid femtiden då Daniel går upp, hade lite svårt att somna om därefter men tillslut gjorde jag tydligen det. Vaknade vid nio tiden av att både hemtelefonen och mobilen ringde samtidigt. Det var Daniel i ena änden och hans mamma i andra. Dom skämmer bort mig båda två. Men det är bara roligt. Eftersom jag känner mig  sämre i dag blir det att vara hemma, skulle ha åkt med hans mamma och handlat om jag mådde bättre. Men jag har ingen ork till det. Hoppas att jag blir bättre fram emot eftermiddagen.
 

Massage

Var i väg en sväng till Örebro i dag, eller rättare sagt Marieberg köpcentrum. Eftersom jag känner mig lite smått sjuk i dag känndes det skönare att strosa omkring i ett köpcentrum. Det ångrade jag när jag kom dit, kikade igenom butikerna snabbt och sen åkte jag och handlade lite mat. Det blev inga skor. Jag tappade lusten för att shoppa redan innan jag kom dit. Sen visste jag att Daniel slutat tidigare i dag (skulle egentligen jobba över) och då ville jag hem för att följa med honom till Köping. Och så fick det bli.

Vi har nyss duschat och nu ska jag gå och göra honom sällskap i sängen, han ligger och kikar i någon tidning i väntan på att få massera mig. Det ska bli så skönt, har träningsvärk i ryggen av någon konstig anledning.
image564

Morgondagen

I morgon är det fredag igen. Dagarna verkligen rusar fram, jag hinner inte riktigt med. Jag vet inte riktigt hur Danne och jag gör i morgon, om vi åker till Uppsala eller inte. Troligtvis så gör vi det om inte i morgon så antagligen på lördag. Vi får se helt enkelt. Mormor & morfar ska kanske komma på besök, har fått reda på tråkiga nyheter och det känns som om att jag vill träffa dom.

Lite fräschare, lite bättre

Jag tycker inte alls om att vara sjuk, speciellt inte när jag är det så ofta, konstant rättare sagt! Har i alla fall duschat nyss, försökt fräscha upp mig lite. Man känner sig inte speciellt fräsch när man är förkyld, jag gör inte det. Känner mig uppsvullen, varm och ögonen är blanka. Känner mig dock lite bättre när det gäller "hängigheten". Skönt!

Vet inte riktigt när jag ska åka, tror att det blir fram emot halv 2 tiden. Det blir nog lagom. Danne slutar lite senare i dag så det blir perfekt. Ska börja laga lite lunch snart, funderar på att göra en sallad med avokado och en massa annat gott.
image563

Högst upp på shoppinglistan

Nu ska jag hoppa in i duschen, för att sedan börja göra mig i ordning för att åka. Skor står nog högst upp på shoppinglistan i dag.

image562
Längtar så mycket till våren/sommaren när jag ser den här bilden på Jessica.
Kunna gå runt i klänning eller något annat härligt, utan att behöva pälsa på sig, vinterjacka, halsduk osv.

Sjuk

I dag ska jag till Örebro som sagt, men mår inte sådär jätte bra. Känner att en förkylning är på gång. Halsen känns uppsvullen, jag nyser och känner mig allmänt hängig. Det började redan i går morse. Hoppas verkligen inte att det bryter ut till något mycket värre. Orkar inte vara sjuk igen, är alltid sjuk nu för tiden. Det tar på krafterna.

Ska strax äta frukost, ska lägga mig i soffan med täcket och vila lite framför tvn.

Glass & maränger

I dag har jag varit i Västerås med Sara. Det var verkligen roligt att träffa henne igen. Så fin i nya håret sitt.
Gick runt och kikade lite, åt lunch och fikade.

Har nyss varit ute och åkt lite bil, var med Daniel till garaget. Nu ska vi äta glass med maränger, chokladsås & banan. Mums. Blir mycket onyttigt i dag. Det får man unna sig ibland. Vilket kanske har blivit lite för mycket för min del. Men jag lever och mår bra och det är väl huvudsaken.

I morgon blir det Örebro för min del. Danne lämnar jeepen hemma så att jag ska kunna åka i väg lite. Ska handla lite nödvändigt och en del shopping blir det troligtvis också.

Nu väntar glassen på mig.

Tåg till Västerås

Tror att jag börjar bli lite småsjuk, hoppas inte. Vaknade av en värkande hals och det vill inte riktigt gå över.
Ska strax äta lite frukost, sen ska jag göra mig i ordning för att ta tåget till västerås. Har inte bilen med mig i dag och jag vill inte ta jeepen, har inte lust att leta parkering. Ska träffa Sara där. Det ska bli roligt, var så länge sen.

Semeltårta

Efter promenaden med Dannes mamma och hundarna åkte vi hem för att lämna hundarna och hoppa i lite andra kläder. Vi åkte sedan för att hämta "barn barnen" som slutade skolan klockan 2. När vi hämtat upp dom åkte vi vidare till ett konditori och köpte en semeltårta. Mums! Den var riktigt god.Sedan blev det lek & bus med barnen och hundarna samt katterna.
image560

Promenad

Tog en morgonpromenad i dag, har nyss duschat och ska göra mig i ordning för ännu en promenad. Dannes mamma ringde och frågade om jag hade lust att följa med henne ut med hundarna. Och eftersom jag inte har något annat för mig i dag så passar det perfekt.

I morgon ska jag till Västerås och förhoppningsvis kommer Sara dit också. Har inte pratat med henne så mycket så vi får se hur det blir. Men det vore riktigt roligt att träffas. Var ett tag sen sist.

Nu måste jag kila.

Filippa K

Ska åka in till Örebro någon dag, har dock inte bestämt mig för vilken dag. Troligtvis blir det på onsdag. I morgon blir det nog en dag med Dannes mamma, promenader & fika m.m ! 

Ska köpa några nya Filippa K muggar samt kolla på en hylla jag länge velat ha. Den skulle passa jätte bra här hemma. Hoppas att den finns kvar. Ska leta upp en bild på den senare.

image559

Förberedning

Klev ut ur duschen nyss, skönt att skölja bort allt damm som jag fått på mig efter städningen. Tänkte påbörja strykningen, men spar det till i morgon. Nu ska jag kolla klart på City Akuten och sen ska jag nog börja förbereda dagens middag. Tänkte ha det färdigt till Daniel kommer hem, han brukar vara hungrig då.

image558

Klänning

Svart klänning med en fin urringning på ryggen.
image557
Bild:
stylebystars

Nystädat

Rent och fräscht! Har dammsugit hela lägenheten och nu står balkongdörren lite öppen. Älskar lukten när det är nystädat och det kommer in frisk luft och det blir sådär lite lagom kyligt.

Ska strax fixa lite lunch, blev en banan till frukost då jag insåg att klockan faktiskt var rätt så mycket. Men innan det ska jag vika lite tvätt. Jag har blivit lite av en typisk "hemmafru".


Ny vecka

Åkte med Daniel hem i går, så nu sitter jag här hemma och gör ingenting. Har nyss varit ute på en promenad. Kändes nästan som vår med solen och fåglarna som kvittrade, synd bara att all is på vägarna ligger kvar. Jobbigt att gå på det.

Ska ta och städa lite strax sen får jag se vad jag hittar på men först blir det lite frukost.

Lördagkväll

I dag gör Daniel & jag ingenting speciellt. Pratade om bio, men istället åkte vi till affären och handlade lite gott. Lagade middag och bara myste. Vädret (SNÖOVÄDER) tog bort min bio-lust. Mysigare att bara vara hemma och ta det lite lugnt. Har gjort lite eld och nu kikar vi på film. Mys. Jag vill inte ha någon snö, vill ha vår! Men fint är det när det är vitt ute det kan jag inte blunda för.

Nu ska jag gå och göra Danne sällskap i soffan.


Det blev inte riktigt som vi tänkt oss

Gårdagen blev väl inte riktigt som vi tänkt oss. Middagen här hemma blev väldigt lyckad och vi alla hade trevligt och drinkarna blev många. Kanske lite för många. Och som alltid förr så fick vi även denna gång för oss att gå ut för att dansa och det trevligt bland folk. Så blev det.  Efter ett antal timmars dansande och några kronor fattigare på drinkar var det dags att bege sig hemåt. Vi missade bussen.

Ingen skymt efter taxi heller så efter ett sms till min kära mamma ringde hon upp och sa att hon kommer och hämtar oss. I väntan på henne gick vi till statiol och köpte lite nattmat och efter ett par kloka ord till han som jobbade där hoppade vi in i bilen och åkte hem. Jag tror att vi var hemma runt halv 4.

Det är dagar som den här som gör att man blir glad över att man nästan aldrig är ute längre. Jag kan väl säga att när jag vaknade i morse kände min kropp att jag druckit alkohol i går. Sådant är inte roligt.

I kväll blir det i alla fall inga drinkar, det blir mys med pojkvännen som kommer hit.


Fredagkväll

Nu har klockan närmat sig sex, vilket innebär att jag strax ska åka för att hämta upp Erika & Therese innan vi åker hem hit och inväntar Josefin om hon inte redan har dykt upp då vill säga. Sedan blir det handling hos Karin och matlagning samtidigt som vi kanske avnjuter varsin drink.

Trevlig kväll!

Tiden rusar i väg

Klockan har verkligen tickat på, har inte hängt med. Har precis ställt in drickan på kylning. Tess har ändrat sina planer och ska också komma hit i kväll. Kul!


Piglet.


Avkoppling

Nu är det dags för lite avkoppling innan jag sätter i gång och fixar i ordning lite här hemma. Tänkte därför lägga mig i ett varmt & skönt bad för en stund framöver.
image552
Inget jag skulle tacka nej till...

En kväll med tjejerna

Det var en trevlig lunch. Kul att göra något med pappa. Efter den goda lunchen åkte vi till Gränby för att handla lite på systemet, det blev även lite shopping. Pappa köpte en skjorta, riktigt stilig måste jag säga. Jag köpte bara en enkel bastopp.

I kväll är det som sagt middag med tjejerna som gäller. Ska hämta upp Erika vid sex tiden sen åker vi hem hit och förbereder lite, jossa kommer också. Sen kommer Karin lite senare, hon slutar 20,15 i dag. Dom andra som skulle vara med fick förhinder. Trist, men det kommer bli en riktigt rolig kväll.
 
   

Lunch med pappa

Pappa frågade nyss om jag hade något för mig i dag, eller om vi skulle åka in och käka lunch ihop. Det kan bli trevligt, är inte speciellt ofta han & jag äter lunch ihop.

Egentligen hade jag planerat saker idag, men jag skjuter på det. Vi lär endå åka hem rätt så tidigt då det kommer några hit någon gång mellan 13-14 tiden. Vad dom ska göra vet jag inte, tror att det var något med kylskåpet.